Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 592
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 305
Ей, каменната спецка поне изглежда, че има подходящо образование (не че това е достатъчно, но все е нещо на фона на Ева) и може да се усмихва:
https://www.facebook.com/milena.kamenova.526
https://parentacademy.bg/speaker/milena-kamenova/
Консултира родители, дали тя самата е майка?

# 1 306
  • Варна
Оле, тази Ева ще ме умори. Организира видеозапознанства, нещо като "Бързи срещи", и определя - за жени от 29 до 43 г., а мъжете - от  32 до 46 г. На въпроса "А за по-възрастни ще правите ли? " Отговаря :" Да, за 50+".
Значи, ако си жена над 43 г. или няма да те покани, или ще те сложи с някой пенсионер, хаха.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 17:00 от gpym4e

# 1 307
Има и промоция, ако доведеш приятелка двете сте на цената на един човек. 😂😂

# 1 308
Ейй ама много ми е интересно как хора, които нямат деца или сериозна връзка биха могли да дават "акъл" на такива със. Някак нереално ми идва да консултираш родители без ти да имаш деца

# 1 309
  • София
Оказахме се съседки с Василена. Доооста я почаках преди малко да си оправи пратките в офис на Еконт. Влиза, излиза, отива до колата, звъни по телефона, връща се. Снимах я, ама не знам дали е коректно да я поствам тук като папарак. Доста нисичка.

# 1 310
По-добре недей ,не  е коректно .

# 1 311
Защо да е трудно. Все едно , като нямаш деца да не може да си учител. Малко така излиза. Eдното няма общо. Ако е завършила курс по детска психология и преди това е практикувала и работила с деца какво пречи да дава съвети и то адекватни такива.

Въпросът е , че самата Кулева далеч не ми изглежда такъв капацитет , че да дава акъл. За мен просто си прави реклама на сайта за запознанства или каквото е там. Аз пак ще кажа, че за мен тя си мечтае да е , като Кобилкина, но уви е доста далече от нея. Не че д-р Ко е някакъв капацитет, но Бога ми много я бива в самопромотирането, хич не губи време. Като слушам и семинарите ѝ са все пълни. Кари Брадшоу пасти да яде.

# 1 312
Защо да е трудно. Все едно , като нямаш деца да не може да си учител. Малко така излиза. Eдното няма общо. Ако е завършила курс по детска психология и преди това е практикувала и работила с деца какво пречи да дава съвети и то адекватни такива.

Въпросът е , че самата Кулева далеч не ми изглежда такъв капацитет , че да дава акъл. За мен просто си прави реклама на сайта за запознанства или каквото е там. Аз пак ще кажа, че за мен тя си мечтае да е , като Кобилкина, но уви е доста далече от нея. Не че д-р Ко е някакъв капацитет, но Бога ми много я бива в самопромотирането, хич не губи време. Като слушам и семинарите ѝ са все пълни. Кари Брадшоу пасти да яде.
[/quote

Да така е, но имах предвид, че колкото и да учиш и каквото и да си завършил е много трудно да се поставиш на мястото на родителите в определени ситуации

# 1 313

[/quote

Да така е, но имах предвид, че колкото и да учиш и каквото и да си завършил е много трудно да се поставиш на мястото на родителите в определени ситуации

Всички са идеалните родители на теория, докато не станат реално родители Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 19:20 от sunny_rose

# 1 314
Гледах вчерашния епизод как Мишо уж изненадващо съобщава на родителите си за женитбата. Абе кой влиза у дома си за вечеря и се ръкува със седящите на масата.....няма ли кой да им каже и покаже как да го изиграят, че да не се забелязва, че е изкуствено.

# 1 315
именно!!!  sunny_rose, благодаря ти, точно това имах на предвид Simple Smile

# 1 316
Гледах вчерашния епизод как Мишо уж изненадващо съобщава на родителите си за женитбата. Абе кой влиза у дома си за вечеря и се ръкува със седящите на масата.....няма ли кой да им каже и покаже как да го изиграят, че да не се забелязва, че е изкуствено.

няма как да не е изкуствено, защото камерите са там и снимат.Най-малкото, което е че хората ще питат какво става и трябва да им се обясни Simple Smile

# 1 317

Права си, да, но идеята на работата като психолог не е да се поставиш на мястото на родителите и изобщо - на чието и да е. Както и на лекаря задачата му не е да се постави на мястото на болния, а да го излекува...

# 1 318

Права си, да, но идеята на работата като психолог не е да се поставиш на мястото на родителите и изобщо - на чието и да е. Както и на лекаря задачата му не е да се постави на мястото на болния, а да го излекува...

Съгласих се! Не го бях помислила от тази гледна точка честно казано, но определено е така!

# 1 319
Така като гледам от тая тема ще излязат далеч по-компетентни хора да консултират от самите специалисти, пък макар и без магистър по стопанско управление. 😜
(няма абсолютно никакъв сарказъм в това btw)

Общи условия

Активация на акаунт