да, човека е наистина прекрасен ( аз като цяло винаги успявам да усетя и намеря наистина човека с добра душа), то се усеща въпреки, че се опитва да го прикрие, но... наистина ли им е нужно толкова време, да те преценят и да се открият... И дали трябва аз да правя крачките???
да, човека е наистина прекрасен ( аз като цяло винаги успявам да усетя и намеря наиситна човека с добра душа), то се усеща въпреки, че се опитва да го прикрие, но... наистина ли им е нужно толкова време, да те преценят и да се открият... И дали трябва аз да правя крачките???
Разбира се мъжкото его крещи "Аз, аз съм принцесата. Аз съм чувствителният. Аз имам правото на това. Аз, Аз, Аз!". И все единият от 2мата Раци трябва да се стегне и да бъде мъжа във връзката. И ми се струва, че това е жената Рак. Мъжете Раци май минават по-тежко през всичките несгоди в живота, повече драматизират, повече са склонни да се оттеглят в черупката си.
да, човека е наистина прекрасен ( аз като цяло винаги успявам да усетя и намеря наистина човека с добра душа), то се усеща въпреки, че се опитва да го прикрие, но... наистина ли им е нужно толкова време, да те преценят и да се открият... И дали трябва аз да правя крачките??? Препоръчани теми