Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 675
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 245
Пита за име, защото след психотерапията е придобила и способност да разговаря с животни. Търсете по-дълбокия смисъл. Ева Кулева не е повърхностна жена!

# 1 246
  • Тра-ла-ла
Моите котки имат по няколко имена. Според психолог сигурно значи, че съм непостоянен човек, не мога да стоя зад мнението си, не мога да се задържа до един мъж, а може би имам и някакво психо отклонение. tooth

# 1 247
Толкова е трагично нивото ѝ/им на компетентност, че и животни да бяха опитали да съберат, сигурно нямаше да им се получи... Simple Smile

# 1 248
Не, може би щеше да направи по-дълбок анализ - примерно ако се казва Маца, собственичката е без въображение, ако е с име от сериал - телевизорът е интимният й партньор и т.н.

# 1 249
Моите котки имат по няколко имена. Според психолог сигурно значи, че съм непостоянен човек, не мога да стоя зад мнението си, не мога да се задържа до един мъж, а може би имам и някакво психо отклонение. tooth

Я кажи имената и ще те анализираме набързо Simple Smile

# 1 250
Аз предлагам следното "мачване"- Никифор с Милена стоун фейса. Зари с гещалт терапевта- той изглежда предразположен за любов. Ева с Мишо- да си обикакалят с колелото и " да му оправи стола" и Маги с Мерал- да го запознае със света на известните

# 1 251
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Допуснаха ни, всичко беше в гардероба на отделна закачалка, само че преобладаваха паети и лъщящи неща.
Но пък имаше изключително малко дрехи, особено за млада жена и то с такава професия.

# 1 252

И мойто куче така - има си име, ама всеки ден му измислям по нещо ново ей така за разкош. 😁 Милото все ме гледа едно такова учудено, ама пък бързо се ориентира с имената, като тръгна да го викам за ядене.
Сигурно и мен така ще ме определят, ама съм с един мъж цял живот та малко ще им се разминам представите.

# 1 253
Светозар сигурно би си паснал със сестрата - тя вероятно е млада (няма да я обвинява, че е в менопауза), не е сухарка и има жилище.

# 1 254
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ева с Мишо- да си обикакалят с колелото и " да му оправи стола"
Това няма как да се случи, жената е свикнала на бентлита и лукс, едва ли Мишо ще успее да я атрактне с кръгчета с колелото из Борисовата.  Laughing

# 1 255
Светозар сигурно би си паснал със сестрата - тя вероятно е млада (няма да я обвинява, че е в менопауза), не е сухарка и има жилище.
Идеално! Той ще и се възхищава и ще я пипа, ще и бърка в ушите, а тя ще гледа любовно и ще се щрака с нова визия всяка минута.

# 1 256
  • Тра-ла-ла
На ваша отговорност Mr. Green Единият е Пъци, Пъцакис, Рижака, Селски бек, Пърдел, Гомчо hahaha To be continued...

Така, като се чета....мразя мъжете и ги намирам за под моето ниво. За това си го изкарвам на мъжкото домашно животно hahaha hahaha hahaha

# 1 257
  • Обран бостан ;)

котаракът - Мър (съкратено от Мърморко)
котката - Ша  (Шаренка)

Имали сме Сивуша (затри се някъде) и Синеочко (умря от старост).

Достатъчни ли са за анализ ?

# 1 258
  • Пловдив
Аз предлагам следното "мачване"- Никифор с Милена стоун фейса. Зари с гещалт терапевта- той изглежда предразположен за любов. Ева с Мишо- да си обикакалят с колелото и " да му оправи стола" и Маги с Мерал- да го запознае със света на известните
Ева с Мишо!!! Да не Ви е обидил с нещо, ще поговоря с него да се извини, не бъдете жестока Joy

# 1 259
На ваша отговорност Mr. Green Единият е Пъци, Пъцакис, Рижака, Селски бек, Пърдел, Гомчо hahaha To be continued...

Така, като се чета....мразя мъжете и ги намирам за под моето ниво. За това си го изкарвам на мъжкото домашно животно hahaha hahaha hahaha

Ауууу има нещо много притеснително в теб Wink  ето сега ако съдим по тия имена може да кажем като нашите мач мейкъри, че подсъзнателно търсиш някой, който да те бие Simple Smile шегувам се, разбира се

Общи условия

Активация на акаунт