Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 851
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 990
  • София
На мен роклята на Юлия ми харесва. Обичам такива семпли. ☺️ И по-пищни ми допадат, стига да не са кичозни.

# 991
  • Terra incognita
Ох, много ми е сладка тая женичка, на Мерал майка му. Изглежда много добра.

# 992
Юлето малко трябва да си оправи веждите, много са оскубани, та ми изглежда като извънземно, иначе ще се подобри много визията й.
А Мишо с тая косаааа, трябва нещо да се направи. И това го казва жена с фетиш към дълга коса Grinning Сигурно е единствения мъж, който предпочитам да е без дълга коса.

# 993
Важното е, че откри сходства - подредени са и имат плюшени играчки.
Ми не е малко Simple Smile
При Форчо и Василена и толкоз нямаше! Там всичко беше на “подсъзнателно ниво”
Joy

# 994
На мен роклята на Юлия ми харесва. Обичам такива семпли. ☺️ И по-пищни ми допадат, стига да не са кичозни.
И на мен ми харесва.

# 995
Миленчето май и тя не си е мила косата.

# 996
В Кажи ДА на роклята (по ТиЕлСи) също си слушат майките - поне повечето водят голяма група хора - шаферки и роднини и обикновено ако майката се запъне и каже, че роклята е грозна, булката избира друга...
Отварянето на гардеробите пред камерите наистина е просташко. Да беше разгледала и хладилниците - щеше да се получи по-пълен анализ на характерите...

# 997
  • Terra incognita
Стига пипай жената по косата, бе. Усет нямаш ли? Тя се дърпа, той рови ли рови.

# 998
Мъжът на Таня нямаше ли да бъде с нея на прегледа, защо тя му разказва как е минал ?? Таня май вече почва да му се дразни

# 999
Много й е неприятно това галене по косата, тоя пък не спря да й мазни косата егати.

# 1 000
  • София
В Кажи ДА на роклята (по ТиЕлСи) също си слушат майките - поне повечето водят голяма група хора - шаферки и роднини и обикновено ако майката се запъне и каже, че роклята е грозна, булката избира друга...
Отварянето на гардеробите пред камерите наистина е просташко. Да беше разгледала и хладилниците - щеше да се получи по-пълен анализ на характерите...
Да... а ако има по една майонеза и в двата - директно към гражданското... Joy

# 1 001
  • Terra incognita
Тоя гейзер ала джендер астролог ли беше?

# 1 002
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Таня май вече почва да му се дразни
Пак много го изтърпя тя, то не беше лигавщина, то не беше чудо...  Rolling Eyes

# 1 003
  • Брюксел / София
Зарко защо гали Таня все едно е домашен любимец. Не й е приятно, сега е моментът да му каже.

# 1 004
Като гледам в каква позиция е тялото й на дивана до него...хич не може да го диша Лисанчо.

Общи условия

Активация на акаунт