Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 753
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 710
Не знам дали са повечето, но със сигурност и те са с определени липси. Както се казва на чист български, birds of a feather flock together. Нека. То тоя процес по (само)осъзнаване съвсем не е лесна работа, понякога трябва повече практика...
А и всеки има право на лош вкус.

# 1 711
  • София
Факт е, че повечето жени се захласват точно по такива играчи (в съответната си възрастова рамка) на пръв поглед.

И след няколко месеца следват генерализации за мъжете по Фейсбук профилите.
Самото определение "повечето жени..." също е вид генерализация. Като гледам колко негативни мнения за г-н Куката има из форума, явно жените не се захласват баш по такъв тип мъже.
Имам позната, която е била в компанията на Мариан и от чутото от нея си правя изводи, че масовото мнение за него като човек не е случайно.

ПП. Извинявам се, че коментарът ми не е по темата.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 18:13 от malina_smile

# 1 712
Офф, хайде да идва вторник и с него бай Заре с искрящото чувство за хумор, да се счупим от смех! Че скучно стана.

# 1 713
Факт е, че повечето жени се захласват точно по такива играчи (в съответната си възрастова рамка) на пръв поглед.

И след няколко месеца следват генерализации за мъжете по Фейсбук профилите.
С интерес следя предаването от самото начало и ми се прииска вече и аз да се включа, а вчерашното явяване на Мариан Вълев при Карбовски и коментирането му тук, ми даде смелост.
Изключително неприятен човек. И като визия и като представата му за себе си. Изглежда ми като застаряващо квартално пиянде, което се прави на плейбой и женски блян. Такива едни се събират да пият на крак стограмки пред близкото квартално магазинче и да си приказват като разбирачи на всичко. Не познавам жена - нито млада, нито на неговите години, която да харесва такъв тип, освен ако не е в компанията му, за да си пийват заедно.

Колкото до участниците във формата - тези, които си заминаха, няма смисъл да ги коментирам, но той - смачкан мъж с ниско самочувствие и проблеми в общуването; тя - обикновена жена с неподплатено самочувствие с проблем във възпитанието.
Младата двойка - той - приятен млад мъж с добри обноски и сякаш по-патриархално възпитание; тя - какво прави в такова предаване на 23? Та тя не се е наиграла, както се казва! Днешните момичета не копнеят да се омъжат на 23, а тези като нея пък изобщо. Приятни са като двойка, но не мога да преценя ще останат ли заедно. По-скоро не.
Възрастната двойка - той е изключително неприятен тип, лигав, глупав, и един такъв прилепчив като октопод, така се увива около жената от самото начало. Тя - струва ми се изстрадала, сериозна жена, която е твърде добре възпитана, за да парира налазванията от негова страна, макар че подходи доста доверчиво към него в началото.
Последната, нова двойка - още не съм видяла много от тях, но той е добро, обикновено момче, загубил се във времето от твърде много китари, бири и купони с приятели на брега на морето, а същността му сякаш е на семеен тип мъж и иска набързо да навакса. Изглежда ми добър човек, малко грижа за външния вид няма да му навреди. Тя... ами студена жена ми се вижда, затворена, даже малко тъжна. Не бива да определяш на бивши партньори като "неудачници", защото те са били и твой избор и така излиза, че и ти не си много удачна. Не знам, ще я видим, но не мога да ги предвидя за себе си. Той ще я хареса, тя него - не знам.
Извинете за толкова дълго първо включване, но исках да се впиша в коментарите за формата с мнение за всички участници.

# 1 714
Офф, хайде да идва вторник и с него бай Заре с искрящото чувство за хумор, да се счупим от смех! Че скучно стана.

Ми да. Няма го Никифоря, Зари е човекът.

# 1 715
Между другото - точно вчера четох една статия от психолог, в която се казваше, че човек спира развитието си и живее в годините, в които му е липсвало най-много любов. По тази логика излиза, че Зарко е бил лишен от обич в детските  си години - хайде макс пубертета! Simple Smile

Кобилкина не можах да я изгледам - пуснах й видеото, но още в началото почна с това, че мъжете искате единствено и само секс и се отказах. Твърде примитивно........................Simple Smile Те мъжете са си малко по-примитивни по-принцип(хихи), но пък чак толкова............. Ако беше така, това предаване нямаше да го има - мъжете също търсят нещо повече от секс - дори Фори, въпреки, че в краен случай и само секс щеше да е доволен! Simple Smile

# 1 716
Аз да си призная, намирам доста смисъл в думите на Мариян Вълев. Че прозираха комплекси и някакво озлобяване, също го имаше, но и много истини.
Относно Кобилкина, просто незнам кой има толкова излишни пари и е тотално сдухан да й ходи на семинарите. Не смятам, че мъжете са толкова примитивни или, че тя е страшната секс машина. Нищо повече от една грозновата и хитра жена

# 1 717
Цветенце, не че нещо, много хубаво описа всички и моето мнение е приблизително същото, а вероятно и на повечето тук пишещи.
Само едно не ми е ясно newsm78 Как така си изчела всичко, а сега се включваш, 1 час след регистрацията си във форума. Извини ме, ако съм прекалено любопитна.

# 1 718
Силно ще се изненадаш колко жени посещават семинари -как да си хванем муж и да ни заведе на Мальдивите

# 1 719
Ами те повечето лайф коучинги са като гурута на сектите .
Фанфанито,аз само четях форума ,и то месеци преди да се регистрирам.

# 1 720
Цветенце, не че нещо, много хубаво описа всички и моето мнение е приблизително същото, а вероятно и на повечето тук пишещи.
Само едно не ми е ясно newsm78 Как така си изчела всичко, а сега се включваш, 1 час след регистрацията си във форума. Извини ме, ако съм прекалено любопитна.

Явно е чела като гост и е нямала потребност да пише във форума досега. Доста потребители първо само четат форума известно време и след това се регистрират.

# 1 721
  • София
Чак грозновата Кобилкина не е, но определено рязко се състари в последните години. Мисля, че и тя стана популярна благодарение на няколко участия в предавания покрай бившия си мъж и после яхна интернет вълната. Факт е, че прави добри пари от хахо хихи за Йонито си, но като съм й гледала интервюта за нейния живот, никак не ми изглежда да е толкова отворена, че чак и акъл да дава.

# 1 722
ААА разбрах)) Забравила съм, че като гост може да се чете. Извинявам се. bouquet

# 1 723
Не сте ме разбрали правилно. Регистрирах се тук, за да пиша, защото тук има място в което се обсъжда предаването. Пиша в друг форум, но там почти не се говори за предаването, няма и отделна тема, но то и предназначението му не е като в този.

Моя колежка ходеше на семинарите на Кобилкина. Омъжи се за доста богат мъж с над 20 години по-възрастен от нея. Аз не бих отишла, защото за мен е много изнервяща и брътвежите ѝ са ужасно глупави, но освен че има жени, които ходят, някои явно прилагат "методите" ѝ на практика и получават желания резултат.

# 1 724
  • Бургас
Моя колежка ходеше на семинарите на Кобилкина. Омъжи се за доста богат мъж с над 20 години по-възрастен от нея.
Според мен, за да си причиниш това не ти трябва Кобилкина. А твърде малко акъл...

Общи условия

Активация на акаунт