Парфюмни размисли и страсти - 225

• 69 132
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Някой може ли да сподели каква е разликата между Chloe Love Story и Love Story Eau Sensuelle

# 511
Аз с удоволствие Simple Smile Много любим ми е Love Story.Love story ми е уютен,топъл,мек,чувствен и дълбок.Сякаш го виждам на щастлива жена,която си има всичко и е в хармония със себе си.Love story eau sensuelle ми идва прекалено цветен,леко горчив и на моменти ми евтинее.Все едно съм в градината на баба,където има най-различни цветя и аромати.Нося и него,но доооста рядко.

# 512
  • Бургас
Love Story ми е безразличен и нетраен,а Eau sensuelle е съблазнителен,обаятелен,премерен и фин.За романтична и чувствена дама,двата парфюма за мен нямат каквато и да било прилика.В Sensuelle усещам много портокалов цвят и хелиотроп и е с доста добра трайност на кожа за такъв нежен флорал,а пръснат в косата го усещам при всяко движение.Този парфюм излъчва чистота, цяло удоволствие е когато съм с него,перфектен за лятото и незаменим за мен.Заедно с Шанел Тендър,Карат и Мон Флорал ще ги нося активно и ги почвам.Heart

# 513
eautendre, Bright crystal, galeta, благодаря! Love story и аз го ползвам, но се чудих за едни 20мл от другия Simple Smile
Вече ползвам и Chloe Fleur de Parfum Chloe. Допадна ми много. Напомня ми Chloe Signature, но е по-нетраен върху мен.
За Chance Eau Tender EDP ще ми е задължителна покупка. Влюбена съм в аромата.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 19:07 от Dari_77

# 514
Чак днес успях да се добера до тест на Carat Cartier.
И о, небеса.
Това е точно неговото време – пролет.
Първи фъс на блотер – букет от бели цветя, но изключително фино балансирани без да са отровни и нахални. Галещи, закачливи, светли. Направо се плаша от лилиумите, а видях, че са в състава, не ги усещам, доволна съм. Определено флорално начало, но много много елегантно и свежо. Невинно бяло, женствено по девически начин – деликатно и свенливо. Но и с характер, който ще различите сред хилядите мейнстрийм от тази група.

Втори фъс на китката – направо се сля с кожата ми. Мека кремообразна цветна белота. Няма острота, няма дразнене, няма контраст. Пролетни цветя, омекотени и дисциплиниране в някакъв тотален баланс. За радост не усещам хиацинт (зюмбюл), който не понасям на мирис и също ме плашеше.
Стои близо до кожата, не е парфюмна бомба, но за мен е идеален. Отшумява в една игрива свежа сладост, която не е типично флорална, но е много шик. Не знам дали си въобразявам, но усещам мимозата и иланг-иланга на финала като сладко жълто цвете, няма ванилия, няма тонка, няма амбра.
Отлично изпълнение без ни най-малък намек за алкохол, прекрасна бижу-бутилка.

Ако мога да го определя с едно изречение – най-финият и балансиран флорален аромат на сезона, има класа.

Ще е следващата ми покупка. Бих го носила по всеки повод. И на делова среща, и по бяла тениска и дънки.

# 515
  • Стара Загора
Имах ги и двата (Chloe Love Story и Love Story Eau Sensuelle) и за мен няма голяма разлика м/у тях, при цялостно разносване ги усещам почти еднакво.

# 516
  • София
В шоповете на Летище София на щанда на Клиник го има Aromatics in Black Clinique for woman - 50ml 54евро. Потребителка се бе притеснила, че едва ли не е изчезнал.
Заредена е и кокосовата алегория, но не ме впечатли. Хем се напръсках стабилно.
Пръснах на блотерчета Картие Карат и любовната история на Клое. Утре ще ги разучавам.
Силно съм влюбена и завладяна от последната ми придобивка - L'interdit на Живенши и сякаш ми се притъпиха рецепторите за обоняние. Надявам се да е временно това състояние. Обожавам го. Наистина.

# 517
Говори се за Черешовия Клиник който е лимитиран, а не за Черния. Двата са различни вселени. Обичам Черешовия и никак не харесвам Черния аз.

Не виждам нищо на снимката, има изключително лошо качество. Напиши им имената или дай линкове към Фрагрантика.

# 518
И аз днес тествах L'interdit,и направо съм в потрес!Мислех си,че след Мулен Руж няма парфюм който да ми докара позиви за повръщане,ама L'interdit успя.За мен е един компот от La Vie Est Belle и SKandal,примесен с мазна тубероза.Очаквах много повече!

# 519
Говори се за Черешовия Клиник който е лимитиран, а не за Черния. Двата са различни вселени. Обичам Черешовия и никак не харесвам Черния аз.

Не виждам нищо на снимката, има изключително лошо качество. Напиши им имената или дай линкове към Фрагрантика.
   ROJA PARFUMS AMBER AOUD и ROJA AOUD

# 520
  • Viena
И аз искам да питам за ROJA Enslaved.

# 521
Да, струва си много да се пробват и двата.
Последния не го познавам.

# 522
И аз днес тествах L'interdit,и направо съм в потрес!Мислех си,че след Мулен Руж няма парфюм който да ми докара позиви за повръщане,ама L'interdit успя.За мен е един компот от La Vie Est Belle и SKandal,примесен с мазна тубероза.Очаквах много повече!

Веднага щом излезе го пробвах, ужасен е и за мен. Чак се чудя колко почитателки има и дали не съм била в някакъв кофти момент по време на теста.

# 523
По темата да си кажа и аз. Любими мои златни парфюми са  Cinema Gold YSL, Dolce Vita CD и L'Or de Torrente.
Cinema Gold точно днес го сложих, посягам към него сравнително рядко, но ми донесе едно такова усещане за "powerful woman" и май ще го слагам по често Grin.

# 524
Кой е този Синема Голд?

Общи условия

Активация на акаунт