Парфюмни размисли и страсти - 225

• 69 129
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, моля ви помагайте, че от много четене вече ме боли глава.
Търся си летен, свеж аромат, да не е сладък и да не е прекалено цитрусов. Много миризливи цветя също не понасям. По коментарите от темата си избрах да тествам Ninfeo Mio  - Annick Goutal.  Оказа се хубав и свеж, общо взето това което търся, обаче в него има нещо като индрише ли е здравец ли е, което не ми понася изобщо. Това заедно с трайността върху моята кожа  ме отказа. 
Вторият аромат, който пробвах и много ми допадна е Hermes - Le Jardin de Monsieur Li. Разкошен аромат – свеж, топъл, ненатрапчив…и бих се спряла на него, ако не изчезваше по-бързо и от първия. И двата парфюма са хубави и макар, и от по-тихите, имат собствен характер. Търся нещо подобно, но с по-продължителна трайност, защото от тези двата за няма и два часа не остава нищо.
Взех проба и от Amouage - Honour,  хубав е но ми е прекалено остроцветен. Съжалявам, че не мога да описвам като вас какво търся,  а и не съм толкова веща в парфюмите.. Дано някой разбере нещо и да подскаже, какво още да тествам.

# 496
Парфюмното масло Attar al Makkah наистина ли мирише на публична тоалетна?Трябва ми спешен съвет дали да го поръчам?Харесвам ориенталски...но някои мнения са ужасяващи. Grinning

# 497
Ноир на ТФ е уникален и възбуждащ. Но, все пак, търся за любим мъж?!? Да го пусна в Жунглата с Ноир, за да ми го вземат, мерси. Предпочитам нещо по-посредствено. Ван Клийф или Задиг?

Лагуната на Ермес стоя три дни на текстил, разкошен. На кожа, няма и час.

# 498
Христос Воскресе ! 😇♥
Благодаря Ви много за отзивите ,момичета!♥🥰🙏
Реших да рискувам. Надявам се в най- скоро време да успея да си го взема.  
И имам още един въпрос, Пантерата за кой сезон е по-подходяща ?

# 499
Пантерата е секси аромат за всички сезони. Без забележки. Разменям го само с мадмоазел Коко. С нищо друго.

# 500
  • Sofia
Ноир на ТФ е уникален и възбуждащ. Но, все пак, търся за любим мъж?!? Да го пусна в Жунглата с Ноир, за да ми го вземат, мерси. Предпочитам нещо по-посредствено. Ван Клийф или Задиг?

Защо искаш любимият ти мъж да мирише посредствено?
Купувай си му секси парфюм, за да мирише секси, а той ако си е мъж на място (само ти го знаеш това), няма да обикаля като цветарка. Simple Smile

# 501
В такъв случай аз бих избрала Задиг,въпреки че обожавам бой дор и се поливам здраво с него.Някак дамски ми е и това е.

# 502
Предварително бях решила да е Ноир на ТФ, шефчето мирише смърди уникалто.

Все пак, на Ван Клийф, уникален офисен, никой ли не залага?

# 503
  • Sofia
Купувай си му Ноир...като ти се прибере миришещ секси, да искаш от вратата за краката...😁

# 504
  • До сърцето...
Skulpture, ай стига вече с това "Ноир", б*си, пети пост го чета.  "Ноар" се казва.
"Боис"-а, слава богу!, в първият пост само си остана.

Защо не отидеш в някой магазин да се проконсултираш, ми се мъчиш тук?

# 505
  • Бургас
Бързия влак,така е много трудно да се гадае какво би и съответно не би ти допаднало.Аз ще ти дам няколко предложения,които да тестваш при желание-https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Jour-d-Hermes-Absolu-23907.html   https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Jour-d-Hermes-17076.html  https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Un-Jardin-Sur-Le-Nil-18.html и най-новата лансирана градина-https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Un-Jardin-Sur-La-Lagune-53373.html За голямо мое съжаление аз не се разбрах с Hermes и имам само един любимец там и това са Нилските градини/което разбира се не прави останалите парфюми лоши,харесвам,но не нося Еликсира на чудесата/ Бутилчетата на Журовете винаги са ми харесвали супер много,но пък ти може да се заобичаш с някой от тях,дано и успех в избора.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 506
Здравейте! Ще съм Ви благодарна, ако ми споделите малко впечатления за Hugo Boss orange sunset и Lalique Satine. Каква трайност имат, стоят ли близо до кожата, трудни ли са за харесване? Не съм ги виждала в Пловдив за проба, а много ми се иска пак да си взема нещо на сляпо, досега единствената ми сляпа и не особено успешна покупка е на Agent provocateur fatale intense.
Знам, че усещанията и вкусовете са ни различни, но ще се радвам на всяко мнение. Flowers Bouquet

# 507
Предварително бях решила да е Ноир на ТФ, шефчето мирише смърди уникалто.

Все пак, на Ван Клийф, уникален офисен, никой ли не залага?
Аз бих ти предложила един стар и забравен аромат Armani eau de nuit oud.Прилича ми малко на Bois Dore V&C

# 508
    Христос воскресе! Кажете ми, на ROJA кой е любимият ви парфюм? Ще се радвам и ако densi се включи.
    Любимият ми парфюм е Britannia Roja Dove. Изключителен, много сложен, супер тържествен и ужасяващо скъп. Пазя го само за супер важни събития в живота ми.
    Ti Amo Roja Dove също е уникален, както и другите два от любовната серия. За съжаление тя е спряна и вече не се намират в бутика в България. По-поносима, но пак супер висока цена от около 950 лв.
    Новата ми бутилка е 51 Pour Femme Roja Dove. Най-носим, най-лек, ако въобще това може да се каже за парфюм от марката и с най-поносима цена от около 600 лв.
    Страшно трудни, сложни и понякога дори мъчни аромати на безбожни цени. Никога насляпо, дори и да се намери по-изгодна цена.
    Много харесвам мъжкия Elysium Pour Homme Parfum Cologne Roja Dove, той е по-лесен за носене, но дамския Elixir Pour Femme Essence De Parfum Roja,  Dove, който излезе наскоро не ме грабна въобще.

# 509
      Христос воскресе! Кажете ми, на ROJA кой е любимият ви парфюм? Ще се радвам и ако densi се включи.
      Любимият ми парфюм е Britannia Roja Dove. Изключителен, много сложен, супер тържествен и ужасяващо скъп. Пазя го само за супер важни събития в живота ми.
      Ti Amo Roja Dove също е уникален, както и другите два от любовната серия. За съжаление тя е спряна и вече не се намират в бутика в България. По-поносима, но пак супер висока цена от около 950 лв.
      Новата ми бутилка е 51 Pour Femme Roja Dove. Най-носим, най-лек, ако въобще това може да се каже за парфюм от марката и с най-поносима цена от около 600 лв.
      Страшно трудни, сложни и понякога дори мъчни аромати на безбожни цени. Никога насляпо, дори и да се намери по-изгодна цена.
      Много харесвам мъжкия Elysium Pour Homme Parfum Cologne Roja Dove, той е по-лесен за носене, но дамския Elixir Pour Femme Essence De Parfum Roja,  Dove, който излезе наскоро не ме грабна въобще.
      Имам възможност да тествам ето тези,заслужава ли си някой от тях?

Общи условия

Активация на акаунт