Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 694
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • Обран бостан ;)
Преценката ви е грешна Малина. Женен съм.

Но какъв е смисълът да се организира такова нещо тук - има много сайтове, посветени на запознанства с непознати.

Това е така, но в онези сайтове доколкото знам всеки се определя/описва сам, а това в повечето случаи не кореспондира с реалността.

В подобна тема, без да индикирате конкретен интерес към някого ще можете да прецените как човекът общува с вас и с другите потребителки, ще видите и тяхната оценка за въпросния индивид, което би дало доста по-добра представа дали не се заблуждавате.

Доколкото виждам доста добре анализирате качествата на мъжете, които са в предаването. Едва ли ще е по-различно ако същите се регистрират тук.     

Това е накратко. Няма да разводнявам повече темата.

# 182
То имало вече нова тема. Едвам насмогвам да ви изчета.
Тези новите са ми малко бозави, но то след Васа и Фори всеки би бледнял.  Joy

# 183
Е трябва да има и една положителна двойка де, за оправяне на имиджа Bowtie

# 184
  • София
Чакай, чакай. Рано е още за такива заключения Wink

# 185
Дали? Не ми се вярва, рейтинг гонят...

# 186
А защо да е секс? Ако въпросът е за излизане на среща и двамата ще се котират бързо. Хубавият , защото е хубав, а на грозноватия , 1 от 4 би дала шанс да покаже приятен характер.

Ти колко си наивна... 🤣🤣🤣
Кайзен, защо пък да съм наивна? Ставаше дума за една анкета на Боян. Ако се промени въпроса ще се промени и успеваемостта. Жените не обичаме директното говорене за секс. Ако и понякога да става дума за това. Нали е ясно, че тоя секс трябва да има прелюдия. Не може едно.. и затова написах, ако въпросът е за среща и опознаване успеваемостта и на двамата мъже ще е различна.
Наивно е да смята някой, че психиката на жената реагира на същото, като мъжа. Ей, затова има много мъже със сухи периоди, защото не познават женската психология и си мислят през тяхната си призма - как да си задоволят нагона.

И това, че една жена се възхищава от красотата на един мъж или неговия сексапил не значи, че ще го изконсумира на момента, в който ѝ падне. Е..зависи от ситуацията, но в общи линии повечето жени не се възбуждат от гледката, а от усещането и от правилните думи..

# 187
  • София
Мда, точно заради това не бих влязла никога в риалити, бг-мама ще ми извади всички долни гащи на показ. Каквото и да си мислиш, че си успял да затриеш, няма спасение. А и с тази малка България, ще изскочат поне 100 човека във форума, които те познават лично. Smiling Imp

# 188
  • Обран бостан ;)
А и с тази малка България, ще изскочат поне 100 човека във форума, които те познават лично. Smiling Imp

И какъв е проблема ?
Виж ако лично значи интимно вече е проблем.

# 189
И аз имам доста общи приятели с този новия. Трябва да ги поразпитам, като ги видя. Mr. Green

# 190
  • София
А и с тази малка България, ще изскочат поне 100 човека във форума, които те познават лично. Smiling Imp

И какъв е проблема ?
Виж ако лично значи интимно вече е проблем.
Е, чак пък интимно и чак в бг-мама...все още съм стрейт в това отношение.

# 191
Малко в духа на предаването Grinning

# 192
  • Terra incognita
Малко в духа на предаването Grinning

Взимам ги 😍😻😻

# 193
  • Тра-ла-ла
Вижте как мачмейкърите са подбрали различни типажи мъжкари hahaha

# 194
  • Обран бостан ;)
Е, чак пък интимно и чак в бг-мама...все още съм стрейт в това отношение.

Нямах в предвид това, а извънбрачни връзки, тайни обожатели, страности и т.н.

Извинявам се. Трябваше да го кажа по-ясно.

Общи условия

Активация на акаунт