В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 722
  • 753
  •   1
Отговори
# 615

Моя 45дневен болничен ще започне от 20. Лекаря ми каза да ида на 22, защото само на 15 и 22 имаше свободни часове. Той може ли така да го пусне със задна дата? Много ми е странно...

Може , не се притеснявай . Моите винаги са с по 2/3 дни закъснение и пуска задна дата . Последния ми е от болницата за 34 дни , и свършва 2 дни преди възможен час при док (утре съм на преглед , но имам седмица до края на болничния)
Назад може да върнат дни , предварително обаче не може .

hope33, и аз съм така Sad и ми е зверски горещо.  Отварям врати , прозорци ..жегааа . ММ мърмори , че му е студено .
Безсъние, жега ....ако спа е около 4 часа , и се събуждам като пребита. 
Многооооо ме болят и ставите, пръстите на ръцете. Екстри да искаш.

# 616
Данито87, извинявай, но ми стана интересно, с какъв термин си, та 45 дневния е от следващата седмица, пак извинявай, но вероятно съм пропуснала, ако си споделила преди.. Blush
Моя термин е за края на юни, но си ви чета и вас, че то като е нормално раждане, може като нищо да стане юлско бебе Simple Smile Мен не ме викат на преглед преди 45 дневния, щели да го издадат без да ходя (автоматично) и съм на преглед чак в 34+4.
А иначе и мен ме тресат хормоните и вечер все ми е жега и моя ММ ме гледа странно..
Milena Vanina 620997 - на 8 май съм на работа Simple Smile и няма как. И тези в мола на Стамболийски ги гледах, но още не съм ходила, сега мисля като изляза в болничен да видя как ще е.. Но пък и вече започва да си ми натежава коремчето и не обикалям много...

# 617
Момичета как сте с паметта..при мен не върви добре постоянно съм разсеяна все едно не съм аз, а преди толкова организирана бях и всичко си помнех..в 13ч съм на ЖК, а бях останала с убеждението, че съм на 9-ти на преглед и се споря с моя мъж че не съм днес...докато не си ведях картончето...Grinning

# 618
Момичета как сте с паметта..при мен не върви добре постоянно съм разсеяна все едно не съм аз, а преди толкова организирана бях и всичко си помнех..в 13ч съм на ЖК, а бях останала с убеждението, че съм на 9-ти на преглед и се споря с моя мъж че не съм днес...докато не си ведях картончето...Grinning
Явно затова ни пишат картончета/листчета, за да са сигурни, че сме запомнили Simple Smile При мен уж паметта е добре, но пък вече нямам "дар-слово" като преди, нещо не ми идват всички думи, които искам да кажа, особено свързани с работата.

# 619
Някой да страда от безсъние?
Откакто лежа по 24/7 успявам  да спя по 2 часа ...
Спи ми се, затварям очи и след 30секунди се събуждам, просто е кошмарно...

Безсъние ме тормози вече повече от 2 седмици...А ходя и на работа.
Все ми е топло, носа ми се запушва, WC-то ме зове...Тежко е, тежко е.
Примирих се.

Един бърз въпрос, срам не срам ще питам 😀 Как успявате да си бръснете интимните части? Знам, че има такива, които ходят на кола маска, но аз не бих си го причинила 😀 Последния път се навеждах, обръщах, усуквах 15 мин в банята и предполагам все по- зле ще става... Искрено завиждам на момичетата, които са правили лазерна епилация в тази област 😀

Много акробатика...Тумбака голяма сянка прави. Една приятелка обеща да даде съвет, ако е нещо полезно ще споделя.

Ако някоя мама има вече кошара , може ли да сподели каква е ?

Ако имаме именнички : Честит Имен ден 🌷

Това са моето креватче и количка, дрехи не съм купувала, донесоха ми една голяма торба. Ще огледам какво има и евентуално може да купя нещичко още.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 11:18 от speedka

# 620

До сега не съм забравяла толкова през живота си. Оказа се, че на частно съм запазила 2 часа за различни дни, добре че се сетих да звънна да ме изтрият от единия ден. А за женска консултация се сетих, че изобщо не съм запазила 😂

# 621
За лежащите мами,извинявам се за интимния въпрос,но вашата шийка с какъв размер е? 😊

# 622
Как се справяте с хемороидите ?Аз се сдобих с един външен не мога да си седна на дупето.

# 623
  • Варна
За лежащите мами,извинявам се за интимния въпрос,но вашата шийка с какъв размер е? 😊
             Ами, аз не мога да кажа точно, че съм от лежащите, но гледам да почивам повечко и по-малко да слизам и качвам стълбите (когато наистина ми се налага само), така забелязвам, че болките намаляха и съм щастлива Simple Smile Иначе, шийката ми последно ( преди 2 седмици на прегледа) беше 27-28мм., сега ще видим отново как е в петък на прегледа, надявам се да е наред всичко.

# 624
Как се справяте с хемороидите ?Аз се сдобих с един външен не мога да си седна на дупето.

Преди имах хемороиди - външни и вътрешни, както и фисура.Единственото което ми поногна е Фитороид крем, който е и с накрайник, т.е може да се слага кремче вътре. Той е изцяло на природна основа- мисля че беше с прополис и пчелно млечице Simple Smile

# 625
Във връзка с паметта да кажа. Аз се шегувам, че обикновено един от първите симптоми на бременността ми е затъпяването. Преди всичко останало е това. Доста съм разсеяна.
Иначе и аз гледам повечко да лежа, че този път не ми е като миналия. Миналия не усетих, че съм бременна. Сега и контракции имах, болката отдолу е почти непоносима, става ми лошо. На втора ФМ установиха увеличени околоплодни води и съчетано с висока кръвна захар имаха съмнения за гд. Та изследвания, чудесии, отхвърли се. Но все пак за водите ми казаха, че може да доведат до преждевременно раждане. Този път не ми е добре и с тези болки ми минават разни мисли в последно време. И като ви чета колко вас са със скъсени шийки, та нямам търпение да дойде 13.05. и да видим при мен как е положението 🙄

# 626
Здравейте мамиии..аз искам да ви се оплача от висок пулс...с ниско кръвно съм..но тови висок пулс от 100-110 направо ме разбива...на пук на всичките болежки и това отгоре вече ме съсипва..има ли други мами така ?
Поздрави 🤗

# 627
Моята е скъсена 70%
Днес съм на преглед и се надявам да не е станало по лошо положението.

# 628
Здравейте мамиии..аз искам да ви се оплача от висок пулс...с ниско кръвно съм..но тови висок пулс от 100-110 направо ме разбива...на пук на всичките болежки и това отгоре вече ме съсипва..има ли други мами така ?
Поздрави 🤗

Изследвайте си ТСХ заради високия пулс.😊

Моята е скъсена 70%
Днес съм на преглед и се надявам да не е станало по лошо положението.

70% от колко обаче? 😊

# 629
Поздрави 🤗
И аз съм така.Усещаш ли го пулса ,нормално е да е по бърз в последните месеци

Общи условия

Активация на акаунт