В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 114
  • 753
  •   1
Отговори
# 675

NoIdea10 - бързо оздравяване, но от какво се натрови?

# 676

NoIdea10 - бързо оздравяване, но от какво се натрови?

Благодаря! Най-вероятно от яйца. Чакаме изследванията.

# 677
Noldea, стискам палци скоро да си добре и да ви изпишат!

Някой мислил ли е за стерилизатор? Електрически или за микровълнова? Миналия път ползвах ел. - добър си беше, но сега нямам никакво място и ме влече този дето ще си живее в микровълновата. Аз не я ползвам за храни/напитки поради общите доводи, но се чудя може ли да навреди на шишета/биби?

# 678
Някой мислил ли е за стерилизатор? Електрически или за микровълнова? Миналия път ползвах ел. - добър си беше, но сега нямам никакво място и ме влече този дето ще си живее в микровълновата. Аз не я ползвам за храни/напитки поради общите доводи, но се чудя може ли да навреди на шишета/биби?
Аз си купих електрически от тези на авент, бяха чела някъде, че стъклени шишета така се стерилизирали, а не в този за микровълнова. Вече по-опитните да кажат.

# 679
Noldea, стискам палци скоро да си добре и да ви изпишат!

Аз не съм много фен на ползването на микровълнова в началото. Обърнете внимание и на самата микровълнова, защото специално нашата се оказа, че е малка и може и да не се събере. Другото е, че електрическия може да пътува с вас при нужда, другия не.

# 680
Ъпдейт за Комсед: ще има 30 процента намаление на всичко на 17-ти, 18-ти и 19-ти.

# 681
Очаквах пак да се конкурират с хиполенд. Само трябва да се внимава да не си завишат изкуствено цените на разни артикули заради намалението, че са хващани неведнъж е това прегрешение 🤣

# 682
Здравейте момичета малко различен въпрос. Женени ли сте с вашия партньор? И ако има такива, които не са как се процедира с припознаването на бебчето?

# 683
Здравейте момичета малко различен въпрос. Женени ли сте с вашия партньор? И ако има такива, които не са как се процедира с припознаването на бебчето?
Ние не сме. ММ ходи при нотариус и занесе някаква декларация в болницата. Те даже в самата болница му казали какво да донесе.

# 684
Има ли някои от вас, които ще махнат приставката -ОВ за бащиното име на детето? Има ли по-специална административна процедура?

# 685
Има ли някои от вас, които ще махнат приставката -ОВ за бащиното име на детето? Има ли по-специална административна процедура?

Ние ще го махаме, но не съм чувала за нещо по- специално. Ако някой знае- да сподели

# 686
на мен не ми пречи..но ММ иска да я махне..поне за сега така е решил

# 687
Няма нищо специално, даже в МД с първата ми бременност ме питаха дали дали искаме да е без -ОВ, но отказах.

# 688
ние не сме женени, бебето се записва на адреса на майката, бащата носи декларация от нотариус, че го припознава (там отива с бележка за раждането +2те лични карти). Част от болниците го предлагат като услуга на по висока цена, за да не се разхожда бащата.

# 689

Да попитам някоя мама отзиви за тази количка дали има 😊

Общи условия

Активация на акаунт