Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 009
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 75
  • На морето!
Ами то, 90% от мъжете във форума говорят само за секс и налазват като мухи мед всяка тема, в която се заформи подобна дискусия. Сякаш имат някакви вградени радари, които като уловят думата #сех и почват да святкат и пищят.
Сигурно като антенките на бай Зарко Joy
Той бай Зарко завалията целият е една такава антенка под напрежение, ама като гледам само адвокатските сигнали лОви май.

# 76
  • Terra incognita
Много палави юристки имало по тоя свят. С "чувство за хумор". После правото било за сухари, айде бе 😅

# 77
Хм, като гледам дъртият Ицо-100-те манекенки как ги намира все едни засукани и с поне 30 години по-млади от него-все ми е на акъла, че на богатите мъже им е трудно.

Точно него щях да дам за пример и още няколко, който веднага ми изплуват - Коко Динев и оня плужек Гущеров.
Обаче това не са връзки, а някакви авантюри. И не е ясно дали тези жени са спечелили много от цялата работа...

# 78
  • София
Ха-ха, по "чувството за хумор" ще им познаеш нивото на интелигентност. Simple Smile Лика, прилика са си с мазен Зарко, да си се лигавят взаимно и да си се веселят в собствения си сос.

# 79
Може ли някой мъж да даде определение за грозна жена, че ми е любопитно. Благодаря.

Красотата е субективна.
За мен лично няма нещо по-отблъскващо в една жена от нечистоплътност. На второ място идва жена, която не се държи като жена. Като онази Златка с черната коса. Тотален пич.

# 80
Айде сега, щом Форито завъди куп фенки, какво лошо има и бат Зарко да има една. Оставете човека да се радва.

# 81
  • Terra incognita
Струва ми се, че не е само една Simple Smile
Нека, нека. Да си се шегувкат помежду си. Какво разбираме ние от майтап 😀

# 82
  • Тра-ла-ла
Въпросната Заркова фенка е със статус необвързана Grinning

# 83
Въпросната Заркова фенка е със статус необвързана Grinning
Екстра, да се взимат младите, Таня като е недоволна. Sunglasses

# 84
Качиха ли някъде прословутото промо за следващия епизод?

Edit: Отговарям си сама на въпроса, открих го. Ето линк, ако има и други, които не са го гледали:

https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-04-08-jeneni-ytre

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 14:31 от tidaflyr

# 85
  • София
Зарко, специаааално за теб, селекция от кадри, да видиш, че сме оценили актьорските ти способности. Пръстчето - 112!
Скрит текст:
Нямаш рокля? Рокля като рокля?
Скрит текст:
Къде гледаме?
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Да седна ли, мога ли да седна?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 14:20 от Не се сърди, човече

# 86
  • Обран бостан ;)
Дори да имам някаква достоверна информация за Светозар не бих я споделил. Не е никак коректно от моя страна.

Благодаря за снимките на Вики Тейлор. Василена наистина доста се различава от Луна, но все пак е по-млада.

Доколкото за това дали е трудно богат мъж да намери млада жена  мисля, че най-достоверна информация би ви дал Христо Сираков.

За причините да е толкова харесван пък може да попитате някоя от бившите му партньорки.

Не твърдя, че любов се купува с пари. Като доказателство мога да посоча скорошния развод на Джеф Безос. Самия факт, че най-богатия мъж се развежда е неоспоримо доказателство, че спре ли една жена да обича един мъж няма сума, която да я накара да остане при него.

# 87
На втората физиономията кърти Joy

# 88
  • София
Al_Bundy, остави Джеф Безос, гледай тук какво става. НАТФИЗ те зове! Ама не гледай към камерите, де! ...Лошото е, че сериозен човек няма да се лизунди така (не намирам подходящ глагол), когато се организира съвместен живот. Виж си позата на сядане само! Колата и къщата се поправят, ама другото...

# 89

Не твърдя, че любов се купува с пари. Като доказателство мога да посоча скорошния развод на Джеф Безос. Самия факт, че най-богатия мъж се развежда е неоспоримо доказателство, че спре ли една жена да обича един мъж няма сума, която да я накара да остане при него.

Никога не ми е минавало през ума, че ИМА сума, която да накара жена да стои при мъж, който не обича!
Изключвам една малка част от жените, които се интересуват единствено от пари.

Какви са тези неадекватни генерализации?
Тука кой говори за пари и чудесии?
Коментираме Светозар, който показа изключително незряло поведение, преувеличаване на собствените си достойнства и качества, подценяване на хората (конкретно зрителите, които му пишат във фейсбук профила), тъповати опити за хумор.
Ако Светозар се държеше земно, не се хвалеше с "жълтопаветничество", не натъртваше на това, че домът му е "строителна площадка" (което въобще е далеч от истината, понеже там ремонтна дейност НЕ тече), ако не отговаряше толкова префърцунено и неуспешно опитвайки се да бъде остроумен и интересен (пак визирам фейсбук отговорите му), изобщо нямаше да прави впечатление къщата и колата му!
Напротив!
Таня го хареса визуално в началото. Вероятно след разговори насаме за жилището му тя беше добила представа що-годе и съм убедена, че щеше и това да приеме.
Но не може да се държиш като незадоволен тийнейджър, да прекаляваш с лигавене и тип закачки, на които очевидно човекът до теб не се радва, не може да се превземаш и биеш в гърдите колко си "напред с материала" по всички теми, а в същото време реално да не си постигнал нищо (защото аз не видях големи постижения да има).
И да, преживял е и той загуба на любим човек. Никой не го отрича това!

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 14:44 от teddy_kb

Общи условия

Активация на акаунт