Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 843
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 960
  • Тра-ла-ла
Ровенето в градероба трябва да става с фенер или челник. Всичко да се види за сеира Whistling

# 961
Да не би да се гушкал с играчките?! С каквото иска ще се гушка, остава и да каже “да”. Пък и с укорителен тон говори, много неадекватна. А как си личи, че лицемерничи, като се хили кат пача.
Странни тез “професионалисти”!

# 962
Тази специалистка даже не е чувала за Стола - сега проверих в Гугъл, даже се предлагат различни креативни варианти:
Скрит текст:

# 963
Важното е, че откри сходства - подредени са и имат плюшени играчки.
И телевизор! Laughing

# 964
  • Брюксел / София
Интересно защо не ни показаха кенефа, така де да сме спокойни, че го има. За банята и мръсните чорапи на Мишо да не споменавам. Чудя се тези спецове изобщо имат ли клиенти/пациенти, че са вопиющо некомпетентни.

# 965
Освен “Тя спортува-той има колело”, вече и плюшени играчки имаме. Имаме химия!!!

# 966
  • sofiq
Чудя се тези спецове изобщо имат ли клиенти/пациенти, че са вопиющо некомпетентни.

И да са имали след това предаване няма да имат.

# 967
Оу, малеее, тая психо(патка) е наистина много злееее, какво е тръгнала да им тълкува всяка вещ, как си сгъват дрехите. И тия съчинения по картинка дето си прави са толкова идиотски, че нямам думи. Много непрофесионална изглежда, как им се подиграва - що това, що онова, и се хили като пача. Много говорело за характерите на хората как са с обзавели... по-скоро говори за вкус и финансови възможности. Не е нужно да търси под вола теле. Аз не си спомням, на другите двойки прави ли анализ на спалното бельо и покривката на масата?

Ох, Зарко наистина не знае кога трябва да е сериозен. С тия глупости безсмислени дето дрънка не й помага на нервите, ако това си мисли, че прави...

# 968
Но ми се струва, че булката няма да се изкефи на новия си дом, въпреки, че Мишо живее сам. Прекалено е ергенско и хипарско, да не говорим, че е и доста скромно-дори нямаше плазмен телевизор, но да речем, че той просто не гледа тв.

# 969
  • Terra incognita
Щеше да е интересно, ако от гардероба беше изпаднала кутия с презервативи. Тогава да я видя как щеше да се жлямби като варена зелка.

# 970
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Подозирам, че психоложката съвсем наскоро е претърпяла лоботомия.  Crazy

# 971
  • Тра-ла-ла
Интересно защо не ни показаха кенефа, така де да сме спокойни, че го има.
И веднага да се спретне един анализ за спуснатия и вдигнатия капак  Laughing

# 972
Хареса ми Мишо. Както и очаквах има интереси, малко е хаотичен и не обръща внимание на детайлите, но има интелект и не е "прост музикант", още по-малко уличен. Възпитан е и не показва за сега всичко от себе си, притеснен е малко.
Момичето и то ми хареса, ама...по-малко. Много е подредена, малко егоистична сякаш е, не знам точната дума... как може котето да си няма име и е просто ...жива вещ.
Потресена съм от това, че им бъркаха в гардеробите. Много, много просташко направо. На другите участници такова чудо не видях. Направо бих отказала да си показвам "подредения гардероб"
Мишо обаче ме спечели. Засега.

# 973
Освен “Тя спортува-той има колело”, вече и плюшени играчки имаме. Имаме химия!!!
От толко химия да не вземе да гръмне Laughing и да търсим нова двойка People Couple With Heart

# 974
Ей награбихте Мишката сега и Форето го забравяте  тъй изведнъж,до момента как не се затъжихте за него ,никоя не го спомена с ласкави думи  ignore2

Общи условия

Активация на акаунт