Мъжът ми ми изневерява.

• 12 893
  • 218
  •   1
Отговори
# 45
Казваш, че искаш щастливо семейство, но той ти изневерява и те лъже в очите, а ти му прислугваш. На това ако му викаш "щастливо семейство" аз съм самолет. И ако наистина си на 21 как си представяш да живееш с този човек, докато остарееш. Колкото по-бързо се разведете, толкова по-добре. И както ти толкова рано имаш дете от него, не се изненадвай ако скоро и любовницата забременее. Понякога съм се чудила какво бих правила ако ми изневеряват. Ако е само за една вечер, сигурно ще продължа да съм с него, но не бих позволила да си има адна любовница за 7 месеца, аз да му чистя и готвя и той да ме лъже в очите. Дори и да не мислиш да го оставяш поне отиди някъде за 1 месец и да види как ще си чисти и готви. И като дойде да ти реве му кажи, че отиваш при него при едно условие: Да остави онази, Повече никога да не се прибира изцапан с грим и да забрави за любовници. Следващия път, когато си хване ще подадеш документите за развод. И издръжката няма да му се размине.

Мислила съм да си тръгна за някво време, но знам какви неща ще ми обещае, ще бъде всичко наред точно един месец и после пак. Ще изчакам още мъничко и не се ли спре си заминавам, но ще е завинаги.
Ей го дойде да целуне детето и замина, на мен нито здрасти, нито нищо... нещастник...

# 46
  • От където си искам
Ако си ок с изневярата продължавай да го търпиш,докато той на теб не ти бие шута заради някоя засукана любовница.
Убеждавам се,че жените си натискат парцалите,защото хем са с дете/деца,хем искат финансова подкрепа.
Не сме ли еманципирани,бе девойки?!
Защо трябва да зависиш от мъж,нима не може да си осигуриш работа,дом и пари?
Трудно е,но не невъзможно!!!
До сега на твое място бих се изнесла от него ,и бих завела дело за развод.
Ще търпя да ме мачкат,ама друг път,ще позволявам на някакъв сульо да ме принизява до окаяна майка и домакиня,докато се забавлява на мой гръб.
Вземи се в ръце!!!

# 47
Девойко, ти си класически промит мозък. А той е класически психически насилник като по учебник.
Вземай си детето и остави младите да се радват на любовта си. Вярвай, че след месец ще те моли да се върнеш, но се надявам да не го направиш.

# 48
Ако си ок с изневярата продължавай да го търпиш,докато той на теб не ти бие шута заради някоя засукана любовница.
Убеждавам се,че жените си натискат парцалите,защото хем са с дете/деца,хем искат финансова подкрепа.
Ще търпя да ме мачкат,ама друг път,ще позволявам на някакъв сульо да ме принизява до окаяна майка и домакиня,докато се забавлява на мой гръб.
Вземи се в ръце!!!

О, въобще не седя да го търпя заради финансовите му възможности. Нашите са си добре финансово и винаги ще ме подкрепят, аз си имам образование и винаги мога да си намеря работа, не ме плаши това. Просто винаги съм си мечтала да бъда с него, защото се познаваме от деца и сега съжалявам, и то много. Не знам какво съм видяла толкова в този човек, ако можех да върна времето назад, поне до момента, в който нямахме дете щях да го оставя. Щеше да е много лесно тогава...

# 49
  • От където си искам
Вземи се в ръце!!!

О, въобще не седя да го търпя заради финансовите му възможности. Нашите са си добре финансово и винаги ще ме подкрепят, аз си имам образование и винаги мога да си намеря работа, не ме плаши това. Просто винаги съм си мечтала да бъда с него, защото се познаваме от деца и сега съжалявам, и то много. Не знам какво съм видяла толкова в този човек, ако можех да върна времето назад, поне до момента, в който нямахме дете щях да го оставя. Щеше да е много лесно тогава...

Да не е Джейсън Момоа,или пък Чанинг Тейтъм?! Joy
Предателството прецаква всичко,представям си ако реши да се събере с онази...сигурно може да му предложиш да си живеете 3-мата + бебока.JoyCry
Съжалявам те,не защото са ти изневерили,а защото си лекомислена и наивна,разбери,че гърнето счупи ли се - няма поправка.
Колкото и да го обичаш не позволявай да се подиграват с теб!!!

# 50
  • на брега на морето
Ей го дойде да целуне детето и замина, на мен нито здрасти, нито нищо... нещастник...
Чак мен ме заболя.

# 51
Вземи се в ръце!!!

Да не е Джейсън Момоа,или пък Чанинг Тейтъм?! Joy
Предателството прецаква всичко,представям си ако реши да се събере с онази...сигурно може да му предложиш да си живеете 3-мата + бебока.JoyCry
Съжалявам те,не защото са ти изневерили,а защото си лекомислена и наивна,разбери,че гърнето счупи ли се - няма поправка.
Колкото и да го обичаш не позволявай да се подиграват с теб!!!

Не е Джейсън или Чанинг, аз и никога не съм искала да изглежда като някоя звезда, външния вид въобще не подлежи на коментар в момента. Да си я води, ако иска аз във всички случаи ще си тръгна, ако не спре с простотиите си. Имам 2-3 познати, които са се разделили с мъжете си и са сменили много нови, които ги тормозят и физически и психически, а също така и децата им се налага да търпят новото мъжле на мама, което е много кофти. Май е най-добре просто да си остана самичка.

# 52
Joy АмА ти наистина ли? Какво щял да прави без теб? Не мога да повярвам...
Той с теб прави каквото си иска, а ти го мислиш за без теб... Има повреда. И не е в него.

# 53
Joy АмА ти наистина ли? Какво щял да прави без теб? Не мога да повярвам...
Той с теб прави каквото си иска, а ти го мислиш за без теб... Има повреда. И не е в него.

Аз казвам, че не му пука за мен, ти къде си видяла, че съм писала, че не може без мен?

# 54
Скрит текст:
Скрит текст:
Не ти харесва ама си се превърнала в изтривалка, толкова ли не схващаш? Не се уважаваш, а искаш това от него!?

Я кажи, той ако си поиска, пускаш ли му? Не е празно любопитство.

Пускам...

Типично поведение на емоционален насилник- ти само се усмихвай и бъди лъчезарна и всичко ще е наред. Да се разбира- не си ври носа между мен и гаджето ми, ти си гледай къщата и детето и не бери грижи и всичко ще бъде наред.
Ще започне и да ти вменява, че ти си виновна и си го подтикнала да си хване любовница, докато не те съсипе емеоционално.

Та той е по-голям ревльо от мен, знам, луда съм, че го търпя, но никой не може да ми внуши, че аз съм виновна по някакъв начин в ситуацията. О
Опитвам се да се погледна отстрани и виждам, че нищо лошо не му правя, че да го тласкам към друга.
Опитваш, но не виждаш....
Вършиш цялата домакинска работа.
Ходиш и на работа, предполагам...
Гледаш ТИ детето...
Обслужваш и мъжа си "от-до"-храна, пране, чиста къща, спокойно дете, секс-когато му се прииска...
Свободно време за него-мнооого....
Е, след като има толкова свободно време, никакви ангажименти и задължения у дома, какво да прави в такъв случай?Естествено, че намира начини да си направи живота интересен.
Е те това е лошото, което му "правиш", станала си удобната слугиня, готова винаги да задоволи всяко негово желание/изискване, а си забравила да бъдеш красивата, усмихната, загадъчна и сексапилна флиртаджийка, след която се обръщат и в която се е влюбил.
Знам как ще се "прочете" това от повечето потребителки, но дано ти имаш капацитета да вникнеш и "зад думите".

Може би си права. Старая се да изглеждам добре, не съм няква силиконова мадама, той явно по такива си пада. И на мен понякога ми е скучно, ама не съм си хванала гадже, а не е като да нямам време.
Да си я доведе вкъщи, ако иска, да му пере, готви, чисти и така.
Скрит текст:
Честно да ви кажа момичета, не ми пречи да си живея с него, ако и аз си имам друг, но това според мен не е живот и не мисля, че би било добре за детето ми.
Е, той перачката, готвачката, чистачката си ги е осигурил в твое лице.Защо са му още слугини?

Е, тя сигурно е много специална, няма да допусне да му слугува. Ако аз го оставя, кво ще прави той не знам, толкова е зависим от мен за всичко свързано с домашните задължения.

# 55
Ако веднага се хвърлиш на врата на първия срещнат, той е като него и се оставиш да се държат с теб като с парцал, да, детето ти ще страда от "поредния на мама". Ако останеш с този..."мъж", отново детето ти ще страда, защото ще съществува в дисфункционално семейство с много сбъркан модел.
Млада си, уреди си нещата с този..."мъж", уреди си живота, стани си финансово независима( не от мама и тате, ами самостоятелна), гледай си детето, стъпи си на краката...

# 56
Я се стегни и вместо да го обгрижваш гледай себе си - събери си нещата и го остави. Всичко си му дала и той ти се е качил на главата и отдавна танцува на нея, че и компания си викнал - любовница.
Не се унижавай повече. Не му се обяснявай нека се досеща сам къде и какво е объркал.
Ще ти е трудно в началото, но като се съвземеш даже ще му благодариш, че е бил такъв нещастник, за да да прогледнеш и да продължиш напред без него.

# 57
Ето поредното доказателство за млада девойка, нагърбила се на 20 със семейства, деца, мъж, който е и боклук, на всичкото отгоре. Абе много скучно ли ти беше, че реши да се правиш на слугиня на тия млади години? За мъжа ти нямам какво да кажа, ясно е, че ще си го търпиш.

# 58
  • Terra incognita
Много сладко наричаш "гадже" любовницата на мъжа си.

# 59
Скрит текст:
Скрит текст:
Не ти харесва ама си се превърнала в изтривалка, толкова ли не схващаш? Не се уважаваш, а искаш това от него!?

Я кажи, той ако си поиска, пускаш ли му? Не е празно любопитство.

Пускам...

Типично поведение на емоционален насилник- ти само се усмихвай и бъди лъчезарна и всичко ще е наред. Да се разбира- не си ври носа между мен и гаджето ми, ти си гледай къщата и детето и не бери грижи и всичко ще бъде наред.
Ще започне и да ти вменява, че ти си виновна и си го подтикнала да си хване любовница, докато не те съсипе емеоционално.

Та той е по-голям ревльо от мен, знам, луда съм, че го търпя, но никой не може да ми внуши, че аз съм виновна по някакъв начин в ситуацията. О
Опитвам се да се погледна отстрани и виждам, че нищо лошо не му правя, че да го тласкам към друга.
Опитваш, но не виждаш....
Вършиш цялата домакинска работа.
Ходиш и на работа, предполагам...
Гледаш ТИ детето...
Обслужваш и мъжа си "от-до"-храна, пране, чиста къща, спокойно дете, секс-когато му се прииска...
Свободно време за него-мнооого....
Е, след като има толкова свободно време, никакви ангажименти и задължения у дома, какво да прави в такъв случай?Естествено, че намира начини да си направи живота интересен.
Е те това е лошото, което му "правиш", станала си удобната слугиня, готова винаги да задоволи всяко негово желание/изискване, а си забравила да бъдеш красивата, усмихната, загадъчна и сексапилна флиртаджийка, след която се обръщат и в която се е влюбил.
Знам как ще се "прочете" това от повечето потребителки, но дано ти имаш капацитета да вникнеш и "зад думите".

Може би си права. Старая се да изглеждам добре, не съм няква силиконова мадама, той явно по такива си пада. И на мен понякога ми е скучно, ама не съм си хванала гадже, а не е като да нямам време.
Да си я доведе вкъщи, ако иска, да му пере, готви, чисти и така.
Скрит текст:
Честно да ви кажа момичета, не ми пречи да си живея с него, ако и аз си имам друг, но това според мен не е живот и не мисля, че би било добре за детето ми.
Е, той перачката, готвачката, чистачката си ги е осигурил в твое лице.Защо са му още слугини?

Е, тя сигурно е много специална, няма да допусне да му слугува. Ако аз го оставя, кво ще прави той не знам, толкова е зависим от мен за всичко свързано с домашните задължения.

Е, аз казвам за вкъщи, щото кой не иска домашна прислужница??? Той затова не иска да се раздели с мен, а не заради самата мен. Безразлична съм му, никъде не съм споменала, че ме обича, тачи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт