Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 554
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Тра-ла-ла
Целият екип печели от това, че се гледа. Даже си мисля, че най-на печалба щяха да са, ако всички двойки бяха като Василена и Никифор.
Трябва да се мисли за поне няколко таргет групи. За това всяка връзка е с различен сценарий Whistling

# 1 441
  • густо майна Филибето
Разбрахме, че е много зле, задето последната девойка живее с майка си и брат си, и затова , видиш ли , не е готова за брак. Обаче за Мишо не разбрах. Той сам ли живее?
Колко са мъжете и жените от голям град, които са се отделили от родителите, и хвърлят половината си пари за наем? Нямам предвид тези със собствени наследствени апартаменти.

# 1 442
Защо да не спечели Василена? Преди предаването колко хора знаеха за нейният магазин във фейсбук?А колко пъти вече само в тази тема искаха адреса му.При всички положения ще и се увеличат продажбите.Лоша реклама няма.

# 1 443
  • Варна
Разбрахме, че е много зле, задето последната девойка живее с майка си и брат си, и затова , видиш ли , не е готова за брак. Обаче за Мишо не разбрах. Той сам ли живее?
Колко са мъжете и жените от голям град, които са се отделили от родителите, и хвърлят половината си пари за наем? Нямам предвид тези със собствени наследствени апартаменти.
Вярно, че лЯйв коучър Кукундрелева, каза че не е готова за брак, защото живеела с родителите и брат си. Напротив готова е, само това чака принца на белия кон да дойде и да я заведе в страната на чудесата. Само, че не е амбициозна, хубаво завършила е средно образование, но не се е реализирала професионално. За 36те години освен да ходи на спорт и да чака принца, който ще я издържа очевидно, друго не е направила. Имам много приятелки със средно, но ходиха на курсове, развиха се, едната има собствен салон за красота и изкарва много добри пари, отдавна не живее с родителите си. Не вярвам, че щеше да живее още с роднините, ако имаше някаква професия, занаят, с който да изкарва добри пари. Но пък може и майка й, да я учила така, има и такива майки. Репликата: Красива си мамо, що да учиш!? или Хвани си мамо дърт ама с пари! Много пъти съм я чувала, и то от що-годе нормални жени-майки.

Готова е не, ами направо е превтасала.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 16:25 от Dominique7

# 1 444
И мъжете от снимките не ми изглеждат много хубави - лика-прилика са си, но нали са директори, чужденци, милионери))

П.п. и аз не харесвам озъбването, но няма нещо по-грозно от фалшивите зъби. Нейните поне не са такива. Като видя някоя дама с фасети или по-зле - с протези си казвам "А, една беззъба дама" Wink

Ъъъ, не е нужно да си прави фалшиви, просто да си оправи нейните! Варианти между истинските ти зъби, фасети и протези има бол! Нейните изглеждат като на дърт пушач, прекаляващ с кафе и вино.

# 1 445
Но цвета е по-скоро от снимките, а това, че венецът й е голям и се вижда, не е за зъболекар, а за пластичен хирург...

Госпожата избира кога да се влюби, егаси ... Не знам какво да кажа ...
Скрит текст:

# 1 446
Но цвета е по-скоро от снимките, а това, че венецът й е голям и се вижда, не е за зъболекар, а за пластичен хирург...

Скрит текст:

Абе мани тая работа, на повечето снимки са такива, не е да кажеш на една-две излезли кофти. И да, аз бих оправила и тая gummy smile, ако задълбаем, това с венците могат и зъболекари да го оправят.

# 1 447

Скрит текст:

тцтц егати и глупостите

# 1 448
Лошото е, че има кой да им се връзва. Тук повечето от потребителките са с критично мислене и използват мозъчните си клетки по предназначение. Това обаче, далеч не е така в реала.

# 1 449
  • Terra incognita
🤢🤢🤢

# 1 450
Сега остава да пуснат нов сезон и на Фермер търди жена.
Какво ли става с онзи от Моравско село, нали втората му жена го беше хванала във фейса, след предаването.

# 1 451
Браво на wannabe потомъка. Използването на самоирония е доказателство за наличие на интелект Grin

# 1 452
  • Terra incognita
Сега остава да пуснат нов сезон и на Фермер търди жена.
Какво ли става с онзи от Моравско село, нали втората му жена го беше хванала във фейса, след предаването.
Хич не ги и помня. И те бяха една пародия, нани мани. Спомням аи само един смешко с бицепси, който, май, нямаше и средно, ама претенциите и фукните му бяха на макс.

# 1 453
С риск, да ми " качат много майни" Това, че на 36 години имаш средно нямаше да е проблем, ако беше самостоятелна. Мишо живее сам, има хоби, има и от какво да се издържа. За мен той е готов за връзка. Юлето търси спасител. Симпатична е, със сигурност има друг проблем да остане сама. За мен тя търси самостоятелност от всички тези хора, с които живеят. Да наемите са високи, но по целия свят са високи.

# 1 454
  • Тра-ла-ла
Сериозно ли е по-добре да си пръскаш парите, за да живееш сам под наем, при условие, че имаш семейно жилище в същия град? Ей така, едни 400 лв. да сги хвърляш на вятъра, за да докажеш на някои си, че можеш да си го позволиш и си самостоятелен човек...и глупав...

Общи условия

Активация на акаунт