Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 488
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Лююю, тя си вкарала цялото ЦВ във фейса 🤣🤣🤣

Е, как иначе да разберем какъв гооооолям професионалист е? 😉 Впечатлява с количество, като не блести с качество.

# 1 561
  • Брюксел / София
Кулевица-Кукувица на колко години е?

# 1 562
  • Тра-ла-ла
Кулевица-Кукувица на колко години е?
24 октомври 1976 г.

# 1 563
Да отклоня малко вниманието от новите.
Едва днес се запознах с фб профила на Ева Кулева и се потресох. Ако и мъжете сменя така, като местоработата...
Когато фукнята ти е по- голяма от професионалните умения:

Може да депресира Стрина  и още дузина бамбини Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 00:16 от passionbiojuniper

# 1 564
  • SF
Е как може за 2 дни 100 страници да изпишете!! Simple Smile

Не, няма да ги изчитам всички. Ще ми замине уикенда в четене.

Може и да сте го обсъдили, но да си кажа и аз. Зарко и Таня няма да ги бъде. Той си е паднал по тази дама, но езикът на тялото й показва, че тя не е. В снощния епизод на диванчето им той си я галеше и пипаше по ръката (защото само с това разполагаше), а тя се беше извърнала, поусукала в една странна крива поза и всичко в нея казваше: "Не ме пипай, АКО ОБИЧАШ!!!!!"

Целувките между Мери и Джони също са спаднали като честота и страст. Тя си подава бузките. Не ми изглеждат интимни. Не приличат на семейство, което си консумира брака. Може и да не говорят за това пред камерата - родители, колеги и т.н. (ще) гледат, но друго излъчват влюбените младоженци. Тези двамата са ми симпатични телевизионни герои от риалити шоу и това е всичко. Без думата шоу риалитито не е реално.

# 1 565
Да сменяш често работното място,не говори добре за госпожата,пък тя нека си ги изрежда .И работните места като мъжете й,май Grinning

# 1 566
  • Варна
Че Ева основно рецепционистка или асистентка е била. Откъде - накъде се има за специалистка по живота, че да учи другите?! Лайф коучинг, хаха, голяма глупост.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 10:42 от gpym4e

# 1 567
  • SF
Лайф коучинг, хаха, голяма глупост.

Толкова много хора напоследък се занимават с тази глупост, че няма накъде. Клиентите уж си записват ценните съвети, които чуват за първи път и никой никъде преди това не им е казвал, но след коучването, си карат така, както те си знаят и освен да повтарят някое наизустено изречение от коучинга, друг резултат от коучването няма.

# 1 568
  • густо майна Филибето
Не знам как е в София, но в Пловдив жените масово работят за 600-800лв,и ако излязат на квартира, за да не ги сочат с пръст, се разделят с едно минимум 200лв и мизерстват, защото тока , който ще платят, е почти този, който се плаща при мама и тати, ама с общи доходи. И това изобщо не  е гаранция, че ще се задомят, напротив, ниските доходи веднага се отразяват на външни вид. Забравих, че трябва и поне уреди да си купят, защото за 200лв квартирите са необзаведени.
Ако пък са толкова голяма работа, че все пак им отпуснат кредит, ще им останат едни 100-300лв за да живеят. И не дай Боже да останат без работа и доход два месеца. Но пък могат да влязат в темата и да се изфукат колко са самостоятелни и независими.

# 1 569
  • Тра-ла-ла
Ток, вода, отопление, кабелна, интернет...

# 1 570
  • SF
Чистачка, асансьор, ремонт на покрива, данък на автомобила, винетка, отделно карта за градския транспорт...
Какво говорите? Защо изброявате комунални услуги?

# 1 571
Чистачка, асансьор, ремонт на покрива, данък на автомобила, винетка, отделно карта за градския транспорт...

Защото последните 6-10 страници се обсъждаше "Е ли е прието Юлия на 36 години да си живее у тях и при какви условия".
Още няма консенсус.

# 1 572
  • Тра-ла-ла
Защото те са санитарния минимум на разходите. Ремонтът на покрива, ако си под наем, се поема от наемодателя.

# 1 573
Да отклоня малко вниманието от новите.
Едва днес се запознах с фб профила на Ева Кулева и се потресох. Ако и мъжете сменя така, като местоработата...
Когато фукнята ти е по- голяма от професионалните умения:

Добре, защо не си признавате, че завиждате, на опита с работни места, също и на мъжете в живота й Simple Smile))
По-назад я коментирахме, в частност кофти зъбаците на фаталната женичка...
Признавам, умирГам си от завист да си пиша у портфолиото, че съм била рецепционистка и офисен планктон с неясно предназначение и умения (team member звучи доооста респектиращо) Joy Joy
Пропуснала е да пише коя загубена специалнаст е завършила в СУ.
На тая кой изобщо ѝ се връзва да го коучва, при това безразборно CV??

# 1 574
  • SF
Защото последните 6-10 страници се обсъждаше "Е ли е прието Юлия на 36 години да си живее у тях и при какви условия".
Още няма консенсус.

Е, прието е. А къде да живее?

Общи условия

Активация на акаунт