Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 559
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 395
Кулева консултира и бизнеса, посочила е и групови дейности, тъй че сметката излиза. Мачнатите двойки бяха около 50, не ми се връща да проверявам. За мен не е проблем квалификацията й, явно има опит , също твърди, че е решила проблемите си, което е важно условие , за да консултираш други хора. Проблеми са ценностите/тип булеварден роман/,  липсата на социална и емоционална зрялост, интелигентност и адекватно поведение на консултант.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 08:15 от Fair play

# 1 396
  • София
Ивана ще оцени Мерал, когато стане на 27-8 поне, сега ѝ е през ....хиалурона за създаване на семейство. Явно наистина се е записала за ПР и за приключения, изобщо не е готова за брак.
Тя хубаво търси приключения, има право и е на години, които е нормално да иска адреналин, тръпка. Но кой, по дяволите, я избра за жена на мъж като Мерал?
Кой прецени, че "си пасват за брак"? Тотал щета е подбора, поне на първите три двойки. За четвъртата още е рано да се прецени.

# 1 397
  • Обран бостан ;)
Защо да е трудно. Все едно , като нямаш деца да не може да си учител. Малко така излиза. Eдното няма общо. Ако е завършила курс по детска психология и преди това е практикувала и работила с деца какво пречи да дава съвети и то адекватни такива.

Въпросът е , че самата Кулева далеч не ми изглежда такъв капацитет , че да дава акъл. За мен просто си прави реклама на сайта за запознанства или каквото е там. Аз пак ще кажа, че за мен тя си мечтае да е , като Кобилкина, но уви е доста далече от нея. Не че д-р Ко е някакъв капацитет, но Бога ми много я бива в самопромотирането, хич не губи време. Като слушам и семинарите ѝ са все пълни. Кари Брадшоу пасти да яде.

Темата е сложна.

Като начало обучението е двустранен процес. Успехът зависи както от уменията на ментора да предаде знание, така и от уменията на обучаемия да го осмисли и най-вече способността му да го приложи на практика.

Именно за това истинските ментори си подбират обучаемите въз основа на техни лични наблюдения върху способностите им. 

Мисля, че бъркате като съпоставяте чисто практически умения с междуличностни отношения.

Едно е да се научиш да правиш суши или да лепиш фаянс, а съвсем друго да общуваш.

Като общ проблем на всички участници във фoрмата според мен е именно общуването, а то не може да се научи на теоретичен курс.

Не знам с какви очаквания са жените, които посещават споменатите курсове на Кобилкина.

Да организираш теоретичен курс "как да си намерим богат мъж" е все едно да организираш курс за китоловци на Панчарево.

# 1 398
Бънди, не се оплаквай от курсовете на Кобилкина. Не знам, колко жени са хванали богат мъж след курса, но пък разни мераклии може да са понамазали за някоя нощ.
Направи ми впечатления промяната у Таня, след като видя къде живее Светлозар. Отиде там с деца, които го наричяха дядо и после ги скри. А сега само чака края на формата. Не че няма и други причини да се раздели с него.
Мерал и Ивана не ги мисля. Те ще извлекат само позитиви. Той се показа, като много сериозен мъж, а тя се рекламира,като бръмчалка.
За новите нямам мнение, но като чуя музикант и ми се обръщат червата.

# 1 399
  • Обран бостан ;)
Кулева консултира и бизнеса, посочила е и групови дейности, тъй че сметката излиза.

Ако Митьо-пищова и е клиент 100% излиза.

# 1 400
Ал Бънди,тук нямаме обучение по човешки отношения на екрана, може би в известен смисъл, гледайки предаването , ние го правим и се замисляме за своето поведение и избори. Но мачмейкърката с "булевардно" мислене е участвала в подбора на двойките, и жените  ми напомнят самата нея - Василена с търсенето на богат мъж с подходяща кола, Таня- с нейната борбеност , Ивана с още неосъзнатите си желания, Юлия- на външен вид ми напомня самата Кулева.

# 1 401
И мъжете от снимките не ми изглеждат много хубави - лика-прилика са си, но нали са директори, чужденци, милионери))

П.п. и аз не харесвам озъбването, но няма нещо по-грозно от фалшивите зъби. Нейните поне не са такива. Като видя някоя дама с фасети или по-зле - с протези си казвам "А, една беззъба дама" Wink

# 1 402
Понеже днес пораствам с още една годинка Simple Smile,черпя всички!Черпя и сценаристи,продуценти и участници.Макар предаването да е малко хм..неуспешно,важното е,че успяха да ни съберат тук толкова народ да се посмеем и позабавляваме дружно Grinning
Скрит текст:
И специално за любителките на виното Simple Smile
За мен никой няма да остане в тези фиктивни бракове,но ще им остане адреналиновото преживяване и малко опит.И най-вече как да не се доверяват на специалисти Simple Smile

# 1 403
И мъжете от снимките не ми изглеждат много хубави - лика-прилика са си, но нали са директори, чужденци, милионери))

П.п. и аз не харесвам озъбването, но няма нещо по-грозно от фалшивите зъби. Нейните поне не са такива. Като видя някоя дама с фасети или по-зле - с протези си казвам "А, една беззъба дама" Wink
С това са разполагали, милионерите - вече са заети Simple Smile

# 1 404
Амбър, честит празник! Да си жива и здрава!

# 1 405
  • Обран бостан ;)
Ал Бънди,тук нямаме обучение по човешки отношения на екрана, може би в известен смисъл, гледайки предаването , ние го правим и се замисляме за своето поведение и избори. Но мачмейкърката с "булевардно" мислене е участвала в подбора на двойките, и жените  ми напомнят самата нея - Василена с търсенето на богат мъж с подходяща кола, Таня- с нейната борбеност , Ивана с още неосъзнатите си желания, Юлия- на външен вид ми напомня самата Кулева.

Това никак не ми звучи убедително.

Ако Кулева подбира жените по собствен образ и подобие би трябвало мъжете, а именно Светозар, Никифор, Мерал и последния (забравих му името) да са подобие на мъжете с които самата тя е имала (или би могла да има) успешни връзки. 

# 1 406
Всъщност и аз много говоря против мачмейкърите, но като се замислите- върху тях може също да се оказва натиск- да вземат този или онзи за безплатна реклама, друг защото е познат на някой от екипа, трети заради шоуто. Според мен при всяка двойка са имали един задължителен, а другия е търсен с цел по интересно развитие на взаимоотношенията за зрителя.Като се замислите и Мишо се нуждае от реклама-след това участие много хора ще знаят вече за него!

Иначе Кулева от участието в стани богат се вижда , че си е научила урока как да привлича мъжко внимание - то е поклащане на стола, отмятане на глава назад за да се оголи шията й, широко разтворени ръце, смях дълбок и заразителен - опитва се да покаже с езика на тялото си колко лек и ведър характер има, колко е отворена и приемаща. На мен лично ми е малко смешно, защото виждам заучеността в това поведение, но явно на мъжете подсъзнателно им светва лампичката- тази жена ме приема и е готова за секс и се поддават. Водещия яко й подсказваше!😉 Така, че и поведение се учи!

# 1 407
Ал Бънди, вече отговорих на този въпрос.Може и да търся под вола теле, но споделям мнението си.
Амбър, нека всеки път, който избираш води до това, което е истинско, добро и красиво! Наздраве!

# 1 408
  • София /Абсурдистан
Амбър, честита да си и много щастлива!

# 1 409
Честит рожден ден, Амбър! Всичко най-хубаво! Heart

Общи условия

Активация на акаунт