Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 978
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Terra incognita
Айде да ни е честита новата тема Joy. Няколко пъти се написа, че Мерал е отслабнал, има ли снимков материал? Дайте да изровим фейсбуците на новите, някой знае ли фамилиите?
Скрит текст:

# 31
Аз не съм казвала, че е грозен - в предишната тема написах, че и на мен ми прилича на Коритаров (само че е значително по-пълен). Не е най-привлекателната външност.
Скрит текст:
Даже ушите и бръчките по челото са подобни:

# 32
Не знам защо се захвана темата за възраст и външен вид.

Защото това е единствения начин една жена да привлече който и да е мъж и присъстващите тук са напълно наясно с това.

И преди да ми кажете , че акъла на една жена е по-важен ми покажете поне една реклама на курсове за повишаване на квалификацията. Виж за подмладяване и за перфектен външен вид с лопата да ги ринеш. 
Защо нещата не потръгнаха при Таня и Зарко след като и двамата се харесаха на външен вид, поне зарковото "УАУ" беше достатъчно красноречиво? А рекламите и бизнеса  какво общо имат с това? Винаги, далеч преди рекламите е имало идеали за мъжка/ женска красота, приети в дадено общество..

# 33
  • София
Срещу Коритаров да тича не може да го стигне.
Коритаров си  е топ журналист, а наш Заро никакъв.

# 34
Коритаров е огън (като характер), не лигльо - понякога имам чувството, че ще се сбие в ефир)) Не че го гледам често, но от това, което съм гледала имам такова впечатление.

# 35
Мерал на тази снимка малко си е глътнал корема, иначе е нсимпатяга и с усилена работа ще му се получат нещата във фитнеса. Дано бързо си намери нова изгора.
Ивана много ми напомня за Дебора, дано не стигне до нейното дъно..

# 36
  • Terra incognita
E, важното е, че се е взел в ръце и работи върху себе си. Предполагам, на всеки е ясно, че за 2 месеца няма как да заприлича от Мечо Пух на Херкулес.

# 37
  • София
Лисундер, или както галено го нарича тук дружката му alinnna - Медунчо показват как не трябва да се защитаваш. Тяхната защита е нападение над другия и то на най-ниско ниво, със злоба за възраст и т.н., за да изпъкне "праведния" жълтопаветник, който е идеален, ама Таня била "бабичка в менопауза - темерут" (цитирам тях). Замислих се, ако примерно имам приятел, който е станал популярен в някое тв предаване, но не се е показал добре и го коментират негативно... Ами, няма да нападам другите и да се правя, че не съм му приятелка, а зрителка, а просто ще се представя и ще обясня колко готин приятел е. Зарко и компания са лъже-маже.

# 38
Е айде сега пък-Медунчо може да е дебеличък, но чак пък грозен. А в Йордания поведението му беше доста прилично. Вероятно има някаква причина , за да се прави на клоун след медения месец...
Да, Таня има прекрасно тяло, но си е темерут. Ми тя почти не се усмихва.....п оне за пред камерите.

Да не си Валя Михайлова? Satisfied

Коя е Валя Михайлова? Със сигурност не се казвам така. Ми не е толкова зле в главата човекът пък.....Аз освен страстоубийцата Василка, други грозни не виждам. Критерият ми е сравнително занижен, понеже не би ми било приятно и мен така да ме коментират. А за Василка си позволявам да говоря така, понеже нея вътрешната грозота и загрозява и изкривява и физиономията.

# 39
Мен просто такива позьорски снимки ме дразнят, затова го коментирах. Иначе естествено, че е много хубаво, че се е взел в ръце. Ще му се случат нещата. Той е интелигентен, има подход и е симпатяга. Даже пуФкав е чаровен.

# 40
  • Terra incognita
Мисля, че каквото и да е станало между Таня и Лиско, той трябваше да запази достойнството й като един истински мъж и щеше да спечели доста симпатии. Ама не. С поведението затвърди още повече лисунгерското в себе си, а компанията му от озверели чакали е дъното на дъното.

# 41
  • София
Е айде сега пък-Медунчо може да е дебеличък, но чак пък грозен. А в Йордания поведението му беше доста прилично. Вероятно има някаква причина , за да се прави на клоун след медения месец...
Да, Таня има прекрасно тяло, но си е темерут. Ми тя почти не се усмихва.....п оне за пред камерите.

Да не си Валя Михайлова? Satisfied

Коя е Валя Михайлова? Със сигурност не се казвам така. Ми не е толкова зле в главата човекът пък.....Аз освен страстоубийцата Василка, други грозни не виждам. Критерият ми е сравнително занижен, понеже не би ми било приятно и мен така да ме коментират. А за Василка си позволявам да говоря така, понеже нея вътрешната грозота и загрозява и изкривява и физиономията.
alinnna, не сме казвали, че твоят "Медунчо" е грозен сам по себе си... и не би бил, ако имаше друг характер.

# 42
В първия сезон участниците , с изключение на Антония, бяха много симпатични, но тогава предполагам, че като за пръв път и , незнаейки в каква простотия се забъркват, е имало доста повече кандидати. Сега вече хората знаят каква ужасия е предаването и каква излагация, та трябва да си доста изпаднал, за да се запишеш и да станеш за смях на цяла България.
 Монако, може ли да не се изпростява толкова крайно. Имам прекрасен мъж до себе си, който няма нищо общо с Медунчо, така, че няма нужда да заклеймяваш Зарко като мой.

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 10:54 от alinnna

# 43
  • София
В първия сезон участниците , с изключение на Антония, бяха много симпатични, но тогава предполагам, че като за пръв път и , незнаейки в каква простотия се забъркват, е имало доста повече кандидати. Сега вече хората знаят каква ужасия е предаването и каква излагация, та трябва да си доста изпаднал, за да се запишеш и да станеш за смях на цяла България.
 Монако, може ли да не се изпростява толкова крайно. Имам прекрасен мъж до себе си, който няма нищо общо с Медунчо, така, че няма нужда да заклеймяваш Зарко като мой.
Крайното изпростяване е от страната на дружките на Зарко, не от моя. "Твоят" Медунчо означава, че сте му защитник, а не че сте му съпруга. Влязохте в темата преди време и няколко пъти попитахте защо го наричаме "Лисан", а сега пък Медунчо бил. Къде видяхте мед в него?

# 44
Медунчо прилича на добро мече, похапващо от гърненце медче. Mr. Green

Благодаря за темата!

Общи условия

Активация на акаунт