В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 787
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Това с шийката ми е много мъгляво, при мен в 24 г. с. Ми казаха, че е 33 мм и че е добре, в 30+6г.с. Беше 31 мм и пак ми казаха, че е добре. Нито ми препоръчаха почивка, нито лежане, нито нищо.

# 436
  • Варна
Буба, сега виждам, и аз съм с момче и момиче близнаци 😍 ще е шоу в началото Wink
Аз пия протеин отдавна за всеки случай ха ха, иначе и много витамини пие. Мен ме гледа докторката преди седмица, на момичето кръвотока каза че е на долна граница и ми изписа дузофрам. Ще видим какво е станало края на другата седмица. При мен шийката за сега е 32 мм, така ми е от два месеца. Да, пази леглото повече. Аз не мога да се разхождам много, просто ми става тежко. Гледам да не се натоварвам, да не вдигам тежко и така.

Охх, хич не ми се лежи... Не мога да кажа, че се натоварвам кой знае колко, ама и не почивах много, де.... ММ пуска прахосмукачка, аз минавам пода и прах, чистя банята, ходя до магазина, най-вече до зеленчука, и понякога май се изпускам с по-тежички чанти... Уж все си викам няма да вземам кой знае какво, ама... а това , а онова и... Изглежда ще се лиша от това като гледам... Sad  А.., какъв протеин пиете ( тези, които пият) ?

# 437
Буба, сега виждам, и аз съм с момче и момиче близнаци 😍 ще е шоу в началото Wink
Аз пия протеин отдавна за всеки случай ха ха, иначе и много витамини пие. Мен ме гледа докторката преди седмица, на момичето кръвотока каза че е на долна граница и ми изписа дузофрам. Ще видим какво е станало края на другата седмица. При мен шийката за сега е 32 мм, така ми е от два месеца. Да, пази леглото повече. Аз не мога да се разхождам много, просто ми става тежко. Гледам да не се натоварвам, да не вдигам тежко и така.

Охх, хич не ми се лежи... Не мога да кажа, че се натоварвам кой знае колко, ама и не почивах много, де.... ММ пуска прахосмукачка, аз минавам пода и прах, чистя банята, ходя до магазина, най-вече до зеленчука, и понякога май се изпускам с по-тежички чанти... Уж все си викам няма да вземам кой знае какво, ама... а това , а онова и... Изглежда ще се лиша от това като гледам... Sad  А.., какъв протеин пиете ( тези, които пият) ?

Здравей,
Аз пия този по препоръка на други мамчета тук.
https://zdravis.com/product/969/protein-drink-za-bremenni.html

# 438
Аз пия Биогейм протеин. По една мерителна лъжичка на ден. http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=24#product
Като цяло не съм много стриктна с пиенето му, не си го правя всеки ден. Моят албуми и белтък също са на долна граница. Трябва да се ядат много протеини ама как да стане.
Буба, забрави пазара и чантите с повече от три неща. Качване на стълби също, всичко това скъсява шийката. Аз си лежа, седя на дивана, готвя си, но вече банята не мога да чистя, само мебелите мога да бърша, другото мъжа ми. Аз все още работя де, къде от офиса, къде от вкъщи, но ще спирам май месец. Важно е да направим всичко, което зависи от нас, за да издържим повече Simple Smile Буба, Ти в коя болница си и там ли ще раждаш, Аз съм в Токуда.

# 439
Това с шийката ми е много мъгляво, при мен в 24 г. с. Ми казаха, че е 33 мм и че е добре, в 30+6г.с. Беше 31 мм и пак ми казаха, че е добре. Нито ми препоръчаха почивка, нито лежане, нито нищо.

Вашата шийка си е добре,няма защо да ви се препоръчва лежане. Просто не се натоварвайте много,за да може да задържите размерите й. 

# 440

Ето и моята мъка Sad  Почти 70кг съм 170см). В никакъв случай не изглеждам дебела или едра. Гадното ми е, че нормалното ми тегло е 54г, но още лятото започнах да пълнея уж незабележимо с 1-2кг и така докато неусетно стана 62 кг !!!  Мисля, че ще кача още поне 5 до юли. Ужасявам се.

С първата бременост преди 9г, започнах от 52кг и качих около 15. С втората започнах от 54кг и качих 13кг. Но и двата пъти и изглеждах супер, до 7ми месец почти незабележимо коремче.
Веднага след раждането свалях мигновено. На 7мия ден като ми сваляха конците, лекарката извика акушерките да ми се порадват, че нямам никакъв корем Blush Stuck Out Tongue Winking Eye

Може би вече и възрастта ми е утежняващ фактор...  Ще се успокоявам, че повечето тийнвйджърки са дебели и разплути без да са раждали Satisfied

# 441
  • Варна
Аз пия Биогейм протеин. По една мерителна лъжичка на ден. http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=24#product
Като цяло не съм много стриктна с пиенето му, не си го правя всеки ден. Моят албуми и белтък също са на долна граница. Трябва да се ядат много протеини ама как да стане.
Буба, забрави пазара и чантите с повече от три неща. Качване на стълби също, всичко това скъсява шийката. Аз си лежа, седя на дивана, готвя си, но вече банята не мога да чистя, само мебелите мога да бърша, другото мъжа ми. Аз все още работя де, къде от офиса, къде от вкъщи, но ще спирам май месец. Важно е да направим всичко, което зависи от нас, за да издържим повече Simple Smile Буба, Ти в коя болница си и там ли ще раждаш, Аз съм в Токуда.
        Ами..., стълби няма как да не изкачвам, живеем в къща, на 3-я етаж сме, изкачвам ги и ги слизам на ден по 10 пъти поне....Иначе..., не трябва да слизам от етажа, не си го и представям даже Grinning  Аз не съм в болница, надяам се и да не бъда. Ще раждам в Стара Загора, в болница "Тракия" ( Иван Рилски)

# 442
  • София
Има ли някой който да е с втора бременност, като първата е секцио, а сега се замисля за нормално. Възможно ли е нормално раждане след секцио.?

# 443
Има ли някой който да е с втора бременност, като първата е секцио, а сега се замисля за нормално. Възможно ли е нормално раждане след секцио.?

Няма невъзможни неща,но трябва да попаднете на доктор, които ще се съгласи, че май повечето отказват. 😊

# 444
  • София

Аз бях секцио първия път...но беше по спешност...и след 12 часа контракции ми направиха рентген. Оказа се, че ми е тесен таза.
И честно казано след първото тежко раждане не бих рискувала за нормално.

# 445
  • София
Повечето имате вече опит с първата си бременност и знаете колко долу горе ще качите и сега и за колко време ще си възвърнете старите килограми, но аз въобще не знам дали ще успея да сваля на крака и дупе (пък като изключим корема на мен това са ми слабите места). Възхищавам се на тези бременни, които качват само на корем.
Относно нормалното раждане след първо секцио на една приятелка ѝ бяха казали, че трябва да са минали поне 2 год.

# 446
Мами да се похваля днес ме изписаха,казаха да си лежа и че скоро ще родя ,бебо ще седи още 1,2 седмици на топло в корема много съм щастлива .
Ще е около 2 кг като се роди и няма опасност ,много се успокойх .
До края на 7 месец ако успее да се задържи ще е най добре ама божа работа.
Пожелавам успех на всички мами,стискам палци при вас всичко да наред до финала 😊

# 447
Blondy, страхотна новина! Много се радвам за вас, почивай си сега!

# 448
Браво , Блонди 👍 дано и повече да издържите. 🍀

И аз чакам изписване и ми казаха , че не искат да ме виждат в близките седмици 😂😂😂 да заповядам в 36 та.  Дай Боже 🙏

Ще си пазя леглото,  няма начин .

# 449
  • София
Момичета, от коя седмица влизаме в 8 месец?

Общи условия

Активация на акаунт