В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 294
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Момичета за количката за бебешкия кош трябва ли да се взима възглавничка?
Според мен възглавниците са абсолютно безпредметни. Бебетата имат големи глави и изобщо не е полезно да спят на възглавници по принцип. До 3г. не са препоръчителни. Аз слагах пеленка, защото бебето повръщаше и да не се цапа матрака, а само да сменям пеленката. Но все пак си е лично решение дали ще има.

# 136
Името га измислих още преди да забременея Grinning ММ го одобри. Нямам алтернатива ако е момче все пак, всички казват, че ще е момиче Grinning ако ни изненада ще реагираме на момента хаха.

И аз щях да питам какво се слага в количката, нашата си има матраче, всички тексктилни части се перат, но все си мисля че нещо тъничко се постелва?

# 137
Rosse чудесни новини радвам се за вас и бързо да си тръгвате от болницата.
А ние май имаме голям проблем. От вчера моя син е с обрив и лекарите са почти сигурни че е рубеола която ще се потвърди във вторник и ако наистина е така и се заразя и аз вероятността бебето да получи някакво увреждане е огромна и да ви кажа не знам къде се намирам. Рубеолата е много опасна за бременните и до третия месец задължително се прави аборт. Колкото и да ми говорят да не се притеснявам и да не го мисля само за това мисля и съм много уплашена.
Най-вероятно имаш имунитет, но можеш да си направиш изследвания дали имаш анти тела, поне да не се притесняваш.

Rosse, радвам се за добрите новини 😊

За имената се колебаем между две и още
не сме решили.

За венците - моите си кървят още от началото, ползвам от тази стягащата пасти за зъби и вода, но няма голям ефект.

Възглавници няма да ползвам, само чаршафче

# 138
Момичетата с завишен хемоглобин. Колко е? И какво ви изписаха ?

# 139
  • София
Това с венците и при мен е болна тема... доста съм зле. И аз ползвам от стягащите пасти за зъби + някакъв ябълков концентрат за жабурене, но няма голям ефект Sad Мисля да посетя зъболекар скоро... Ако някой знае нещо, което помага ще се радвам и аз да сподели.
За възглавничките - на дъщеря ми само калъфката за възглавничка й слагах (или пеленка) доста дълго време. Иначе в количката постилях памучна пелена, но сега има и чаршафчета за колички.
Мончо, стискам палци всичко да е наред Hands Pray

# 140
Името го решихме още на бебешкото парти за пола. Михаил. А ако по някаква случайност е момиче - Камелия.

И моят син е Михаил. Роден на 8 ноември. Иначе беше запланувано друго име. Сега си мисля за този младеж където го очакваме юли за Борис или Ивайло.

# 141
Момичетата с завишен хемоглобин. Колко е? И какво ви изписаха ?

Не знам да има някоя със завишен хемоглобин. Повечето сме с по-нисък.

# 142
Попаднах на нещо интересно. Не мога да преценя дали цената е твърде висока, но може да се използва като идея, от какво се нуждае новороденото Simple Smile
https://www.tsukybabybox.eu/content-tsuky-baby-box-sleep/

# 143
Като идеи какво би било неоходимо е добро, но на мен ми се струва скъпа и твърде ограничаваща. А и не ми харесва тази цялостна сива гама, аз си харесвам все разни зелени, жълти, червени дрешки... С по-лятно настроение.

# 144
Попаднах на нещо интересно. Не мога да преценя дали цената е твърде висока, но може да се използва като идея, от какво се нуждае новороденото Simple Smile
https://www.tsukybabybox.eu/content-tsuky-baby-box-sleep/
Аз я гледах тази кутия, но ми се струва много скъпа. Но все пак всички купуват различен бюджет дрешки и други неща - може да си купите бодита и от 4 лв (джъмбо, лидл), а има и такива от по 16-17 лв.

# 145
За мен е двойно по-скъпа 😁😁😁, почти 1000лв. за близнаци. Идеята ми да я споделя, беше, че може да послужи като ориентир, от какво се нуждае новороденото 😎

# 146
Това с венците и при мен е болна тема... доста съм зле. И аз ползвам от стягащите пасти за зъби + някакъв ябълков концентрат за жабурене, но няма голям ефект Sad Мисля да посетя зъболекар скоро... Ако някой знае нещо, което помага ще се радвам и аз да сподели.
За възглавничките - на дъщеря ми само калъфката за възглавничка й слагах (или пеленка) доста дълго време. Иначе в количката постилях памучна пелена, но сега има и чаршафчета за колички.
Мончо, стискам палци всичко да е наред Hands Pray

Аз също ползвам стягаща паста и съм доволна. Но зъболекарката каза с чай лайка. Било най - щадящо.

# 147
Аз ползвах много дълго време Paradontax и имах мноого малко и леко кървене от венците, но сега последно се наложи да си взема друга (Lacalut) и положението рязко се влоши. Мисля, че пастата също е от голямо значение.
Би било добре, ако не сте доволни от един продукт да го смените.

# 148
Аз ползвах много дълго време Paradontax и имах мноого малко и леко кървене от венците, но сега последно се наложи да си взема друга (Lacalut) и положението рязко се влоши. Мисля, че пастата също е от голямо значение.
Би било добре, ако не сте доволни от един продукт да го смените.
Аз май от нищо не съм доволна Wink ползвах Paradontax, Lacalut, вода за уста на Аквафреш, блендамед, сега последно съм си взела Сенсодин.. и чайове с лайка, шипка и не знам си какво, ами няма подобрение. Дори като отхапвам банан или кашкавал си има кръв, да не говорим за твърди неща като ябълка.

# 149
  • София
По повод венците - това, което при мен има ефект, е четката за зъби. Януари взехме от тези на Филипс Соникеър. Фантастични са.

С нея се търкам 2 минути и няма и капка кръв, а с нормална четка за зъби дори да се тръкна набързо и леко - тече много.

Общи условия

Активация на акаунт