Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 926
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 975
  • Брюксел / София
Тази Ева Кулева каква е? Има ли семейство? Къде живее? Има ли гардероб, открита печка и телевизор? Чудно ми е, откъде тази наглост и насмешка към Юлето и Мишо.

# 976
Това хахо дето рови из гардеробите на хората ужасно дразни Confounded  "да затопли стаята"- как готвел, ала бала- аз ако бях на него щях да и отперя един зад врата!

# 977
Чудя се кой ходи при тия неадекватни лайф ко/у/чове? Представям си как казват на клиента ''Я да ти видя  чорапите, чисти ли са...Ти да не послъгваш, а? Така ще кажеш ти, хахааа...''

# 978
  • София
Интересно защо не ни показаха кенефа, така де да сме спокойни, че го има. За банята и мръсните чорапи на Мишо да не споменавам. Чудя се тези спецове изобщо имат ли клиенти/пациенти, че са вопиющо некомпетентни.
И да са имали, вече няма да имат!
Отдавна пр е символ на чалга, а след този формат мачмейкър и лайф коуч, ще са символ на крещяща глупост и простотия... Rolling Eyes

# 979
  • Terra incognita
Имам чувството, че маман е записала щерка си за участие. Тя изглежда по- ентусиазирана и от младоженката.

# 980
Матчмейкъра Ева ми е много позната физиономия - да не е участвала в някой сериал ? 🤔

# 981
  • София
Това обикаляне за пръв път го правят. С другите двойки нямаше такава простотия. Как не ги е срам да ни показват гардеробите на хората. Няма никакъв смисъл да губят времето с подобни глупости

п.п. Юлия чака мама да й одобри роклята. Тя не смее да каже дума

# 982
Младоженецът го зализват кат годен циганин  #Silly

# 983
Имам предложение към Мишо,една опашчица и ще е по-спретнат,като кума.Иначе ми иде да грабна една ножица и...

# 984
Дано Мишо си измие косата за сватбата.

# 985
  • Брюксел / София
Кумът на Мишо е симпатичен.
Майката на Юлето е властна и прилича на оса.

# 986
  • Terra incognita
Още една принцеса (пляс по челото).
Аман, брее.

# 987
Матчмейкъра Ева ми е много позната физиономия - да не е участвала в някой сериал ? 🤔

В Стани Богат участва миналата година в началото.

# 988
  • Брюксел / София
Кучето на Мерал Таня ли се казва?

# 989
Важното е, че откри сходства - подредени са и имат плюшени играчки.
Ми не е малко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт