Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 991
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 45
Никакъв Медунчо не е Лисан. Освен пупата, друго мечо няма в него.
Мери е за мен Медунчо.

# 46
В детските приказки /който е чел приказки на децата си знае/Медун е название на добродушните, дебели мечоци. Аз в никой случай не съм защитник на Зарко и е точно обратното на идеала ми за мъж. Просто изкоментирах, че в главата не е грозен, което пък не означава, че го смятам за красавец. Така, че нямаше смисъл да бъде регистриран като "мой".

# 47
  • София
В детските приказки /който е чел приказки на децата си знае/Медун е название на добродушните, дебели мечоци. Аз в никой случай не съм защитник на Зарко и е точно обратното на идеала ми за мъж. Просто изкоментирах, че в главата не е грозен, което пък не означава, че го смятам за красавец. Така, че нямаше смисъл да бъде регистриран като "мой".
E, да, ама аз го "регистрирах"! Smile Извинете се от мое име на вашия добродушен дебел мечок, че го смятам за мазен инфантилен лисок!

# 48
Ако двойките в предаването не остават заедно, има два варианта:
1. Психолозите на предаването са некадърни и очевидно не си разбират от работата
2. Хората са събирани не за да им се помогне, а за да бъдат подигравани за забавление на публиката.

И двата случая говорят много зле за целите и качествата на предаването.

# 49
E, да, ама аз го "регистрирах"! Smile Извинете се от мое име на вашия добродушен дебел мечок, че го смятам за мазен инфантилен лисок!

Напротив, приберете си го  вкъщи и ще сте си лика-прилика, а и ще си изпростявате заедно.

# 50
  • Обран бостан ;)
О, Зарко - Al_Bundy, добре дошъл отново! Надявам се да кажеш все пак нещо лошо и  за мъжете, но се съмнявам, предвид самооценката ти.

Жените тук казват достатъчно неприятни неща. Аз само давам моята гледна точка.

Това, че ме смятате за Светозар хвърля доста лоша светлина върху достоверността на написаното от вас.

Ако ще си говорим за прилики.

Василена прилича на Луна, а Никифор на нашумелия напоследък Пламен Георгиев - шефа на КОНПИ.
(Някой да сложи снимки защото не знам как)

Имам доста основателни съмнения, че ако Никифор беше завел Василена в "евтиния" апартамент на  Пламен тя щеше да се държи  коренно различно както пред, така и зад кадър.

Апропо - тъй като обсъдихте и колата на Светозар - ако караше Майбах сигурно всички щяхте да харесвате чувството му за хумор. И уверен съм , че нямаше да го наричате Лиско.

# 51
  • София

Напротив, приберете си го  вкъщи и ще сте си лика-прилика, а и ще си изпростявате заедно.

Сори, нито имам желание, нито място за него. Няма да го изтърпя и една секунда да ми се лендзи.

# 52
О, Зарко - Al_Bundy, добре дошъл отново! Надявам се да кажеш все пак нещо лошо и  за мъжете, но се съмнявам, предвид самооценката ти.

Това, че ме смятате за Светозар хвърля доста лоша светлина върху достоверността на написаното от вас.

Василена прилича на Луна, а Никифор на нашумелия напоследък Пламен Георгиев - шефа на КОНПИ.

Имам доста основателни съмнения, че ако Никифор беше завел Василена в "евтиния" апартамент на  Пламен тя щеше да се държи  коренно различно както пред, така и зад кадър.

Апропо - тъй като обсъдихте и колата на Светозар - ако караше Майбах сигурно всички щяхте да харесвате чувството му за хумор. И уверен съм , че нямаше да го наричате Лиско.

Ааааааа, не така. Луна е мноооого по-красива от Василка.....нищо, че е грозна Grinning Иначе по характер и по психични отклонения, са като близначки....
 Спокойно, аз съм убедена, че не си Зарко, понеже даже и пунктуацията ти е безупречна. Зарко не би писал така.

# 53
  • Terra incognita
Специално за Ал Бънди 😀:
Иначе, бъркаш за Майбаха.

# 54
  • Варна
Ако ще и ферари да кара, аз на Лиско не бих изтърпяла чувството му за хумор, нито лиготиите. Laughing А Василена, ако продължава с "подобренията", може наистина някой ден да прилича на Луна с изкуствените зъби.

# 55

А бихте ли споделил, каква е причината да се променят така коренно нещата между Светозар и Таня, след като се върнаха от Йордания? Вие, като негов приятел, вероятно имате някакви наблюдения?

# 56
  • София
Al_Bundy, Светозар-е, ти си Лисун тук, преди да видим мръсната ти кола. А това, че изобщо я намесваш и смяташ, че колата и къщата са причината да не те харесваме, говори достатъчно за ценностната ти система. Говоря на "ти", само защото така е прието по форумите. И никой не е длъжен да качва снимки, научи се, или поне питай как става.

# 57
Не вярвам на богатите, но непривлекателни мъже да им е много лесно да си намерят стабилна приятелка - обикновено имат доста ограничен избор измежду жени, на които не им се разбира какво говорят от надутите джуки.

# 58
  • София
Потвърди се, че има 4-та двойка.....и според мен всичко е нагласено. Как ще знаят, че някоя от двойките няма да си пасне и ще се разделят, че да заснемат или извикат още една двойка....нещо не ми се връзват нещата.
То половината от предаването мина, а тези тепърва ще се женят, ще ходят на почивка и след това ще трябва да живеят заедно...........

# 59
Не вярвам на богатите, но непривлекателни мъже да им е много лесно да си намерят стабилна приятелка - обикновено имат доста ограничен избор измежду жени, на които не им се разбира какво говорят от надутите джуки.
О, имат всякакъв избор, златотърсачки с лопата да ги ринеш, и все искрена любов избухва....някои са много убедителни. Има и такива с приличен вид, не с патешки джуки. Пари да има, стабилни приятелки ще се намерят. Виж, ако нещо се обърка с финансите, тогава е трудно, да.

Общи условия

Активация на акаунт