Мъжете Рак - 2

• 27 868
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Хехе, описа се много сладко. : )
Е, аз съм малко по- проклетичка, както сигурно сами се сещате Stuck Out Tongue Winking Eye
Пробягват чат- пат някакви сигнали, ама като цяло в критични моменти съм добричка. После вече спирам изведнъж.

Завзехме и тая тема Joy Вече ще ми илизат нотификациите като "4 рачета лайкнаха това".

# 466
  • Тра-ла-ла
Девойки любими, има тема за жените Рачета Kissing Heart Може там да се пренесем да лафим за себе си.

# 467
Нещо като цяло сме завзели целия астрологически форум май. И няколко други теми, в които пиша също са рачешки. Какво е това нещо не знам, ама съм сред свои хора. Joy Преди време имаше доста разнообразие от зодии (тогава само следях без профил), ама...

# 468
  • София
Да де, ама там няма други хора Joy Joy
И ще е така

А тук е така. Има с кого да си "играем".

И все пак, намерих "so they need to shed this shell" за приятно метафорично, така че съм по темата!!

# 469
Абе тоз Вили Вуцов освен че е Рак и е роден на моята дата. Ето клипче, който не го знае, може да го чуе. На това направо съм умряла. https://m.youtube.com/watch?v=9e2LFxaBKwA

# 470
Пак ще кажа че това е женска зодия,но барабар Петко с мъжете...

Нищо чудно, че в темата има толкова мънкане, това е зодия само за хора с интелект и специален подход към нея.

Извинявам се, че нахълтвам така в темата, но моя рак е толкова прост и семпъл, че не можете да си представите. Поливям го с интелект, а той горкия нищо не разбира. Не знам какво е това животно.

# 471
а аз да споделя. Моят рак така ми липсва, че душата ми умира. А най лошото е че не си заслужава;(

# 472
а аз да споделя. Моят рак така ми липсва, че душата ми умира. А най лошото е че не си заслужава;(

....ох, милата  Confused А иначе ти самата, коя зодия си?  Rolling Eyes

# 473
Да споделя и за моя мъж рак. От 2 години сме заедно, от 1г. живеем заедно. Ми докато свикна (аз все още не съм напълно) голям зор видях. На моменти е най-страхотния, а понякога не мога да го понасям (аз съм овен). Все му се почива, все мълчи, почти нищо не споделя, не му се разхожда, да прави НИЩО му е най-любимо, а скараме ли се..оле мале. Все го гоня из къщата и по двора, а той бяяга ли бяга от проблемите и нито му се говори, нито ми дава аз да говоря, по някакъв начин да разрешим проблема, все остават в пространството, той проблеми няма, аз съм вечно виновната дори когато очеВАДНО той е сгафил и много добре знае. Никак не е романтичен, хич го няма там, ама пък страшно гушлив, търпи ми много и мойто овенското. С него съм много спокойна, защитена се чувствам, като реши е страшно миличък и добричък. Секса е супер, когато го има де, защото не е от най-сексуалните, не знам това черта на раците ли е, кажете и вие нещо за секса, при вас така ли е или моя си е такъв просто 🤔 50на50 съм имат си свойте минуси и свойте плюсове, просто аз все още не мога да му свикна с тея настрения, въпреки, че не му обръщам внимание вече както в началото

# 474
  • София
Хубавотона раците е, че са "добри" за почти всяка зодия, защото са дашни по принцип. Аз поне така знам. Говоря за леглото. Съобразяват се, готови са да опитват нови неща, стараят се, искат на другия да му е добре и подобни.

Нормално е това за мълчанието според мен. Така става понякога. Laughing

# 475
Хубавотона раците е, че са "добри" за почти всяка зодия, защото са дашни по принцип. Аз поне така знам. Говоря за леглото. Съобразяват се, готови са да опитват нови неща, стараят се, искат на другия да му е добре и подобни.

Стараят се вярно е, поне моя, с други раци не съм била. Добър е, не се оплаквам, просто не честичко му се иска и съм го чела и на други места, та ми стана интересено от зодията ли е това 😀

# 476

Стараят се вярно е, поне моя, с други раци не съм била. Добър е, не се оплаквам, просто не честичко му се иска и съм го чела и на други места, та ми стана интересено от зодията ли е това 😀

Хм, от моя опит с моя Рак, не мога да се отърва, постоянно си иска, ако може всеки ден. Но не знам, може би защото сме отскоро заедно...?! Та явно не е от зодията... Thinking Това, че искат на другия да му е добре, е точно така.

# 477
Не знам при вас как е, но моят рак започна да се отнася леко грубо, все е недоволен, сърди се с дни за изключително дребни неща, започна да ревнува много, разви някакво чувство на собственост към мен, в трудни моменти винаги съм сама и после излиза с оправданието, защо не съм му се обадила, че ми трябва, винаги е прав, не се извинява, егоист, пази си всички спомени от бившите си, а същевременно не си запазва спомени с мен, да речем снимки, с него постоянно е несигурно, не се знае в кой момент ще забие на някъде, а твърди, че много ме обича и едва ли не все едно съм "жената на живота му", даже вече загубих вяра, че ме обича, не искам да се разделяме, но май натам започват да отиват нещата.

# 478

....ох, милата  Confused А иначе ти самата, коя зодия си?  Rolling Eyes
ами и аз съм Рак ,уж не ми пукаше за него но не съм го виждала от 2 седмици и така ми липсва. Надявам се скоро да ми мине, иначе съм лесно влюбчива душа, но и горе долу бързо ми минава.

# 479
Eli25, за ревността, да ... И при нас го има и то само от миналите ми връзки. Никога, никой не ме е ревнувал от мъж от миналото. Малко налудничево ми се струва... и никак не е приятно 🙄

Общи условия

Активация на акаунт