Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 66 754
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Обран бостан ;)
Котката ми (която вече я няма) реагираше по същия начин, като котката на Юлия на непознати - дори на хора, които са идвали много пъти - криеше се и ако се опиташ да я покажеш, се изстрелваше в другата стая. Мисля, че просто мразеше непривични миризми (като парфюми или цигари). С роднините не е имала проблеми - беше много любвеобилна. Просто си има такива котки.

Така е. Има и такива котки - чешити. Не знам доколко е вярна теорията, че котките придoбиват характера на стопаните си, но ако бяха нашите щяха да лежат напреко на леглото и като влезе някой най-много да отворят едно око, да се прозеят и да продължат да спят.

Относно въпросната  Кулева - прочетох и аз.
И на мен не ми се струва удачно да твърдиш, че си успяла в живота под разказ за многобройни връзки с мъже (един от които женен).

Подобни истории, в които се споменават покупки на скъпо струващи жилища в богаташки квартали ми намирисват доста.

Не съм сигурен дали въпросния поляк е наясно с миналото на жена си, както и дали чувствата и към него са породени от джентълменското му държание или от цените и подредбата на марковите дрехи в гардероба му, който тя ежедневно инспектира за да знае дали връзката им върви.

п.п. Това последното да не се взема сериозно. 

# 1 186
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209013389841801&se … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208530389687099&se … ype=3&theater

като гледам и другите снимки,най-вероятно това е бившето гадже на Юлето Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

и баммммм ето му и неговият профил
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209691538663458&se … ype=3&theater

много съм добра хихихихи

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 11:07 от mimkkata

# 1 187
Кулева вчера беше повече Опулева. Доста налудничав поглед и държание, а дали не е минала на една сесия по хипноза при гещалт терапевта преди огледа? Бърза справка в интернет показва, че Кузманов работи в "АтелиеТО". Самият той пък е едно голямо ТО. Относно Добранова - само ще оставя това тук.

Направо се търкалям от смях! Продуцента не е в ред да вземе тия смешници и да ги пробутва за "специалисти".
Маги не знае за какво е там. Гещалта може да те парализира с тоя поглед. Милена е топ хипнотизатор и не съм сигурна, че знае, че е жива. Кулева е тотален смех с любовните си аватюри и образование, което няма нииищо общо с областта, в която се излага. И за капак на звездобройката звездите и говорят... на търкалета! Направо не е истина какъв "екип" е това!

# 1 188
  • София
Айде, заповядайте. И аз да се разпиша с нещо. Simple Smile

https://www.facebook.com/julia.zheleva

излиза ми,че са общи приятели с михаил,което е радващо,значи не са развалили шареното

Ще е добре да се провери от кога са познати във Фейсбук. Simple Smile

Голяяяма разлика във вида на бившия и сегашния.  https://www.facebook.com/georgi.dekov.9?__tn__=%2CdlC-R-R&ei … fMWQtljzm5ZYD-le0

# 1 189
Jelly Bean , предполагам, че този състав просто е  излезнал най-евтино на продукцията. Не намирам друга логична връзка за формирането на екипа от ''специалисти'' , след като самите те имат вид на хора, нуждаещи се от специализирана помощ. Mask

# 1 190
Астроложката кърти 😂😂 ЗначЕ като ви плесне Урана Нептуна и глеЙтИ кО шА стаа.

# 1 191
  • Някъде там
Това с характера на котката и стопанина не мисля че е истина.
Котката е независимо същество и тя си има собствен характер който трудно се моделира.Имам две..едната е нон стоп на дивана и може да бъде разнасяна и мачкана от всеки като плюшена играчка.Другата е в непрекъснато движение и не допуска никой до себе си освен семейството ни.Даже и от нас не обича да е обгрижвана много много.Ако приличаха на стопанина си няма как да са коренно различни.
Много голямо значение отделяте на котката на Юлия,а тя в просто котка за нея,щом и име си няма.
Много са си на място "специалистите" за шоуто което ни показват.😊
На мен ми е любопитно дали ще има трети сезон?🙄😊

# 1 192
Разбира се, тук, в темата, се е сбрала всичката приложно-психилогическа мощ в полза на хармоничните семейни отношения.
Jelly Bean , предполагам, че този състав просто е  излезнал най-евтино на продукцията. Не намирам друга логична връзка за формирането на екипа от ''специалисти'' , след като самите те имат вид на хора, нуждаещи се от специализирана помощ. Mask

# 1 193
Jelly Bean , предполагам, че този състав просто е  излезнал най-евтино на продукцията.
Тоя състав трябва да е платил на продукцията, за да ги вземе! Те са просто абсурден избор!

# 1 194
Някой по напред публикува инстаграма на Ивана, та там се вижда във видеото качено вчера, че е с халка.

Бихте ли постнали пак фейса на Мишо, да не ровя назад.

# 1 195
  • София
Е как няма да си пазиш Тазманийският дявол. Smirk Това момче съвсем не е "неудачник", както Юлия (ли беше?) си нарече всички бивши.
Аз затова не тагвам никой в моя ФБ и не правя всички снимки публични.
Скрит текст:
    [/list]
    Скрит текст:
    Скрит текст:
    Скрит текст:
    Скрит текст:

# 1 196
    • София
    Фейса му е заключен.
    Някои хора все пак имат акъл.

# 1 197
    Юлия ми харесва повече със светла коса.

# 1 198
    Аз пък въобще не слагам групови снимки във Фб - те са само за лично ползване. Иначе рискувам някой да почне да прави анализи))

# 1 199
    • Тра-ла-ла
    И как от едни снимки се разбра, че бившият не е неудачник? Защото не пише "looser" на челото му ли?! newsm78 Бай дъ уей е зодия Близнаци Whistling

Това с характера на котката и стопанина не мисля че е истина.
    Котката е независимо същество и тя си има собствен характер който трудно се моделира.
    Аз имам точно обратното наблюдение с доста котки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт