Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 389
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 695
Кобилкина се кълнеше, че ще ражда нормално, естествено и с оргазъм, а накрая и тя като всички звИзди, тривиално и със секцио роди! Какво да и вярвате повече. По делата ги съдете, не по думите. hahaha

# 1 696
Благодаря на всички ви за пожеланията! Heart

# 1 697
Полтроу печели милиони от страхотни глупости като яйца, хранителни добавки и спрейчета като този репелент за енергийни вампири https://shop.goop.com/shop/products/psychic-vampire-repellent?ta … 1&country=USA
Simple Smile Уж я осъдиха за някои твърдения, но хората са склонни да дават пари за абсолютни измишльотини и дали на нея, или на друг - все тая.

# 1 698
Тия яйца сигурно ги поръчват от Алито 😂😂

# 1 699
  • Обран бостан ;)
Ако въпросната Юлия чете темата ще се комплексира тотално.

То не беше липса на образование, кариера, жилище, все неща, които не интересуват един мъж.

Говоря за моето поколение разбира се. Тогава харесвахме жените такива каквито са и не се сещам липсата на нещо от гореизброените да е било причина да се разделя с някоя жена.

Изгледах и видео-урока на Кобилкина.

Секса на първа среща не е решение. Ако беше така всички професионалистки щяха да са омъжени.
Не мога да отрека обаче, че секса определено променя отношението на един мъж към жената в положителна посока.

Преди да сте ми казали, че "мъжете само това искаме" да отбележа, че е по-добрия вариант от това да ви изискат оригинали на диплома, нотариален акт и фиш за заплата.

п.п. Предполагам, че яйцата за които става дума в последните мнения не са рекламна кампания във връзка с настъпващия религиозен празник.

# 1 700
Бънди, по повод мъжете от твоето поколение вчера гледах проект "Усещане за жена" с Мариан Вълев. Беше при Карбовски. Ами много ми допадна. Ако не си го гледал, метни едно очо, може да ти стане носталгично.

# 1 701
И аз го гледах - груб, застаряващ и непривлекателен мъж обясняваше, че никой не го харесва и всички го изоставят... Цяло чудо е, че някой изобщо го е харесал... Както и Карбовски - видях в Гугъл, че имал приятелка.

# 1 702
  • софия
Вчера Куката затвърди отрицателните ми усещания за него. Мърляв, неприятен, с претенции, 50 годишен чичо, желаещ да бъде приеман като 20 годишен интелектуалец-лошо момче. Мерси.

# 1 703
На мен ми хареса романтиката, с която говореше за едно време.

# 1 704
Е той едва ли си търси 50-годишна жена. После защо го оставяли. Възрастта е само цифра, ама не съвсем.

# 1 705
  • софия
Съмнявам се те да го оставят, предполагам, че в повечето случаи е обратното. Той е феймъс, той е стар, той е творец, той е артист 🤐 За него възрастта е само цифра и няма реална самооценка.  

# 1 706
Той каза, че винаги все него са го изоставяли, а не обратното. Ако си намери подобна на него жена (по възраст, външност и характер), сигурно би имал по-успешна връзка...

# 1 707
  • софия
Той каза и много други смешни, за мен, неща. Често хората казват неща, в които им се иска да вярват, но не винаги реалността е такава.

# 1 708
  • Тра-ла-ла
Вчера Куката затвърди отрицателните ми усещания за него. Мърляв, неприятен, с претенции, 50 годишен чичо, желаещ да бъде приеман като 20 годишен интелектуалец-лошо момче. Мерси.
Баш.  Peace

Дори и не го гледах. Промото, в което казва, че 80% от жените проституриали, ме отказа да загубя 1ч от живота си, за да му гледам и слушам простотиите. Раздава го играч, а после в ефир се прави на жертва...пфууу Sick

# 1 709
Факт е, че повечето жени се захласват точно по такива играчи (в съответната си възрастова рамка) на пръв поглед.

И след няколко месеца следват генерализации за мъжете по Фейсбук профилите.

Общи условия

Активация на акаунт