Прекалено прекарване на свободно време навън

• 3 682
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Не мисля, че ще ни удостои с честта да внесе повече яснота. А без повече факти - отново само се пишат приказки тук.

Няма никаква драма да се излиза по мъжки, да се стои до късно (хората във връзка са с вечерен час ли...?! Thinking) и тн. Моят съпруг също го прави, просто не ежедневно. Както той има приятели, с които се чувства по-добре насаме, така и аз имам приятелки, с които не го мъкна, защото знам, че ще е мъчение за него. Също така, винаги би предпочел да излезе или да прави нещо с мен.

# 31
Драмата е, когато двамата са на различно мнение по важни въпроси. Това, което за един е нормално, за друг не е.

# 32
Скрит текст:
Млади са героите в историята, видно е от фейсбука им.
Преди много години имах такава връзка, в която рязко
се започнаха самостоятелни излизания, уж по мъжки.
Скрит текст:
Оказа се, че човекът ходел по женско. Ай сиктир!
Ако излиза 1-2 пътив месеца с приятели, окей. Имай обаче едно на ум и не прибързвай да се омъжваш.
Винаги ми светва червената ламБа, каже ли някой, че излиза по мъжки....Не знам, може и аз да съм една идея по-параноична и ревнива, ама почне ли един мъж да си държи твърде много на личните излизания по мъжки, работата винаги е съмнителна.

Глупости на търкалета. Това е отклонение .
В тоя форум прочетох толкова неща , които уж са патологични, а около мен хората виреят прекрасно с тях.

# 33
Стои си вкъщи по цял ден, докато съм навън - скучен мухльо - бягай с 200.
Стои си вкъщи по цял ден, докато аз съм там - постоянно се караме - бягай с 200.
Излиза много без мен - живее му се, не е за връзка - бягай с 200.
Излизаме много заедно - лепка, навлек, задушава ме - бягай с 200.
Излизаме поотделно - ревнувам го и май изневерява - бягай с 200.  
Понякога излизаме, понякога не - връзката ни вече се изчерпа и май не го обичам вече - бягай с 200.

# 34
Анастасия, доста общо има с темата.  Дори е основата на подобни на описаните взаимоотношения. Но едва ли ще дочакаме ново включване на авторката.

# 35
  • София
В конкретния случай няма много информация за мъжа и не може никой да прецени колко е това "много излиза". Може наистина да е някоя хаймана, от която да се бяга с 200.
Но и аз не мога да разбера кое му е страшното на мъжките сбирки? Да ми седи вкъщи като плюшена играчка ли, да гледаме сериалчета и да си говорим за лакове може би? И утре като го опиша такъв я на приятелки, я тук, да чета какъв женски полов орган е. Ни тъй, ни иначе...
Един от най-лесните начини да изгубиш някого е да му стъпиш на врата и да го заковеш до кухненската маса и дивана да не мърда никъде, сакън да не вземе да поживее милият. И после - "Ама той не е същият вече, няма тръпка, аз с друг мъж се запознах, този не ми харесва вече...". Е, как да ти харесва, като си го превърнала в пудел с розова панделка на кукуригу...

# 36
В тази тема се убеждавам, че наистина за всеки влак си има пътници 😊

# 37
Скрит текст:
Скрит текст:
Млади са героите в историята, видно е от фейсбука им.
Преди много години имах такава връзка, в която рязко
се започнаха самостоятелни излизания, уж по мъжки.
Скрит текст:
Оказа се, че човекът ходел по женско. Ай сиктир!
Ако излиза 1-2 пътив месеца с приятели, окей. Имай обаче едно на ум и не прибързвай да се омъжваш.
Винаги ми светва червената ламБа, каже ли някой, че излиза по мъжки....Не знам, може и аз да съм една идея по-параноична и ревнива, ама почне ли един мъж да си държи твърде много на личните излизания по мъжки, работата винаги е съмнителна.

Глупости на търкалета. Това е отклонение .
В тоя форум прочетох толкова неща , които уж са патологични, а около мен хората виреят прекрасно с тях.
Всеки има право на мнение и предпочитания.Или?   Smiley
Ако мъжа ти 5 години (например) излиза основно с теб, а "мъжките"му вечери са 2 пъти в годината, и после изведнъж почне да държи на тях 2 пъти седмично, и ти нямаш проблем с такава промяна, о.к., твое право си е.
На мен ми светва лампата, че нещо става, за да промени така кардинално нещата, сори.

Общи условия

Активация на акаунт