Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 855
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Кажете какви зодии са всеки от участниците де...

# 796
  • София
Еее, на тази фигура тази безлична рокля..Юлето май няма голямо самочувствие..

Тя няма и основание за такова

# 797
  • Terra incognita
Ай стига с тия зодии, де. Каквито и да са, няма никакво значение. Сякаш ако са някои, които си подхождат в наръчниците по астрология, 100% ще им се получи. Една гола зодия нищо не определя. Вземат се предвид и много други неща.

# 798
За новата двойка - определено Юлия ми е по-симпатична /разбирай Мишо не ме кефи нещо/. Може би трябва късо да се подстриже, така не е добре определено. Но изказването за мъжете неудачници в стил "виновни са другите, аз съм в бяло" ми е много грозно. Всички сме имали бивши, но си има начин как да се обясни това, без да има обидени и да се дават квалификации. Да не се окаже друга версия на Василена Юлия - с прекалено големи изисквания без покритие.
П.П. Направи ми впечатление изразът на Милена Каменова "динамика на отношенията". Повтори го два пъти. Някой да знае какво означава това, че не се сещам.....

# 799
  • София
Ай стига с тия зодии, де. Каквито и да са, няма никакво значение. Сякаш ако са някои, които си подхождат в наръчниците по астрология, 100% ще им се получи. Една гола зодия нищо не определя. Вземат се предвид и много други неща.
. Вики, интересно ми е да знам защо са избрали точно тези двама участници. Гаранция, че са взели предвид и астрологичната им съвместимост. Ако някой знае, нека сподели..

# 800
Как защо? "Тя спортува, той има колело"...а, и двамата искали сериозна връзка и деца и двамата нямали такива....

# 801
  • Terra incognita
. Вики, интересно ми е да знам защо са избрали точно тези двама участници. Гаранция, че са взели предвид и астрологичната им съвместимост. Ако някой знае, нека сподели..
Те не вземат предвид много други по- важни неща, като общи интереси и т.н., ти зодии...
За него знам, че е овен, защото и аз съм овен.
Момата не я знам.

# 802
  • Тра-ла-ла
За "Фото клуб"-а чувал ли си?
За него съм чувал, но не съм бил. Това ли е?
Не, просто те тествах дали знаеш някои от "капанчетата" в Стария град Grinning

# 803
И на мен ми е интересно да разбера за зодиите. Мен ме е срам да ви кажа коя съм, хуморът ми е кофти Trollface

# 804
BaDBluEeYeS Благодаря 😊

# 805
Мъжете неудачници на Юлия имат едно общо нещо - самата Юлия. Така че камъните са леко в нейната градина.

# 806
Как защо? "Тя спортува, той има колело"...а, и двамата искали сериозна връзка и деца и двамата нямали такива....
А също така и на двамата "им е време"... Grinning

# 807
Мисля, че Юлето е от типа момичета, които чакат принца, да дойде да ги изкара от дупката и да ги заведе в страната на чудесата, без те много, много да се напрягат. Познавам поне три такива, външния вид е на първо място, живеят с мама и тате и парите, които изкарват се харчат само за тях си. Далеч не й е проблема, работата като продавачка. По-скоро няма амбицията, да се развива.

И аз това писах по-назад и веднага скочиха сума хора, че едва ли не презирам среднистите и продавачките. А не това имах пред вид!  И не, не ги!
Но ми е леко подозрителна Юлия....най-малкото пък да кажеш, че бившите ти все били неудачници, нали сама си ги избираш?! Май пак имаме разминаване себеоценка- очаквания-реални действия и постъпки. Дано да греша.

# 808
  • Тра-ла-ла
Човек може да има различни причини да среща кофти партньори в живота си. Което не винаги го прави също да е кофти човек. И не винаги причината е свръх голямо самочувствие или липсата на баща Crazy

# 809
  • Terra incognita
Аз имам някакво странно усещане, че Юлия е имала дългогодишна връзка с женен мъж, който й е пропилял хубавите години. Само предположение е това.

Общи условия

Активация на акаунт