Мъжът ми ми изневерява.

• 12 905
  • 218
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Скрит текст:
Не ти харесва ама си се превърнала в изтривалка, толкова ли не схващаш? Не се уважаваш, а искаш това от него!?

Я кажи, той ако си поиска, пускаш ли му? Не е празно любопитство.

Пускам...

Типично поведение на емоционален насилник- ти само се усмихвай и бъди лъчезарна и всичко ще е наред. Да се разбира- не си ври носа между мен и гаджето ми, ти си гледай къщата и детето и не бери грижи и всичко ще бъде наред.
Ще започне и да ти вменява, че ти си виновна и си го подтикнала да си хване любовница, докато не те съсипе емеоционално.

Та той е по-голям ревльо от мен, знам, луда съм, че го търпя, но никой не може да ми внуши, че аз съм виновна по някакъв начин в ситуацията. О
Опитвам се да се погледна отстрани и виждам, че нищо лошо не му правя, че да го тласкам към друга.
Опитваш, но не виждаш....
Вършиш цялата домакинска работа.
Ходиш и на работа, предполагам...
Гледаш ТИ детето...
Обслужваш и мъжа си "от-до"-храна, пране, чиста къща, спокойно дете, секс-когато му се прииска...
Свободно време за него-мнооого....
Е, след като има толкова свободно време, никакви ангажименти и задължения у дома, какво да прави в такъв случай?Естествено, че намира начини да си направи живота интересен.
Е те това е лошото, което му "правиш", станала си удобната слугиня, готова винаги да задоволи всяко негово желание/изискване, а си забравила да бъдеш красивата, усмихната, загадъчна и сексапилна флиртаджийка, след която се обръщат и в която се е влюбил.
Знам как ще се "прочете" това от повечето потребителки, но дано ти имаш капацитета да вникнеш и "зад думите".

Може би си права. Старая се да изглеждам добре, не съм няква силиконова мадама, той явно по такива си пада. И на мен понякога ми е скучно, ама не съм си хванала гадже, а не е като да нямам време.
Да си я доведе вкъщи, ако иска, да му пере, готви, чисти и така.
Скрит текст:
Честно да ви кажа момичета, не ми пречи да си живея с него, ако и аз си имам друг, но това според мен не е живот и не мисля, че би било добре за детето ми.
Е, той перачката, готвачката, чистачката си ги е осигурил в твое лице.Защо са му още слугини?

Е, тя сигурно е много специална, няма да допусне да му слугува. Ако аз го оставя, кво ще прави той не знам, толкова е зависим от мен за всичко свързано с домашните задължения.
Не е важно Той какво ще иска /допуска, а как ще се "постави" самата жена. Ти сама си се вкарала в ролята на удобната слугиня винаги на разположение. И той така те възприема. Заместила си майка му в грижите по него... А кой мъж умира от кеф да чука "майка" си?!

# 61
Абе прави са тука съфорумките... като не си независима, ще трябва да търпиш и да си зависима или от мъж, или от вашите. Ако оставиш мъжа си и се прибереш при вашите с детето, да разчиташ те да те издържат, мислиш ли това за много хубав живот - все ще има за какво да се дразните, те да ти натякват и да ти се месят, па и сигурно ще в правото си - нали те издържат.
Да работиш и да се оправяш сама също не е толкова лесно, тогава пък си зависима от началник и неговите капризи... нали ги гледам повечето колеги, чакат кога ще дойде 1-во число да вземат заплата, че ипотеката и другите вноски чакат. Това е също постоянен стрес, под който да живееш също не е никак лесно. Доколкото виждам, при мъжа ти поне имаш жилище, не работиш, не мислиш за сметки и покупки (или поне не споменаваш).
Барем си хвани и ти любовник, че да не си валат от цялата ситуация, дето се вика.

# 62
И защо ѝ е любовник, като може да си намери приятел, с който след време да създаде нормално семейство.
Въобще защо да сети с тоя льольо, който не я уважава.

# 63
Абе прави са тука съфорумките... като не си независима, ще трябва да търпиш и да си зависима или от мъж, или от вашите. Ако оставиш мъжа си и се прибереш при вашите с детето, да разчиташ те да те издържат, мислиш ли това за много хубав живот - все ще има за какво да се дразните, те да ти натякват и да ти се месят, па и сигурно ще в правото си - нали те издържат.
Да работиш и да се оправяш сама също не е толкова лесно, тогава пък си зависима от началник и неговите капризи... нали ги гледам повечето колеги, чакат кога ще дойде 1-во число да вземат заплата, че ипотеката и другите вноски чакат. Това е също постоянен стрес, под който да живееш също не е никак лесно. Доколкото виждам, при мъжа ти поне имаш жилище, не работиш, не мислиш за сметки и покупки (или поне не споменаваш).
Барем си хвани и ти любовник, че да не си валат от цялата ситуация, дето се вика.

Аз споменах нашите като помощ само, аз съм си завършила специалност и няма нужда да ме поддържа някой. В момента не работя заради детето, иначе преди това си работех, а за мъжа ми - плюя му и на парите, и на имота, и на колата! По-скоро въпросната му любовница да е с него заради парите му, защото съм сигурна, че знае, че е семеен. На мен не ми вършат особена работа парите му, нямам нужда от тях, просто исках нормални отношения, каквито имат повечето женени двойки.

# 64
Да,бе, колко е хубаво, че е зависим от теб, поне за домакинството...Поне това. Чи ней малко, кво?

# 65
Тъй... Аз бях същата патица, само че на по-зрели години и с две деца.
Мъжът ми прекрати връзката си едва когато усети наистина, че вече не говоря празни приказки и че наистина искам всичко да приключи. При теб този момент още не е дошъл.
Добре си дресирана да си слугиня, че и да му се усмихваш.
Вдигай гълъбите бързо, защото лесно ще забравиш льольото, обаче дълги години има да ближеш раните от загубеното си достойнство.

# 66
Тъй... Аз бях същата патица, само че на по-зрели години и с две деца.
Мъжът ми прекрати връзката си едва когато усети наистина, че вече не говоря празни приказки и че наистина искам всичко да приключи. При теб този момент още не е дошъл.
Добре си дресирана да си слугиня, че и да му се усмихваш.
Вдигай гълъбите бързо, защото лесно ще забравиш льольото, обаче дълги години има да ближеш раните от загубеното си достойнство.
И разделихте ли се? Какво стана?

# 67
Той не ми изневери повече, опитахме да продължим и дълго време се самоубеждавах, че сме се справили, но пет години след това се разделихме поради други причини.

# 68
  • София /Абсурдистан
 Оправия няма. Никой не се отказва от безплатна слугиня в къщи и лайф навън. Сама трябва да вземеш решение.

# 69
Незнам, но аз и седмица няма да мога да живея с тоя мъж. Това отношение е унизително за теб, дори и да сложи край сега на връзката си с другата жена, ще е временно. Този човек е загубил доверието ти и за теб ще бъде кошмар да живееш с него. Съмнението ще е винаги между вас. Слагай край и продължи живота си с човек който ще уважава и теб и детето ти и ще ти дава сигурност и любов.

# 70
Той не иска да се разделим, но пък не му пука за мен, не знам какво иска. Може би си ме държи за прислужница. Все ми казва "ти си майка на детето ми и искам да сме си заедно, но ти не знаеш как да се държиш с мен. Бъди по-усмихната и лъчезарна и ще видиш как всичко ще си дойде на мястото." Е, ок, усмихвам се, ама той като го няма по цял ден да я види тая усмивка, понеже е зает с гаджето си, аз не съм му виновна. Ту искам да съм с него, но напоследък много обмислям раздяла.

Ох, тея съм ги слушала няколко години. Сега направо си съсипвам нервите, като ти чета коментара.
На какво да се усмихваш, кажи? На простащината му, на това, че не му пука, че ти изневерява? Опитва се да те изкара виновна за да не ровиш много, много и да стоиш кротко в ъгъла, това мога да ти кажа от личния си опит. Зарязвай го, вземи детето и почни нов живот. В началото ще страдаш, но после ще намериш куп нови причини да живееш. Няма вариант, в който ще го върнеш със скандали и разговори, той самият не го иска (засега), единственият вариант е да бягаш от този токсичен човек. Още си млада и детето ти е малко, не му го причинявай, помисли и за него - такъв пример ли искаш да има за семейство?

# 71
Авторката, не разбрах на колко години си?
Решението за това какво да правиш трябва да го вземеш ти самата. Задай си въпроса дали би могла да живееш цял живот, чакайки го да се прибере от поредната любовница. Сега е една, след време ще е друга. Детето ще порасне, годините минават толкова бързо, че докато се усетиш, животът минал. Ти си знаеш заслужава ли си да търпиш изневерите му, че и наглостта му, защото май преди всичко е доста нагъл, спекулурайки с твоето безсилие в момента. Знам, че първата стъпка е най-трудна и трябва решителност, но пък да се обезличаваш и да търпиш, не си е работа.
Такива мъже не се променят. Доколкото разбрах от предните ти коментари, върти-суче и иска да изкара теб виновна за инфантилното си поведение.

# 72
А защо е безсилна авторката?

# 73
Трудно ми е, ще го направя, макар и че не искам, защото не издържам и знам добре, че той ще продължи да ми изневерява. После вече не знам какво ще правя, а и ме е страх за детето, много си го искам и не знам, ако се разделим дали ще мога да си го взема.

# 74
Трудно ми е, ще го направя, макар и че не искам, защото не издържам и знам добре, че той ще продължи да ми изневерява. После вече не знам какво ще правя, а и ме е страх за детето, много си го искам и не знам, ако се разделим дали ще мога да си го взема.

Мила, повярвай ми, в един момент изневярата ще ти е най-малкият проблем, ако продължаваш по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт