Американски колеж - шестнадесета тема

• 45 224
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Пенева, набор 2004 сме затаили дъх и чакаме да се учим на ваш гръб.
Чакайте, чакайте... а аз побелях вече... А са само в 9ти клас все още Head Band
Скрит текст:
Все по често се сещам за една песен, която звучеше от колата на баща ми, паркирана до МЕИ, след като излязох от изпит за УНСС (две от четири сгрешени задачи имаше тогава)... преди 1000 години... Песента беше "КУпиииии ми мамо топ, топ ми кУпи!..." Joy Ей, като чуя МОН и веднага ми изскача рефрена Smiling Imp  и РУО през май юни ми действа аналогично Joy

# 721
Ripple, нищо не четеш в този форум! Joy
Профилите /трети и четвърти/ се избират от детето в края на 10-ти клас от предложените такива от училището /освен ако не са определени още при кандидатстването, което във вашия случай не е така/. Всеки университет сам си решава как ще балообразува. За повечето специалности се взимат конкретни оценки от дипломата за средно образование /напр. за медицина - химия и биология/. За някои специалности се взима средният успех от дипломата за средно образование /напр. за право/. Матурата по БЕЛ е балообразуваща само за някои специалности /напр. хуманитарните такива в СУ/. Нашите университети вероятно ще продължат да балообразуват по същия начин, като вероятно ще взимат за балообразуващи оценките от дипломата /11-12-ти клас/, а ако в нея няма оценки по съответните балообразуващи предмети - оценките от удостоверението за първи гимназиален етап /8-10 клас/. За специалностите, при които в образуването на бала се включва дипломата, вероятно ще се взима успеха от дипломата 11-12-ти клас /общ средноаритметичен успех/. Забележи обаче колко често използвам думата "вероятно". Joy Докато не завърши набор 2003г., всичко е само вероятно.

Не е вярно, чета, но вероятно нищо не съм разбрала от всичките вероятни варианти. Joy

# 722
  • София
Успех на всички на Арт - феста утре. Да се заредите на макс с настроение, палачинки и бира... Някои ще крепим родната икономика съботно и няма да успеем да присъстваме Simple Smile

# 723
Обещавам зареждането да е пълно Simple Smile

# 724
  • София
Много благодаря на всички родители и деца, които ни подкрепиха на Арт Фест-а и си купиха лимонада, малинада, фъдж и баница от нас. Събрахме рекордните 250 талона (1 талон = 1 лв.). Амели следва да се отчете тук с рецептата за фъджа, че ни питаха заинтригувани родители.

И понеже днес Соломон Паси ме попита откъде идва думата фъдж, поствам линк за произхода: https://www.thenibble.com/reviews/main/candy/old/history-of-fudge.asp. Не ми се вярва да чете БГ-Мама, ни пък човек знае ли...силата на социалните медии.

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 17:00 от Sharky*

# 725
Лично бях свидетел на омитането на една тава Фъдж (с главно Ф) за под 15 мин.
Лимонадата на Жени свърши доста по-рано...

# 726
  • гр. София
Браво на вас за  успешните продажби! Баницата, фъджа и лимонадата бяха превъзходни! Хваля  ги, защото всичко опитах !😍😎💟💟

# 727
А за баницата питаха доста след като беше изядена и забравена. Simple Smile

# 728
  • В офиса
За мен Арт феста е символ на най-хубавата страна на Колежа. Видях много свободни, креативни, интелигентни и усмихнати млади хора. Видях всички учители, които харесвам (чудя се онези, които не харесвам дали не доброволстват, или вече не ги разпознавам) Опитахме вкусотиите на TimeHeros, TEDtalks, Fission. Играхме шах, нарисуваха ни красиви рисунки по ръцете. За пръв път спечелихме от томболата, въпреки че бяхме със символичен брой билети. Малките яздиха, разбира се. Жалко че тази година нямаше батут, жалко и че американските бургери свършиха точно пред мен. Жалко и че някак пропуснах щанда на РУА, исках да видя двама човека от там (различни от Шарки и Ежко:)) Догодина пак сме там Simple Smile

# 729
  • София
Ние бяхме на площадчето пред Сандърс Хол, под голямото дърво. И танцувахме правото хоро, да не би точно тогава да си минала?

# 730
  • София
‘Начи милост нямате с тия разкази за вкустоии и хубавини...

# 731
  • софия
Много приятно ми стана, радвам се, че се е харесал сладкиша. Продават едно какао (на д-р Йоткер мисля) и на гърба има рецепта за фъч-а. Аз не съм много по рецептите и готвенето и затова когато нещо става лесно влиза в сектора “любими” .Изпробвана многократно рецепта, добра е, гарантирам!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 20:15 от Амели

# 732
  • София
Амели, бетон си, както винаги!

# 733
Страхотна лимонада (дори вариант без захар 😉) и малинада. Благодарим. Прекрасен фест и страхотен ден в кампуса. Винаги ли е в началото/ първа събота на юни?

# 734
  • София
Страхотна лимонада (дори вариант без захар 😉) и малинада. Благодарим. Прекрасен фест и страхотен ден в кампуса. Винаги ли е в началото/ първа събота на юни?

Винаги!

Общи условия

Активация на акаунт