В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 734
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Един бърз въпрос, срам не срам ще питам 😀 Как успявате да си бръснете интимните части? Знам, че има такива, които ходят на кола маска, но аз не бих си го причинила 😀 Последния път се навеждах, обръщах, усуквах 15 мин в банята и предполагам все по- зле ще става... Искрено завиждам на момичетата, които са правили лазерна епилация в тази област 😀

# 571
Един бърз въпрос, срам не срам ще питам 😀 Как успявате да си бръснете интимните части? Знам, че има такива, които ходят на кола маска, но аз не бих си го причинила 😀 Последния път се навеждах, обръщах, усуквах 15 мин в банята и предполагам все по- зле ще става... Искрено завиждам на момичетата, които са правили лазерна епилация в тази област 😀
Срам не срам доста сложно се получава но ми дадоха идея да използвам огледалце 😂

# 572
Срам не срам доста сложно се получава но ми дадоха идея да използвам огледалце 😂

На мен също, само се надявам при ползването да не се осакатя 😅😅😅

# 573
Бръсна по спомен хаха и много бавно, и накрая ми е полезно огледалцето да видя  къде съм изпуснала.

# 574
Момичета, малкия ми син от вчера е с диагноза скарлатина. Сега ще съм една седмица в къщи с него. Много се надявам да не го лепна този стрептокок. Била съм в контакт 2-3 дена, докато разберем, че става дума за скарлатина. Сега се пазя с маска, не се гушкаме, мием се и проветряваме постоянно. Но ако съм го лепнала, то ще е от първите дни.
Стискайте ми палци, сега ще ми трябва късмет. Уж не била опасна за плода, ако я хвана, но по-добре да не я хващам. Пиело се съвместим с бременността антибиотик.
Ако някой има опит със скарлатина и бременност, ще съм благодарна да сподели.

# 575
  • София
Sis_ko, нямам опит, но дано не я хванеш!
При мен пък огледалцето в банята много бързо се запотява и нищо не виждам... та действам с опипване, по спомен и каквото успея да видя. За миналото раждане ме похвалиха, че много добре съм се справила! Grin 
Аз да споделя, че май се справих с кървящите венци - зъболекаря ми изчисти зъбния камък и сега все едно съм с нови венци!

# 576
  • Варна
             Аз ходя на кола маска навсякъде ( никога не съм се бръснала и не знам как се случва...., особено сега в този момент). На мен дори миенето вече ми е трудно от корема..., не знам с тази процедура как бих се справила...( вероятно бих извикала ММ на помощ ) Grinning

# 577
Момичета как борите киселините ,че напоследък не се издържа .. 😢🙂

# 578
Само с Гавискон на суспензия и малки порции при хранене. В момента, в който хапна повече, особено вечер, и се започва с киселините...
За интимните части - все още се справям с поддръжката, но е слепешката, че от корема не си виждам ходилата вече, камо ли нещо друго. Joy

# 579
  • Пловдив/София
Стискам палци против скарларината, доколкото знам рядко хващат възрастни, 90% детскта болест е.
За бръснене колкото толкова.. хич не ме притеснява, и без това мъжът ми се плаши от корема и рядко ми пуска :Д а и нали казват, че космите имат защитна функция против бактерии...

# 580
Аз си ходя на кола по принцип и не съм имала такива драми. Ама в крайна сметка колкото можете. В родилното някоя сестра ще ви оправи. Не е голяма драма, нито ще се потресат от гледката, споко! 😉 Колкото можете, толкова.
И пак за Бургаските мами - на 13 в Айко ще има бебеносеща среща. Смятам да присъствам, че имам въпроси относно носене на новородено. Този път ще си правя планове да съм с каката, пък ще и намеря забавление. 😁

# 581
Аз май и преди казвах, но на мен за момента с лукчета ми разминава.
Аз след седмица спирам работа и мисля да посетя няколко курса за бременни и да отида на ден на отворените врати в болницата, все мисля че е полезно. Мамите, които ходят да изкажат мнение за курсовете.

# 582

При мен със почти нищо не помага( Гавискон,Талцид,ябълка четох,лукчета изпробвах,казаха ми лимон няколко 1- 2резанчета,ако не можеш така със захар) и о чудо доки каза да си пия содичка. Така и правя.

# 583
При мен минават от сода бикарбонат (нищо че не е полезно).

# 584
Стискам палци против скарларината, доколкото знам рядко хващат възрастни, 90% детскта болест е.
За бръснене колкото толкова.. хич не ме притеснява, и без това мъжът ми се плаши от корема и рядко ми пуска :Д а и нали казват, че космите имат защитна функция против бактерии...

Кой го казва?

Общи условия

Активация на акаунт