В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 291
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Стискам палци всичко да е наред и бебчетата да не бързат. А какво ще рече фуниевидна шийка?

За кръста и мен много ме боли, най-вече като ставам/сядам и когато се завъртам в леглото. Чак ММ понякога ми се смее, че на моменти съм охкала като стара баба. Казах и на АГ-то, но той каза само да съм спокойна и да си пия магнезия, нямало бременна без болежки.

# 91
Rosse, палчета и да стоят бебешорите на топло в коремчето на мама. Дано поне скоро в къщи да се прибереш и да пазиш леглото на по- уютно място.
Аз мускулни крампи нямам, принципно нямах и проблеми с кръста, обаче вчера явно съм прекалила с домакинстването. Не че съм вършила някакви велики неща, но явно не асимилирам още хубаво, че съм бременна и искам, не искам състоянието ми си казва думата и не съм като преди това. Като си легнах снощи така зверски ме заболя кръста, че сума и време не си намирах място в леглото, да съм спала 2-3 часа за цялата нощ, днес едва гледам на работа. Поне по някое време ме отпусна и днес не ме боли, ще внимавам повече с физическите активности вече.

# 92
Момичета , трябват ми палци. В болница съм 😐 с контракции и фуниевидна шийка , вече с размер 2.5 ( преди месец беше 3.5)
По цял ден съм на системи и пазя леглото. Пращайте положителна енергия 🤗
Всичко ще е наред, изпращам ти най-позитивната си енергия!!! 🤗🤗🤗

# 93
ROSSE, палци, прегръдки, енергия ти пращам!

# 94
Rosse, стискам палци всичко да е наред. По-добре в болница под наблюдение. И аз лежах с високо кръвно налягане миналата седмица и се чувствах по-спокойна дори от факта, че постоянно има лекар около мен и може да се реагира във всяка ситуация. Дръж ни в течение и най-вече се успокой, всичко ще е наред.

# 95
Rosse не се притеснявай мила..спокойствие, обич и добри лекари всичко ще е наред вярвай в това..много мина-малко остана! Стискам палци да сте добре и 3мата и да се прибирате по-скоро вкъщи.. дръж ни в течение!! Heart

# 96
  • Варна
ROSSE, позитивна енергия и от мен, прегръдки . И се дръжте, и ти и госпожиците Heart   Всичко ще бъде наред Heart 

# 97
Многооооо Благодаря момичета  😘 усмихнахте ме 🤗 Имам нужда от позитивизъм!

Nasss, ами започнала е да се отваря и едвали не се подготвя да минават бебетата 🙄
Казаха ми , че ако се наложи може и да я шием..

# 98
Здравейте мамчета,
 Много се извинявам за глупавия въпрос, но тъй като на мен никога не са ми мерили шийката на матката се притеснявам да не би да е пропуснато или просто не се прави без налични проблеми. Предполагам на вас Ви ги мерят при проблеми и контракции?

# 99
Стискам палци, Rosse ❤🙏

Аз много рядко имам болки в кръста (засега), но понякога много ми “тежи” самия корем.... не мога да го опиша, не е болка или нещо, но единнтакъв дискомфорт...

# 100
ROSSE, дано всичко е наред с теб и бебчетата, стискам палци.

Аз имам от всичко по малко - болки в кръста, крампи в краката (въпреки, че пия магнезий) и от вчера тежест ниско в корема. Не знам как точно да го опиша, като седна после ми е много трудно да стана. Да не говорим, че ако се наложи да клекна за нещо имам чувство, че бебчето слиза много надолу и изпитвам дискомфорт.

# 101
  • София
И от мен много стиснати палци!!!

Аз нямам кой знае какви болежки или неразположения, но от около месец сякаш усещам таза си. Дори не знам как да го обясня - все едно усещам как ме "болят" тазовите кокали. Grinning

# 102
Ааа при това положение не искам нищо да ми изписват. Flushed Търпи се, така или иначе.
Пък и то да е само тая болежка....

А между другото да ви покажа аз на каква количка попаднах (втора употреба) http://kasida.bg/product/31373/cam-bebeshka-kolichka-3-v-1-linea … 2015-col-344.html
Мисля да я купя, ако е читава... Този лек ретро стил е мноого симпатичен.

На първо място и от мен пожелания за бързо стабилизиране на Rosse и всичко с нея и бебетата да е наред. А за количката - много е готина, speedka. Аз не съм фен на ретро моделите, но определелно всичко на САМ ми харесва, включително и този. Ние се спряхме на подобен на същата марка.

# 103
Здравейте мамчета,
 Много се извинявам за глупавия въпрос, но тъй като на мен никога не са ми мерили шийката на матката се притеснявам да не би да е пропуснато или просто не се прави без налични проблеми. Предполагам на вас Ви ги мерят при проблеми и контракции?

Аз нямам проблеми, но ми се проверява размера на шийката ми. Винаги е част от прегледа ми от самото начало на бременността.

Rosse , стискам палци да задържите положението. 🤗

# 104
Здравейте мамчета,

Аз нямам проблеми, но ми се проверява размера на шийката ми. Винаги е част от прегледа ми от самото начало на бременността.

Rosse , стискам палци да задържите положението. 🤗
с вагинален ехограф ли ви следят шийката?

Общи условия

Активация на акаунт