Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от златните парфюми, споменати в темата?
Какви са впечатленията от парфюма Boucheron Quatre En Rouge?
Какви са впечатленията от парфюма Manera Rose & Chocolate?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от златните парфюми, споменати в темата?
В темата се споменават различни златни парфюми, като Gucci Guilty, S.T.Duperon Noble Wood, Mancerra Rose Greedy, Montale Aoud Night и много други. Някои от тях са описани като плътни, богати, чувствени и с дълготраен следа, докато други се описват като нежни, трайни и чувствени. Всеки парфюм има своя уникален ароматен профил, който привлича вниманието на феновете на парфюмите.
-
Какви са впечатленията от парфюма Boucheron Quatre En Rouge?
Boucheron Quatre En Rouge е силно, изтънчено и дълготрайно ухание, което оставя трайно впечатление на потребителите. Парфюмът се характеризира с нотки на мед, малва и мускус, като някои го сравняват с La Vie Est Belle. Въпреки че някои предпочитат по-новите варианти като Scandal By Night, Boucheron Quatre En Rouge остава високо ценен и изискван аромат.
-
Какви са впечатленията от парфюма Manera Rose & Chocolate?
Отзивите за Manera Rose & Chocolate са положителни. Един потребител споменава, че парфюмът има аромат на шоколад и ванилия, създавайки топъл и успокояващ ефект. Те го описват като „супер“ и оценяват масивната бутилка с нейната проста, тежка конструкция. Въпреки това, те изразяват разочарование от дизайна на капачката.
-
Какви са впечатленията от парфюма Montale Aoud Night?
-
Какви са впечатленията от парфюма S.T.Duperry Noble Wood?
, че не се издържаше
. Влизам в парфюмерията и за пореден път в последно време съм единственият клиент, а консултантите се събуждат от дълбок зимен сън. Като видяха, че съм аз, трима пак заспаха и ме оставиха на новото момиче консултант. Заставам аз пред марката и искам Hyde. Момичето културно ми го пръска на блотер, леко изцъкля очи и бърчи нос, но се овладява и ми го подава без да гъкне, поставяйки бутилката пред мен. Майко мила! Щях да припадна. Парфюмът мирише точно на катранен сапун, престоял черен чай, брикети, лютив пушек и пушено месо. И малко солена ванилия. Кой иска да мирише така, питам?! Къде, на какви места се предполага да се носи този парфюм??? И от кого??? Може би ще се впише идеално в еп.3 от сезон 8 на GoT
, но мило и културно казах, че си пазя кожата за нещо по-нормално
Започва леко неопределено и вкусно, което ти напомня за аромата на дома по време на подготовката за коледните празници. Извадени са поредните сладки от фурната и чакат да бъдат слепени. И тук започва интересното. За целта е приготвен най-гъстия сливов мармалад, може би най-добрият, който съм срещала в парфюм. Кората на портокалите е набодена и украсена с коренчета карамфил. Това е най-финото и най-добре употребено карамфилче в парфюм, което срещам. Сушени смокини, кайсии и сливи киснат в първокласен и качествен ром и чакат да бъдат сложени в коледния щолен. Няма как да не пожелае човек една чаша от този ром и за себе си. Толкова е топъл, уханен, дървесно-ванилов. Парфюмът прилича едновременно и на Private Collection Un Crime Exotique Pierre Guillaume и на Hermessence Ambre Narguile Hermès, но за разлика от тях, тук акцентите не са върху канелата и ванилията, тук акцентите са върху сладкото от сини сливи, върху карамфилчето и върху рома. Невероятно добра комбинация, и почитателите на тази парфюмна посока трябва Задължително да го пробват! Много уютен и много добре направено гурме за мен! Бих си го купила с удоволствие.

, но това директно го слага в топ 5 на парфюмите, без които възнамерявам никога да не остана. Дори и да спра да го харесвам някой ден, винаги ще си го имам, за да ми напомня... 
и все предпочитам нещо друго да поръчам, но споделянето за трайността на Dior ме подсети пак за него.