Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 761
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 240
Ами, това не е случай на измама - когато живееш нелегално някъде, трябва да имаш едно наум и да си знаеш, че рано или късно ще те изгонят... Нищо общо с измамите на имотната мафия. Ако е той, доста е преувеличил.
Въпрос на гледна точка, нали? Според Лисан той е измамен. Становище на обратната страна никой не е чул.
Пак казвам, че може въобще да не е неговия случай, но София е едно голямо село. Все ще се разбере.

# 241
  • София
Ивана е ясна - целта ѝ да участва в "Женени от пръв поглед" със сигурност не е женитбата. Какво да го коментираме момичето, търси начини за популярност. Недодялано е, ама е от възрастта и ... професията.

# 242
Моля, придържайте се към темата, т.е. към участващите в предаването двойки.

# 243
Със сигурност ще се разбере, щом имаме номера на делото.
 Дали има право, се изяснява от съда и каквото той реши - това е правилното. А това, че някой се чувства измамен, защото не е успял да придобие по давност апартамент, който сигурно струва над половин милион лева, е негов проблем - може и докато е жив да се чувства измамен, но едва ли ще се намери кой да му подари едно апартаментче. Естествено, ако има излишни пари, може да се съди и до дупка, аз просто написах мнението си (че няма особен шанс).

# 244
Със сигурност ще се разбере, щом имаме номера на делото.
 Дали има право, се изяснява от съда и каквото той реши - това е правилното.
Аз нямам номера на делото и не мисля да го дебна. Тая статия е обществено достъпна, делата са частни.
Към второто ще пропусна да коментирам.

# 245
  • Обран бостан ;)
Бънди, сигурно си на годините на Лиско, 55-60. Не ти отива да коментираш панталоните на един млад мъж.

51

А банята и тоалетната на Светозар може.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 15:55 от Не се сърди, човече

# 246
Е, аз вече написах, че го проверих - предстои решаване. Ако му е било много лично, да не е коментирал в публичен пост във Фб.
Като цяло от тази история(описаната в статията) лъха мизерия...

# 247
Иначе - чел съм почти всичко. Единственото, което ми убягна е каква снимка ви показа Вокс, че така да ви шашне. В мненията му също не виждам нищо особено. Просто казва това, което би ви било приятно да прочетете.
Не ни е шашкал със снимки. Мен поне не, но пък е интелигентен и възпитан. Отделно не съм го видяла да завърта всяка трета тема около секса. Приятен събеседник е.
И ако си чел достатъчно добре ще знаеш, че и той беше подложен на обезкостяване.
Впрочем, г-н Бънди, и ти си интелигентен, само че малко емпатия ти липсва. Може и от липсата на опит във форумна комуникация да е...

# 248
Аз поне за себе си разбрах (визирайки твърдото нежелание на Al_Bundy да отговори), че Лисан няма нито баня, нито WC. Сега след като си отговорих на този въпрос мога да умра спокойна. Sweat Smile

# 249
Опаа... Разкрихме професията на Форко. Обикновен шофьор.
Скрит текст:

Това е старооо, виж го убавеца колко е бил млад. Сега е вече меринджей на шИфьорите. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Има да го търси Василена, ама няма да го намери.

# 250
  • Terra incognita
Опаа... Разкрихме професията на Форко. Обикновен шофьор.
Скрит текст:

Това е старооо, виж го убавеца колко е бил млад. Сега е вече меринджей на шИфьорите. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Има да го търси Василена, ама няма да го намери.
Само 5лв 😂😂😂

# 251
  • София
На Василена италианските стоки идват от Китай по пощата, на нея паркинг до летището не ѝ трябва. Simple Smile

# 252
# 253
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А банята и тоалетната на Светозар може.
Темата не е за обсъждане на пишещите в нея, а на участниците в предаването.  Peace

# 254
  • Обран бостан ;)
Аз поне за себе си разбрах (визирайки твърдото нежелание на Al_Bundy да отговори), че Лисан няма нито баня, нито WC. Сега след като си отговорих на този въпрос мога да умра спокойна. Sweat Smile

Интересно ми е защо толкова ви интересува този въпрос. Ако е за да ги ползувате - мисля, че може да се уреди срещу скромно заплащане от ваша страна.

Впрочем, г-н Бънди, и ти си интелигентен, само че малко емпатия ти липсва. Може и от липсата на опит във форумна комуникация да е...

Няма как да съм симпатичен на потребителите като изказвам мнения в подкрепа на Светозар. Ако защитавaх Таня нямаше да е така.

Общи условия

Активация на акаунт