В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 314
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Ние нищо не можем да решим все още. Мислехме за Диана, Симона, Райна, Катерина, Габриела... сложно е Grinning

# 121
Ние нищо не можем да решим все още. Мислехме за Диана, Симона, Райна, Катерина, Габриела... сложно е Grinning

На някой ли ще го кръщавате или просто което женско име ви хареса? 😀

# 122
  • Варна
Ние имаме 3 имена за момиче, които са ни фаворит- Анабел, Изабел, Беатрис., но все още не сме решили. А пък за момчето...трудна работа.., не стигаме съвсем до едно мнение Grinning Може би момчето ще е Дилян, искаме да бъде на двете баби Simple Smile

# 123

Каквото ни хареса, не мислим да е кръстено на някого. А, забравих и Валентина беше вариант. Като цяло и двамата сме единодушни единствено, че искаме някое класическо име с имен ден. И до там... Laughing

# 124
Аз съм си избрала Самуил..като питам моя мъж той все казва още е рано да мислим име време Grinning

# 125
Как сте с венците ,използвате ли нещо?

# 126
На моите госпожици съм им ги измислила 😎 но за сега са за мен и за татко им Simple Smile че може да има промяна , не се знае .

Иначе положителната ви енергия ми помага 🤗 Благодаря ви 😘!
Още съм в болницата, позакрепихме положението ,но си пазя леглото и системите вървят.

# 127
Понеже и в двете роди нямаме именяк на гергьовден и решихме да я кръстим Гергана, то се оказа че и кумата е Гергана и така, ако евентуално е момче ще бъде Калоян, на никой не са имената.....

# 128
Rosse чудесни новини радвам се за вас и бързо да си тръгвате от болницата.
А ние май имаме голям проблем. От вчера моя син е с обрив и лекарите са почти сигурни че е рубеола която ще се потвърди във вторник и ако наистина е така и се заразя и аз вероятността бебето да получи някакво увреждане е огромна и да ви кажа не знам къде се намирам. Рубеолата е много опасна за бременните и до третия месец задължително се прави аборт. Колкото и да ми говорят да не се притеснявам и да не го мисля само за това мисля и съм много уплашена.

# 129
А ние май имаме голям проблем. От вчера моя син е с обрив и лекарите са почти сигурни че е рубеола която ще се потвърди във вторник и ако наистина е така и се заразя и аз вероятността бебето да получи някакво увреждане е огромна и да ви кажа не знам къде се намирам. Рубеолата е много опасна за бременните и до третия месец задължително се прави аборт. Колкото и да ми говорят да не се притеснявам и да не го мисля само за това мисля и съм много уплашена.
Това наистина е голям проблем...на моя приятелка сина и беше с шарка докато тя беше бременна към 6-7 месец...какво казват лекарите какво трябва да направиш

# 130
  • София

Каквото ни хареса, не мислим да е кръстено на някого. А, забравих и Валентина беше вариант. Като цяло и двамата сме единодушни единствено, че искаме някое класическо име с имен ден. И до там... Laughing
Аз моето име много си харесвам ама някак си не мога да си представя и малката да се казва като мен. Иначе аз съм Кремена, не много често срещано но е хубаво, Креми ми казват на галено. На сестра му също много ми харесва и се колебая за него Мина.

# 131
В началото на бременноста сънувах че някой ми казва ако е момче Александър, ако е момиче Александра, снощи сънувах моето име Надежда, но обмисляме също да я кръстим на свекърва ми. За сега Василена ми харесва най много но и варианти като Ванина, Велина или  Виктория не са изключени

# 132
Това наистина е голям проблем...на моя приятелка сина и беше с шарка докато тя беше бременна към 6-7 месец...какво казват лекарите какво трябва да направиш
Докато не се потвърди казаха да не се притеснявам а и вече съм в края на втори триместър и органо генезата е към края си така че може и да няма сериозни увреждания което не ме успокоява кой знае колко. Единственото на което се надявам е да не се заразя и имунитета ми да го отблъсне.

# 133
Мисля, че рубеолата е опасна само ако не си я преболедувала като малка,а ваксинирането не съм сигурна дали ни дава имунитет, помага ако се заразим да я изкараме по леко, но може и да греша. Стискам палци всичко да е наред

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 14:07 от nikita111

# 134
Момичета за количката за бебешкия кош трябва ли да се взима възглавничка?

Общи условия

Активация на акаунт