В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 101
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Ние също нямаме брак, но когато се роди синът ни преди 3год. той отиде в ЕСГРАОН само с двете лични карти и декларацията от болницата и го припозна. Това с нотариуса нещо ново ли е,  за първи път чувам?

# 691
Ние сме с пълномощни.  Едно с което ММ има право да ме представлява пред всички институции.  И друго с което припознава децата + премахване на ОВА  (за момичета при.нас) т.е направо записаха името на ММ . Дори са му предложили вариант за фамилията на бебетата да е неговото БАЩИНО име ...За мен няма логика , да са с фамилия която е името на дядо им.🤔
Цена за всичко 25-30лв

# 692
И ние нямаме брак. Раждах преди 3години в майчин дом София. Отиде при нотариус с двете лични карти, те знаят какво трябва да се пише. После се дава в болницата. Аз на място, без заверка от нотариус, се съгласих, че е баща на детето 🤣🤣🤣

# 693
Една приятелка роди преди няколко месеца в държавна болница, имат си длъжностно лице на място в болницата (от понеделник до петък), на което таткото носи двете лични карти и се подписва и толкова. Не са ходили нито по нотариуси, нито са ги карали да плащат нещо. За частните не знам как е обаче.

# 694
Ъпдейт за Комсед: ще има 30 процента намаление на всичко на 17-ти, 18-ти и 19-ти.
Сигурна ли е информацията,понеже в интернет не намерих нищо,а започнах да правя списък с покупки и тънки сметки 😊😄

# 695
Ъпдейт за Комсед: ще има 30 процента намаление на всичко на 17-ти, 18-ти и 19-ти.
Сигурна ли е информацията,понеже в интернет не намерих нищо,а започнах да правя списък с покупки и тънки сметки 😊😄
На 16 ще знаем със сигурност. Хем тогава ще сравним цените в двата магазина. 😁

# 696
На 16 ще знаем със сигурност. Хем тогава ще сравним цените в двата магазина. 😁
Така са казали на моя приятелка в един от магазините днес.

# 697
Ще има ли пак анкета за заглавието на новата тема? Много са ми забавни предложенията. 😀

# 698
Ще има ли пак анкета за заглавието на новата тема? Много са ми забавни предложенията. 😀

Станало е време за нова тема ли 😬😁 Нямам никакво време и влизам да ви чета набързо.ММ вече си е в бг и по цял ден сме ангажирани с ремонта и ходене по гости 😓 Искам най-накрая да седна спокойно да включа лаптопа(А не от тела) и да се насладя на всичко. Леко блеменее на всички,малко ни остана

# 699

Станало е време за нова тема ли 😬😁 Нямам никакво време и влизам да ви чета набързо.ММ вече си е в бг и по цял ден сме ангажирани с ремонта и ходене по гости 😓 Искам най-накрая да седна спокойно да включа лаптопа(А не от тела) и да се насладя на всичко. Леко блеменее на всички,малко ни остана

Леле, вярно сме я изписали, дайте предложения, аз ще видя и старите и утре ще пусна една бърза анкета

# 700
На юлските юначета им става тясно в нашите тумбачета.

# 701
А случайно да има някоя мама с татко-чужденец? Чудя се за презимето как ще го запишат, ясно е че няма да има -ОВ, но ме интересуваше и друго...

# 702
А случайно да има някоя мама с татко-чужденец? Чудя се за презимето как ще го запишат, ясно е че няма да има -ОВ, но ме интересуваше и друго...

Аз съм омъжена за чужденец Simple Smile 2те ни деца са родени в България. Презимето е на името на баща им, без наставка Ов, разбира се. Фамилията е същата като на баща им. Аз запазих моминското си име Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 00:09 от Kateto_sv

# 703
Като споменахте за припознаване, това ме навежда на мисълта да си издиря и приготвя удостоверението за брак, да не затруднявам ММ. Махането на -ОВ ми звучи добре на момчешките имена, но на момичешките ми е странно - например Мария Дъмитър Иванова. Малко е като споделящите двойки общ профил в социална мрежа.

# 704

Аз съм омъжена за чужденец Simple Smile 2те ни деца са родени в България. Презимето е на името на баща им, без наставка Ов, разбира се. Фамилията е същата като на баща им. Аз запазих моминското си име Stuck Out Tongue Winking Eye

Кате, писах ти на лично 💐

Общи условия

Активация на акаунт