В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 301
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Тези пасти,които сте изброили моя зъболекар каза,че не струват още преди мисец като ходих.Изписа ми елгидиум,ами дами невероятна е , с около 3 лв една по-скъпа от сенсодин,но си струва.

# 151
Случва ли ви се, когато се пробудите вечер за WC ,да усещате лека болка и дискомфорт  в корема от страната на която сте спали?

# 152
Случва ли ви се, когато се пробудите вечер за WC ,да усещате лека болка и дискомфорт  в корема от страната на която сте спали?

Всеки път.

# 153
Ох паднал ми хемоглобина на 107 моята изписа Малтофер..тез хапченца за пиене ли са за смучене ли са незнам забравих да я питам че търчеше при родилка..кажете ми нещо повече за тях как да ги приемам и колко часа разлика от но-шпа трябва да има

# 154
  • Сандански
Аз до преди 20тина дни носих брекетите и тогава малко ми кървяха венците, но си мислех че е от тях.  Ползвах парадонтакс и кървенето почти спря. Сега без брекети нямам кървене. Иначе майка ми е с проблемни венци и само  елгидиум я спасява.
Днес пусках изследвания и утре ще видя как са моите резултати.  Дано не ми е паднал много хемоглобина.

# 155
Ох паднал ми хемоглобина на 107 моята изписа Малтофер..тез хапченца за пиене ли са за смучене ли са незнам забравих да я питам че търчеше при родилка..кажете ми нещо повече за тях как да ги приемам и колко часа разлика от но-шпа трябва да има

Има ги под формата на капки и таблетки. Приемът няма как са ти кажем,това се определя от лекаря. Иначе трябва да се съобразяваш ако приемаш магнезий и да има минимум 2 ч разлика между тях,за но шпа не сън чувала. Както и около приема да не ядеш млечни храни, заради калция,той също нарушава абсорбирането на желязото. ☺

# 156
Според листовката можеш да ги дъвчеш или да ги гълташ цели, мисля, че има значение само с магнезий ако пиеш да е с два часа разлика:
https://apteka.framar.bg/13002168/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%BE … 100-%D0%BC%D0%B3-

# 157
Благодаря..2 по 1 ми каза да пия...и тая кръвна захар 5.5 щото през ноща ставам да ям сладко...

# 158

Всеки път.
Ооо благодаря,успокоих се ,все по-често взех да се събуждам така и взех да се чудя нормално ли е ☺другата седмица ще питам и АГ на какво се дължи,че все съм много любопитна😊😂

# 159

Всеки път.
Ооо благодаря,успокоих се ,все по-често взех да се събуждам така и взех да се чудя нормално ли е ☺другата седмица ще питам и АГ на какво се дължи,че все съм много любопитна😊😂

И на мен ще ми е интересно Simple Smile Аз гледам да не обръщам внимание на слабите болежки, защото са доста и са разнообразни.

# 160

Всеки път.

И на мен ще ми е интересно Simple Smile Аз гледам да не обръщам внимание на слабите болежки, защото са доста и са разнообразни.
Не обръщам,когато има някой с мен,но остана ли сама у нас и се почват размисли и страсти...😊😂

# 161
  • София
Яренце, аз ползвам Соникеър от 2 години.. не е там проблема с венците при мен.
Ще пробвам пастата Еугениум, благодаря ви!
И аз доста често усещам лека болка в корема от страната на която съм спала. Въртя се постоянно, уж за да не притискам дълко коремчето от една страна.
Хемоглобина ми за сега е горе-долу ок - 115.
Онзи ден ми пристигна количката Mamas and papas Sola 2 с кошчето за кола и много си ги хресвам Simple Smile Поръчах си и това 4 в 1 кошче: https://www.mothercare.com/cribs/chicco-baby-hug-4-in-1---legend … +in+1&start=3

# 162
Яренце, аз ползвам Соникеър от 2 години.. не е там проблема с венците при мен.
Ще пробвам пастата Еугениум, благодаря ви!
И аз доста често усещам лека болка в корема от страната на която съм спала. Въртя се постоянно, уж за да не притискам дълко коремчето от една страна.
Хемоглобина ми за сега е горе-долу ок - 115.
Онзи ден ми пристигна количката Mamas and papas Sola 2 с кошчето за кола и много си ги хресвам Simple Smile Поръчах си и това 4 в 1 кошче: https://www.mothercare.com/cribs/chicco-baby-hug-4-in-1---legend … +in+1&start=3

Lorista От къде я поръча количката?

# 163
  • Пловдив/София
Чак сега се записвам в новата тема...не знам дали с добри новини.
Днес ходих при нова лекарка и тя измери бебето с близо 10 дни назад, най-вече по корем, та близо 2 седмици Sad Аз знам, че съм с късна овулация, но въпреки това остават едни 5-6 дни реално изоставане...
Препоръча ми да пусна разни неща като желязо, Б12, албумин, белтък. Досега не са ми ги назначавали.
Аз всеки път ги питам дали бебето е в норма заради лошото ми хранене и отслабване и досега все казваха, че си е ок...
Дано да навакса, започвам да набивам яйца и месо.

И да питам, появила ми се е някаква черта на носа :Д все едно е по-тъмен целият...чувала бях за пигментация че се променя, ама точно там ли Simple Smile) Някой да знае дали има смисъл да мажа с нещо?
Крем с UV филтър мисля...

# 164
Пипи, вземи протеин и бирена мая.  Ще имат ефект👍🍀

Общи условия

Активация на акаунт