Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 69 166
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
родителите въобще не са изненадани на новата двойка, личи си е знаят

# 466
  • Тра-ла-ла
Какво пък се хванахте за тази котка newsm78 Тя си е семейно животинче очевидно. Нито пък го възприемам като символ на старомоминството....

# 467
Мишо един път го представят на 40 и години, сега пишеше 30 и нещо.... Laughing

И на мен ми направи впечатление! Първо на 41, сега на 38, последно?? Прилича ми на поне 42+

# 468
Какво пък се хванахте за тази котка newsm78 Тя си е семейно животинче очевидно. Нито пък го възприемам като символ на старомоминството....
Ууу семейно пък ти! А проклятието на шеф Петров ще ме преследва вечно като чуя за неомъжена почти 40 годишна и котка. Бррр

Гещала спомена и 42  за Мишо.

# 469
  • София
Май ми трябва малко масаш на яката на шията..мда, добре масажира ми се видя, Мишко.))
На ман пък ми хареса, с изключение на косата. Не е до миене, имах съученичка все мазна коса имаше, а доста грижи полагаше.
Чертите на лицето обаче ми харесват на Мишо, има волева брадичка с трапчинка. Колкото до доходите, мисля че музиката му е хоби доста силно изразено. Парите от масажа изкарва, при това са добри доходите оттам.
Юлето още не знам как е, разбирам я, откровена е много и ми харесва това. Тя също е с мазна коса.
"Специалистите" да не са ги подбрали по мазните коси тоя път? Говореха за общи интереси, ама той музикант, тя- продавачка. Тя с котка, той май без? Че и от различни градове...не знам, не знам...чоп ли хвърлят като ги подбират?!
Карат на приципа кот доди... Joy

# 470
И този яко е вършал по сайтовете за запознанства. При търсене в Гугъл името му излиза в стари сайтове, което значи, че от 10 г.е в търсене на булка.

# 471
  • Тра-ла-ла
родителите въобще не са изненадани на новата двойка, личи си е знаят
Няма начин да се пази в тайна. Трябва иначе със скрита камера да се снима предаването Grinning

Мишо един път го представят на 40 и години, сега пишеше 30 и нещо.... Laughing

И на мен ми направи впечатление! Първо на 41, сега на 38, последно?? Прилича ми на поне 42+
Гещалт терапевта каза 42 г. Laughing Всъщност вече наистина е навършил 42.

# 472
Тя спортува - той има колело! ми е любимото за момента hahaha
Изплюх си бирата от смях.

# 473
  • Terra incognita
Е, аз като съм омъжена и с котка, какво? 😀
Оставете клетите животинчета намира 😻

# 474
  • Брюксел / София
И този яко е вършал по сайтовете за запознанства. При търсене в Гугъл името му излиза в стари сайтове, което значи, че от 10 г.е в търсене на булка.
Ами много е свестен(ирония) и затова му отнема толкова време да попадне на идеалната, за която би направил серенада под терасата:)

# 475

Котката е животно, което е свикнало да само да яде, спи, мързелува и да бъде обгръщано с внимание. Огледало на собственичката си. Голям червен флаг. Sign Triangular Flag On PostSign Triangular Flag On PostSign Triangular Flag On Post

# 476
На всички близките им са били обработени предварително и тогава е снимано. При предишните беше също нагласено.
Тази Юлия и не мен ми е много позната, сякаш някъде е участвала, но аз не съм голям физиономист.
Не разбрах защо Лиско отиде при психоложката и какъв е бил проблема не стана ясно. Все едно отива да даде отчет или съм изпуснала нещо...
Мерал почна да преиграва ми се струва с това благодарене непрекъснато на шанса и късмета. За халата и бедрата ще замълча

# 477
  • София /Абсурдистан
Аз като имам 2 кучета, има ли ми нещо Simple Smile

# 478
  • Тра-ла-ла
Е, аз като съм омъжена и с котка, какво? 😀
Оставете клетите животинчета намира 😻
Има значение кога е взета котката...преди да се омъжиш или след като мъжът ти е кандисал на всичко Laughing

# 479

Котката е животно, което е свикнало да само да яде, спи, мързелува и да бъде обгръщано с внимание. Огледало на собственичката си. Голям червен флаг. Sign Triangular Flag On PostSign Triangular Flag On PostSign Triangular Flag On Post

Че ти току що описа около 80% от мъжете в България Grinning

Общи условия

Активация на акаунт