Паническо разстройство - 36

• 46 521
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Отказах работата. Имам нужда от работа и искам да работя,но прецених,че не съм за там.
Да ви споделя,че вече съм почти решена да отида на психиатър.
Дълго мислих и премислих. Не знам какво да очаквам,как протича прегледа.
Само знам,че ако това е начина да съм спокойна,сутрин да се събуждам в час,ще  пия хапчета,ако се налага.
Искам да съм пълноценна,да спра да се тревожа,да спре да ме е страх,да спре да ме задушава,да спра да треперя.
Объркана съм,доскоро вярвах,че ако сама не си помогна,хапчетата няма да ми помогнат.
Ами вече и аз не знам какво да мисля.

# 106
Отказах работата. Имам нужда от работа и искам да работя,но прецених,че не съм за там.
Да ви споделя,че вече съм почти решена да отида на психиатър.
Дълго мислих и премислих. Не знам какво да очаквам,как протича прегледа.
Само знам,че ако това е начина да съм спокойна,сутрин да се събуждам в час,ще  пия хапчета,ако се налага.
Искам да съм пълноценна,да спра да се тревожа,да спре да ме е страх,да спре да ме задушава,да спра да треперя.
Объркана съм,доскоро вярвах,че ако сама не си помогна,хапчетата няма да ми помогнат.
Ами вече и аз не знам какво да мисля.
Не ходи на психиатър отиди на психолог, с хапчета има два варианта или да ти помогнат или да влошат състоянието. Аз лекувам в момента ПР и Хипохондрия само с психолог и себе си и съм доволна от резултата. Но Хипохондрията ми си я има и ще я има винаги, въпроса е да е умерена не да предизвиква кризи. Благодарение на психолога ми.

# 107
Здравейте.Искам да ви питам нещо.Както казах се намирам в чужбина и за в момента прибирането в БГ е почти невъзможно.Тук единствения вариант да ида на психиятър или психолог е да си плащам на сеанс по 250 паунда.Някой от вас да е чувал за психиятър в БГ,с който да се виждаме по вайбър примерно и да водим такъв вид консултация.Някой който би ми изписал лечение.Според мен е същото.Пак ще сме лице в лице,ще си говоря за оплакванията,а той би ми изписал нужните лекарства.Ще се съветвам с него и така.Само разликата ще е ,че ще е примерно разстоянието.Ще си заплащам колкото е нужно.Знаете ли някой ,който би се съгласил?

# 108
Психиатър или психолог търсиш?

Лечение с медикаменти изписват психиатрите, но с тях не правиш сеанси - само от време на време ходиш да ти променят дозата примерно, говорите за физическото измерение на психическото разстройство.

За психолози по скайп съм чувала, но те няма да ти изпишат лечение, най-малкото по скайп.

# 109
За психиятър говоря.За медикаментозно лечение.

# 110

Още преди време ти писах, че мога да помогна с контакти ... ти не четеш!

# 111
Първите два дни на курса по готварство ни беше психолог. Общи приказки за приобщаване към обществото. Не пропусна да се рекламира. И ние това си го знаем. Лекарствата не лекуват. Но нали трябва да живеем някак. А за първи аз пари нямам. Даже не им вярвам.

# 112
Здравейте,

Преди около 6 месеца имах няколко паник атаки. От тогава все си внушавам, че ми има нещо на сърцето и ходих при четири кардиолога слагах и холтер и ЕХО ми правиха и уж нямам проблем. Но постоянно съм с ускорен пулс ако не пия лекарства не мога да го сваля. При вас има ли такива оплаквания, чудя се дали е възможно да е от паник атаките, които вече не получавам. Пак имам от време на време тревожност, но се справям с нея.

Поздрави на всички Blush

# 113

Още преди време ти писах, че мога да помогна с контакти ... ти не четеш!
Може ли на лично?Не съм видяла

# 114
Направо тези паник атаки ме разкатаха. И аз пиех бета блокер, би го спрях обаче сега мисля пак да почна, защото много се изморява направо е ад. Паник атака не съм получавала от декември, но ако съм си изгощила нервната система може би е възможно да дава отражение върху пулса.

# 115
  • София
Със сигурност е от паник атаките ускорения пулс. Валидола не помага ли?

# 116
Ами не,  той ми е постоянно ми е висок и не се повлиява. Странно е че вече не ги получавам а пулса ми е ускорен от 5 месеца Confused

# 117
Ами не,  той ми е постоянно ми е висок и не се повлиява. Странно е че вече не ги получавам а пулса ми е ускорен от 5 месеца Confused
Моя е ускорен от 3 месеца.Получавам и ПА.В покой е около и над 80.Но трябва само да лежа за да го поддържам такъв.Ако стана да се разходя или дори само да стоя права и ела та гледай.След 20 минути става 110/120,умалят ми краката и трябва да седна.По тази причина и на работя,не излизам почти никъде,само в леглото съм.Дори домакинска работа ми причинява висок пулс.Живеем в къща и  wc e на 2 етаж.Има едни 10 стълби,които ми причиняват също сърцебиене...Не знам вече.Отчаях се.Неспособна съм.Чувствам се инвалид.Ужасно е

# 118
Е по същия начин съм и аз. Пулса ми постоянно е около 100. Но ходя на работа и гледам да излизам, така се чувствам по добре. Като се залежи става зле работата. Отиди на кардиолог и го питай да ти изпише бетаблокер или нещо подобно. Аз пиех три месеца и от него ми се нормализира пулса, но малко ми падаше кръвното и го спрях. Сега мисля пак да го почвам.

# 119
От утре и аз влизам в клуба на тъпчещите се с хапчета. Не издържам така вече.Психолога не ми помогна в дългосрочен план, а и ми идва скъпо. Ето днеска докато си чакам аз пред ЛЛ за направление при пси, едва изтраях час и половина. Сърцето ми блъскаше, едно замайване, едно нервно отвътре ми стана. Кръвното ми беше високо като го премери... та утре имам вече и записан час. А личната ми изписа Деанксит за тази вечер, дано ми помогне.

Общи условия

Активация на акаунт