Мнение за избор на име

• 1 421
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
Нито едно от изброените в първия пост не ми допада, съжалявам. 
Бих избрала "цяло" име, защото освен всичко останало при галено такова непрекъснато ще го бъркат.  Имам познат Митко и навсякъде го пишат "Димитър" и следват едни дълги общснения. 

Предлагам и Антон като кратко и международно, може да му казвате Тони, а и Тино ако много държите.
От по-горе изброените - Емил ми е фаворит.

# 16
Не ми харесват. Това не са имена,а галени. Винсънт е твърде чуждо. Вито не ми звучи добре;да не кажа,че е направо ужасно. Останалите са умалителни,на иначе хубави български имена. Не бих използвала нито едно. Нико? Не бих си причинила това име на детето. Пред хубавото Николай или Никола.
Никола,Георги,Иван ,Александър ....мислехме в началото за хубавите български имена,но всеки втори познат ,приятел ,роднина се казва така.
Искаме да е по различно име за това приемам предложения за по редки имена.
Така е под път и над път са.
В такъв случай Максим или Максимилиян предлагам. И галеното е симпатично и е хубаво името.

# 17
Какво мислите за тези имена
Винсент
Вито
Тино
Нико
С ММ още не можем да изберем мъжко име и се колебаем между тези 4 имена.
Не искаме да е кръстено на никой и искаме да е рядко срещано име.
Приемам предложения за хубави и нестандартни имена от сорта на съкратените като Марти (от Мартин)
Нико (от Николай)
Надявам се че не е много объркан въпроса ми и ще ме разберете и ще помогнете в избора ни 😊😊😊

Аз мисля, че звучат нелепо. Нико ми звучи като никой.
Напомня ми, Когато раждах преди 4,5г. жената до мен си кръсти детето Диор.
  Харесват ми:
Тео
Ариан
Лео

# 18
И на мен много ми харесва Аян, обаче осъзнавам, че е нелепо да кръстя дете по този начин. По логично е да се търси съществуващо име, което ще предложи галеното, което искате. А то с времето ще се наложи, ако всички му викат така и той самият така се представя.

# 19
Какво мислите за тези имена
Винсент
Вито
Тино
Нико
С ММ още не можем да изберем мъжко име и се колебаем между тези 4 имена.
Не искаме да е кръстено на никой и искаме да е рядко срещано име.
Приемам предложения за хубави и нестандартни имена от сорта на съкратените като Марти (от Мартин)
Нико (от Николай)
Надявам се че не е много объркан въпроса ми и ще ме разберете и ще помогнете в избора ни 😊😊😊

Аз мисля, че звучат нелепо. Нико ми звучи като никой.
Напомня ми, Когато раждах преди 4,5г. жената до мен си кръсти детето Диор.
  Харесват ми:
Тео
Ариан
Лео
И на нас в началото всички имена ни звучаха странно и смешно.
Ама сега като остава малко време и всички странни имена почнаха да ни харесват 😁
Времето ни притиска, избора е голям ..
Не е лесно ,за това от много мислене нищо не измислихме и пуснах темата и се надявам някое от предложените имена да е нашето име 😊😁

# 20
Добре, а вариантите Витомир и Константин?  Те далеч не са толкова масови.  Може и Велизар, Траян, Стоян ако искате българско и не толкова популярно. 

# 21
  • София
Антон
Петър
Макс
Алекс
Никола
Всичките си отиват с Валентинов, не са масови в настоящото поколение, стават лвсно за произнасяне на много езици

# 22
Виктор, Боян, Борис, Евтим (Тими на кратко)

Аян е турско име. Навремето в Пловдив имаше футболист Аян Садъков, даже мисля, че е бил и национал.

# 23
Добре, а вариантите Витомир и Константин?  Те далеч не са толкова масови.  Може и Велизар, Траян, Стоян ако искате българско и не толкова популярно. 
Велизар ми харесва май е по рядко срещано име.
А за Константин ММ като застане до корема ми и на шега казва на бебето коце коце коце ..и то започва да рита много 😁  и това име го обмисляхме като вариант ама незнайно защо се насочихме към по кратки и странни имена .

# 24
Велизар ми беше в списъка за момче. Рядко срещано. На римски пълководец. С хубаво галено.Константин не ми допада,не само цялото име,а именно галеното Коце. Винаги ми е. Косьо също не ми харесва.

# 25
Аян е турско име. Навремето в Пловдив имаше футболист Аян Садъков, даже мисля, че е бил и национал.

Не знаех, даже май изобщо не го бях чувала. Търсих елфски имена за геройче в игра и попаднах на това, но изписано на латиница.

Скрит текст:
Ayann/Ayenn

# 26
От изброените - Нико.

Вместо Алекс, което ми звучи като галено, предпочитам Алек.
Предлагам Тео.

# 27
Вместо Алекс, което ми звучи като галено, предпочитам Алек.
Може и Алеко. Българско е, кратко, а и рядко срещано.

# 28
Щом предпочитате кратки и рядко срещани имена, предлагам Тома, Слав, Сава, Калин, Велин, Волен, Валери.

# 29
Нито едно, а  като чуя Вито се сещам за едно съседско куче.

Общи условия

Активация на акаунт