Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 742
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 165
Ами какво пък. Ново течение в музиката ще направят)) Това пък финансов консултант с фолк певица, само първата буква си пасва. Знае ли човек, поне щяхме да видим нещо по-интересно според мен, дори и да спорят или да се разпяват пак е нещо...На мен щеше да ми е интересно. Мишо опъва жиците, Ивана друса д..е, като в каката. (малко лоша станах, ама не влагам злобно чувство де)

# 166
Човек освен да говори за времето в темата, а? Ако някоя каже за мъж, че е хубав или е симпатичен - точи лиги. Ако мисли че е грозен и тъп - тая е недоклатена и мрази мъжете! Еми няма аз да се женя за Мишо. Имам си вкъщи каквото си е мой тип и не си го давам. В промото изглежда зле. Във Фейсбук е приличен мъж. Жената е чаровна и е по-хубава от Светла от първи сезон, но първа ви отбелязах, че е същия тип като нея. Ще ги видим утре.

# 167
За детективи трябва да ви вземат,всичко издирвате.

# 168
А защо да е секс? Ако въпросът е за излизане на среща и двамата ще се котират бързо. Хубавият , защото е хубав, а на грозноватия , 1 от 4 би дала шанс да покаже приятен характер.

Ти колко си наивна... 🤣🤣🤣

# 169
  • Обран бостан ;)
Ако мъжът в новата двойка е музикант и няма друг източник на доходи не съм оптимист за успешен брак. Може би ще започне добре връзката, но не мисля, че мъж с подобно занимание би бил идеал за съпруг. Все пак зависи и от жената.

А защо да е секс? Ако въпросът е за излизане на среща и двамата ще се котират бързо. Хубавият , защото е хубав, а на грозноватия , 1 от 4 би дала шанс да покаже приятен характер.

Ти колко си наивна... 🤣🤣🤣

Наивна не, по-скоро идеалистка. Това не е порок ако е млада.

п.п. Сега по традиция ще дойде Монако и ще ми каже, че съм дебил.

# 170
Новичкия си е просто фотогеничен,  да не говорим, че на 99,9 % от снимките е с очила! Очите на човек са много важни за цялостната картина Simple Smile

п.с Имам съмнение, че и той като Ивана участва за да си направи реклама!

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 08:56 от Никрис

# 171
  • София
Тъкмо мислех да се запиша за следващия сезон на предаването (след култовия успех на първите два Sunglasses) и като видях как от две секунди промо намерихте профил, занимание и общи познати с  новия участник, рЕзко ми секна ентусиазма и реших да се кротна с пуканки пред ТВ и да гледам, вместо да правя сеир.

Много сте дОбри, признах ви 🤗

# 172
  • София
С новия и аз имам общ приятел 😂 Ще му видим случая и на него. Изглежда доста добре, но ми изглежда позанемарен. Преди се е поддържал повече, с тая дълга коса и тия 5 косъма не ми харесва. Ще им видим сеира и на тях.

# 173
Аз не съм сигурна къде точно съм го виждала преди, но човекът има много медийни участия - на ударните пак е той, нали?(в Шоуто на Слави, преди 4 години) :
https://www.slavishow.com/%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0-%D0%BD% … 0%BB%D0%B0%D0%B4/

# 174
  • София
Al_Bundy, не те смятам за дебил, само на такъв се правиш. Smiling Imp Трябва да си доволен, че фокусът се измества към нов участник, да те позабравим малко... И все на сеХ  и пари те избива в тая тема, а то няма общо между двете, където има любов!

# 175
  • Обран бостан ;)
И все на сеХ  и пари те избива в тая тема, а то няма общо между двете, където има любов!

Всеки вижда това, което иска да види.

Тъкмо мислех да се запиша за следващия сезон на предаването
Ако не противоречи на правилата бихте могли да организирате нещо подобно в подходящ раздел.

Всяка ще покани необвързани познати и/или приятели да се  регистрират и да пишат в определена тема. По написаното ще прецените и анализирате човека зад профила и всеки ще прецени дали и с кого да размени контакт.

Истинността на споделеното обаче не знам как би могла да се гарантира.

# 176
Но какъв е смисълът да се организира такова нещо тук - има много сайтове, посветени на запознанства с непознати.

# 177
  • София
Petia, човекът или не разбра сарказма ми, или (по-вероятно) се направи, че не го разбира. Явно някои хора са тук, за да  ползват форума като сайт за запознанства, вместо да поклюкарстват по темата. При вече седма за предаването, не се изненадвам на нищо, което чета. Sunglasses

# 178
Няма угодия значи
Човек освен да говори за времето в темата, а? Ако някоя каже за мъж, че е хубав или е симпатичен - точи лиги. Ако мисли че е грозен и тъп - тая е недоклатена и мрази мъжете!
Мдаа, няма угодия.
Не можах да разбера висок ли е Мишо.

# 179
Мъжете,много забавлявате,сладури Joy Grinning

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 10:11 от *Амбър*

Общи условия

Активация на акаунт