Я кажи, той ако си поиска, пускаш ли му? Не е празно любопитство.
Пускам...
Ще започне и да ти вменява, че ти си виновна и си го подтикнала да си хване любовница, докато не те съсипе емеоционално.
Та той е по-голям ревльо от мен, знам, луда съм, че го търпя, но никой не може да ми внуши, че аз съм виновна по някакъв начин в ситуацията. О
Вършиш цялата домакинска работа.
Ходиш и на работа, предполагам...
Гледаш ТИ детето...
Обслужваш и мъжа си "от-до"-храна, пране, чиста къща, спокойно дете, секс-когато му се прииска...
Свободно време за него-мнооого....
Е, след като има толкова свободно време, никакви ангажименти и задължения у дома, какво да прави в такъв случай?Естествено, че намира начини да си направи живота интересен.
Е те това е лошото, което му "правиш", станала си удобната слугиня, готова винаги да задоволи всяко негово желание/изискване, а си забравила да бъдеш красивата, усмихната, загадъчна и сексапилна флиртаджийка, след която се обръщат и в която се е влюбил.
Знам как ще се "прочете" това от повечето потребителки, но дано ти имаш капацитета да вникнеш и "зад думите".
Може би си права. Старая се да изглеждам добре, не съм няква силиконова мадама, той явно по такива си пада. И на мен понякога ми е скучно, ама не съм си хванала гадже, а не е като да нямам време.
Е, тя сигурно е много специална, няма да допусне да му слугува. Ако аз го оставя, кво ще прави той не знам, толкова е зависим от мен за всичко свързано с домашните задължения.