Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 616
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 290
Grinning
Аз предлагам следното "мачване"- Никифор с Милена стоун фейса. Зари с гещалт терапевта- той изглежда предразположен за любов. Ева с Мишо- да си обикакалят с колелото и " да му оправи стола" и Маги с Мерал- да го запознае със света на известните
Зарко с астроложката могат да направят чудеса в света на хумора...

# 1 291
Днеска падам от смях с тая тема 😂 Вика Зарко с гещалта 😂😂😂

# 1 292
Относно интимностите на Зарко? Мислите ли, че той го прави, защото подобни действия му доставят удоволствие на него самия? Имам чувството, че не се кефи чак толкова? Simple Smile Изглежда ми все едно се опитва да я разконцентрира някак  или пък си е внушил, че готините и отраканите мъже трябва да флиртуват по този начин и много държи да се представи колко е отракан, галантен и любвеобвилен? Simple Smile

# 1 293
  • Terra incognita
Абе, кой нормален ще троши пари за тая Ева Кулева? Та тя е толкова невзрачна, да не кажа грозновата.
Да беше някоя засукана, секси мацка, да й пивярва човек. А тя- чукундур и половина. Много фантазира тая жена.

# 1 294
  • Брюксел / София
Абе, кой нормален ще троши пари за тая Ева Кулева? Та тя е толкова невзрачна, да не кажа грозновата.
Да беше някоя засукана, секси мацка, да й пивярва човек. А тя- чукундур и половина. Много фантазира тая жена.

Тази мома е като втора Василена: мечтае и лети в облаците, и си мисли , че мечтите се сбъдват... Да бе, да!
Моля някой да подскаже името на флегматичната спецка с каменно изражение, ще се пробвам да изровя нещо за нея. Интересно ми е колко успяла е в личния си живот...

# 1 295
  • София
Относно Таня и Светозар, тези мач мейкъри замисляли ли са се, че ако на тази жена и се върне заболяването каво ще причинят на този човек, да се срещне два пъти с този ад. Зарко е лигав и недодялън. Интелгиентен е, но безкрайно неориентиран за правилно поведение. Таня от своя страна като учителка в детската градина. Постоянно го гледа строго, страх я е да не каже нещо "накриво" , и това не го намирам за особено правилно.
Shocked

Т.е. ако се върне заболяването на Таня, да не жалим нея, а него... така ли!??? ooooh!
Хич не се притеснявай за Заре... ще се спаси одма и ще чурулика на някоя друга, но Таня ще е сама на пангара... не дай Боже...  Praynig

И шъ тъ замола, ако обичаш, дай семпъл пример за неговата интелигентност, че аз лично нещо се затруднявам...newsm78 newsm78 Thinking

Това, че изрично, не съм споменала жаленето на Таня, не означава автоматично обратното. За мен се подразбира. Просто, ако си във връзка с партньор, страдат и двамата, или поне аз така го разбирам. Относно това, че смятам Зарко за интелигентен, нямам много доводи, но това, че е инфантил не е синоним на ниска интелигентност
Не усетих да се подразбира... Wink

Да, но това, че е инфантил, също "не е синоним на" висока интелигентност! Няма и един факт, който да ми говори обратното!

# 1 296
  • Terra incognita

Тази мома е като втора Василена: мечтае и лети в облаците, и си мисли , че мечтите се сбъдват... Да бе, да!
Моля някой да подскаже името на флегматичната спецка с каменно изражение, ще се пробвам да изровя нещо за нея. Интересно ми е колко успяла е в личния си живот...
Милена Каменова
(Хаха, Каменова)

# 1 297
  • Брюксел / София
Фейсбука на Евчето много прилича на този на Форчо: клише до клишето, мила моя майно льо...
 https://www.facebook.com/eva.kuleva

# 1 298

+1, 100 % измишльотини

# 1 299

Милена Каменова

# 1 300
Аз първоначално си представих, че тези излияния на сайта на Е.Кулева са споделени истории от нейни клиенти/пациенти, то тя била главното действащо лице.....

# 1 301
  • Брюксел / София
Ей, каменната спецка поне изглежда, че има подходящо образование (не че това е достатъчно, но все е нещо на фона на Ева) и може да се усмихва:
https://www.facebook.com/milena.kamenova.526
https://parentacademy.bg/speaker/milena-kamenova/

# 1 302
  • София
Толкова е трагично нивото ѝ/им на компетентност, че и животни да бяха опитали да съберат, сигурно нямаше да им се получи... Simple Smile
Просто тия "специалисти" са им излезли безплатно, а те са се съгласили, за да излязат най-после от анонимност и да се видят по тивито, като истинските.
Да се изложат максимално не е била целта им, но пък така добре се справиха... Stuck Out Tongue Winking Eye

Изобщо... това шоуце е излязло почти без пари на продуцентчетата... апропо, досега дори не се запитах кои са те... кои ли са?  newsm78

# 1 303
Нико Тупарев - ВИП Брадър и др. подобни бози

# 1 304
  • София
Нико Тупарев - ВИП Брадър и др. подобни бози

Наистина!? Ясно!

Общи условия

Активация на акаунт