Тя ми писа

• 8 330
  • 98
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми е интересно на каква точно нейна реплика той е отговорил с показаната пред авторката.
Ясно е, че е дал заден, което се потвърждава и от нейното писмо, но едва ли тя си е измислила флирта. Факт, че авторката е засякла гузно поведение от негова страна още преди писмото.
Единственото положително в случая е, че е попаднал на преследвачка и това може и да го откаже от подобни опити за в бъдеще.

# 76
На мен ми е интересно на каква точно нейна реплика той е отговорил с показаната пред авторката.
Ясно е, че е дал заден, което се потвърждава и от нейното писмо, но едва ли тя си е измислила флирта. Факт, че авторката е засякла гузно поведение от негова страна още преди писмото.
Единственото положително в случая е, че е попаднал на преследвачка и това може и да го откаже от подобни опити за в бъдеще.

Охоо, всичко видях аз, не обичам прикрити неща и му обясних, че е много по-добре сега да видя всичко и да съм наясно какво се случва. Нямаше нищо особено от негова страна, не видях особени поводи да си прави тази жена тазива изводи, даже не е споделял за себе си почти нищо. Та затова и ми е толкова странно, защо толкова много се е фантазирала. ДОри, след като и е писал, че нищо не може да има между тях тя му е писала няколко дни по ред "Хей.." " Simple Smile ", "Защо не отговаряш???!?!?", "Ехооо, сам ли сииии?" и т.н, а той не и е отговарял изобщо

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 16:37 от Laurete

# 77
Аз мисля, че се дадоха достатъчно съвети на авторката. Ще си позволя само още един- при наличието на достатъчно съвети, имаш мнения с които да си свериш часовника. Ако някои са ти полезни, ОК. Добре е да направиш още едно нещо, след като отсееш полезните за теб мнения- да поискаш да заключат темата и повече да не я четеш, защото в противен случай има опасност да започнеш да се самонавиваш под влияние на фантазиите и личните проекции, които неизбежно започват да се вихрят в подобни теми. Та, докато не са се развихрили, заключвай и хвърляй ключа.

# 78
Скрит текст:
Аз мисля, че се дадоха достатъчно съвети на авторката. Ще си позволя само още един- при наличието на достатъчно съвети, имаш мнения с които да си свериш часовника. Ако някои са ти полезни, ОК. Добре е да направиш още едно нещо, след като отсееш полезните за теб мнения-
да поискаш да заключат темата и повече да не я четеш, защото в противен случай има опасност да започнеш да се самонавиваш под влияние на фантазиите и личните проекции, които неизбежно започват да се вихрят в подобни теми. Та, докато не са се развихрили, заключвай и хвърляй ключа.
Hands Thumbsup

# 79
Не е задължително мъжа да се е оплаквал от жена си и затова другата да е минала на "Бъди егоист, живей си живота, тя е пречка". По-скоро все пак й стига акъла да се сети как точно да захапе, за да вкара съмнения. То и от "Да, радвам се, че се запознахме, беше много приятно." някои жени могат да чуят "Толкова се радвам, че те срещнах, ти промени живота ми, искам да сме заедно, толкова ни беше хубаво". Само им трябва трибуна.
Нормално е да се чувства гузен дори нищо да не е направил, просто е гадно да откриеш, че си бил приятелски настроен и без да искаш си довлякъл някоя откачена, която не стига всичко досажда на жена ти.

# 80
  • Бургас
Нормално е да се чувства гузен дори нищо да не е направил, просто е гадно да откриеш, че си бил приятелски настроен и без да искаш си довлякъл някоя откачена, която не стига всичко досажда на жена ти.
А не ли по-нормално още в началото да сподели с жена си: "Виж, една луда ми досажда", вместо да се крие и да си пише с нея, м?

# 81
Кой е попадал на реална Глен Клоуз освен авторката?

# 82
Аз съм попадала на откачалка от мъжки пол и затова мнението ми беше такова в темата. Не отричам, че по-вероятно е мъжът да е дал сигнали, но допускам и другото.
Срещнах го служебно, той ме беше намерил във Фейсбук и ми писа. Отговорих любезно, все пак бизнес партньори и съвсем нормален на пръв поглед...... И като се почна та стигнахме до полиция и ограничителна заповед.
Може и оттогава да съм се повредила и да виждам заплаха там където е просто изневяра.

# 83
Има всякакви луди.

Един ме презследва из целия МОЛ, настоявайки да му дам номера си, въпреки че му казах, че съм омъжена и няма да му дам никакъв номер. Направо избягах от МОЛа без да си свърша това, за което бях отишла....

# 84
Всички са ни преследвали чичовци да ставаме фотомодели или с други измами. Но не са ни писали съобщения, нито сме комуникирали да се обясняваме, че няма да зарежем мъжа си, нали?

# 85
Всички са ни преследвали чичовци да ставаме фотомодели или с други измами. Но не са ни писали съобщения, нито сме комуникирали да се обясняваме, че няма да зарежем мъжа си, нали?
Така е. Но представи си тоя чичо те види с някой твой познат, който е и негов такъв /примерно/, попита коя си, защо си и те намери във фейсбука. Почне да ти пише, каже аз съм приятел на еди кой си и понеже си възпитана, му отговаряш някакви общи приказки. Възможно е да си въобрази нещо, да стане настъпателен и да се наложи да му обясняваш, че си омъжена и държиш на мъжа си.

# 86
Така е, мен са ме преследвали навлеци предимно преди Интернет ерата Simple Smile

# 87
Явно не е станало особено ясно. Да, на мъжа ми очевидно му е било приятно, че още е в играта, грабва окото, или както и там да се нарича, но съвсем не видях в писанията им някакви намеци за някакви сериозни намерения.

# 88
Явно не е станало особено ясно. Да, на мъжа ми очевидно му е било приятно, че още е в играта, грабва окото, или както и там да се нарича, но съвсем не видях в писанията им някакви намеци за някакви сериозни намерения.
Няма значение на кой тук какво му е станало ясно или какво му е неясно. Колкото по-млко подробности даваш, толкова по-добре за теб. Назад ти дадоха съвет за ключ, послушай го. Нещата, които трябва да се направят, са две, три прости действия, а от повече разяснения тук никой няма реална нужда.

# 89
  • София
Кой е попадал на реална Глен Клоуз освен авторката?
Не че героинята на Глен Клоуз нямаше повод  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт