Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 993
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 60
Вторият сезон наистина не показва почти нищо от характерите, ежедневието и навиците на участниците, както беше в първия. А и коментарите на "експертите" са напълно излишни и дразнещи. Същите изводи всеки си ги прави, само ако следи излъченото. По въпроса дали новата двойка са познали лица - то както се видя излъчваното шоу е някакво продължение на София ден и нощ, няма да се учудя, ако те са участвали и там.
Можеха да ни представят очакванията към партньора  на всеки от участниците, още преди сватбата, не сега да гадаем какво са отбелязали на анкетните карти или в интервютата пред психолозите.

# 61
Не само на богатите и грозните е лесно, но и на богатите и стари мъже е лесно да намерят момиче под 20. Те дори над тази възраст за стари ги имат. Не че нещо де, ама е така и или не го виждате, или не е приятно за казване.
Не разбирам едно обаче и го пропускате. На мъжете е по-лесно да намерят жена дори само за секс, дори и да плащат (не е скъпо) Но жена да намери мъж при това да и харесва си е проблем. В това отношение не сте прави за Никифор, че е загорял за жена и очите му изтекли по Василена. Той не я хареса според мен визуално, но като тя го отблъсна вече се скапа направо. Мое мнение разбира се. Мъжете са в по-добро положение от жените в живота. Ние трябва да хвърляме доста усилия за вид и всичко, на един мъж...джоба понякога е достатъчен за всяка желана млада мома дори.

# 62
Не само на богатите и грозните е лесно, но и на богатите и стари мъже е лесно да намерят момиче под 20. Те дори над тази възраст за стари ги имат. Не че нещо де, ама е така и или не го виждате, или не е приятно за казване.
Не разбирам едно обаче и го пропускате. На мъжете е по-лесно да намерят жена дори само за секс, дори и да плащат (не е скъпо) Но жена да намери мъж при това да и харесва си е проблем. В това отношение не сте прави за Никифор, че е загорял за жена и очите му изтекли по Василена. Той не я хареса според мен визуално, но като тя го отблъсна вече се скапа направо. Мое мнение разбира се. Мъжете са в по-добро положение от жените в живота. Ние трябва да хвърляме доста усилия за вид и всичко, на един мъж...джоба понякога е достатъчен за всяка желана млада мома дори.

Е тва е пълен булшит. Айде да излезем на улицата - грозноват мъж, грозновата жена, красив мъж и красива жена и всеки да пита непознати дали биха правили секс с него сега на момента. Да видим резултатите. А те ще са следните според скоростта на намиране на желаещ

1. Красива жена - най-бързо - бих казал до 5тия спрян мъж
2. Грозна жена - до към 10тия спрян мъж
3. Красив мъж - някъде до 100тна, 200тна спряна жена, ако изобщо стане (говорим за секс на момента веднага, без други приказки, свалки и т.н.)
4. Грозен мъж - най-вероятно 5-6 години ще му отнеме, ако изобщо успее само с директна оферта за секс.

# 63
А защо да е секс? Ако въпросът е за излизане на среща и двамата ще се котират бързо. Хубавият , защото е хубав, а на грозноватия , 1 от 4 би дала шанс да покаже приятен характер.

# 64
  • София
Boyan Chipanov 618992, какво значи "красив/а" "грозна", че и статистики? Има толкова привлекателни мъже, смятани за грозни, заради по-грубите си черти. Желанието за секс не е вследствие само на външен вид. Много примитивни разсъждения.

# 65
  • София
Потвърди се, че има 4-та двойка.....и според мен всичко е нагласено. Как ще знаят, че някоя от двойките няма да си пасне и ще се разделят, че да заснемат или извикат още една двойка....нещо не ми се връзват нещата.
То половината от предаването мина, а тези тепърва ще се женят, ще ходят на почивка и след това ще трябва да живеят заедно...........

Още от начало са си били 4 двойки, предаването започна месец-два по-късно, така че са знаели, че Василена и Никифор ще са само в началото и са решили са монтират предаването катп първо покажат три двойки, после и четвъртата.

Според мен е добро решение, както е два пъти седмично, щеше да е много разтегнато иначе.

# 66
Наистина "привлекателен" и "непривлекателен" са субективни понятия - аз харесвам външния вид на Хю Лори и Бенедикт Къмбърбач, а според някои и двамата са грозноватки... Естествено, ако те се държаха лигаво и имаха гадно чувство за хумор, вероятно нямаше да ги харесвам.

# 67
Беше сарказъм, Боби Wink
Ясно е, че нямаш таен план, иначе нямаше да влезеш с реалното си име и то чрез фейса.

Това, което исках да кажа е, че с "брат" ти локума разсъжденията ви са в една насока. Земята и отношенията на хората се въртят около секса.

# 68
Беше сарказъм, Боби Wink
Ясно е, че нямаш таен план, иначе нямаше да влезеш с реалното си име и то чрез фейса.

Реалното име на фалшивия профил.

# 69
Хм, като гледам дъртият Ицо-100-те манекенки как ги намира все едни засукани и с поне 30 години по-млади от него-все ми е на акъла, че на богатите мъже им е трудно.

# 70
  • Terra incognita
Ами то, 90% от мъжете във форума говорят само за секс и налазват като мухи мед всяка тема, в която се заформи подобна дискусия. Сякаш имат някакви вградени радари, които като уловят думата #сех и почват да святкат и пищят.

# 71
Whatever.. Не ми е интересен, че да го проучвам дали е реален или не. 😂

# 72
Хм, като гледам дъртият Ицо-100-те манекенки как ги намира все едни засукани и с поне 30 години по-млади от него-все ми е на акъла, че на богатите мъже им е трудно.

Точно него щях да дам за пример и още няколко, който веднага ми изплуват - Коко Динев и оня плужек Гущеров.

# 73

Точно него щях да дам за пример и още няколко, който веднага ми изплуват - Коко Динев и оня плужек Гущеров.

Трудно е на бедните, грозни и неадекватни мъже  както и на старите и грозни жени.

# 74
Ами то, 90% от мъжете във форума говорят само за секс и налазват като мухи мед всяка тема, в която се заформи подобна дискусия. Сякаш имат някакви вградени радари, които като уловят думата #сех и почват да святкат и пищят.
Сигурно като антенките на бай Зарко Joy

Общи условия

Активация на акаунт