Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 375
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Мами, да ви попитам за съвет  Thinking... Напоследък Оги се буди напикан. Ползвам ЛИБЕРО 7-14 кг, а Оги е 9. Въпреки всичко, реших нощем, понеже пие млеко в 22:00 и сутрин в 6:00 общо около 400 мл, да купя по-големи памперси. Взех ПАМПЕРС от 11 до 16 кг.... обаче напикаването, или по-точно пропускането на пампите отново е факт..... Та се чудя какво да правя  Thinking Crossing Arms Идеи някакви да ми дадете?

Гале, ние сме на Пмперс #4 от 7 до 18 кг, а Ади е 8,900 кг. Да чукна на дърво почти нямаме фаулове с изпускане на пампата, независимо че Ади е голяма "пикла". Вечер между 20 и 21 часа пие мляко с 210 мл вода, а през нощта стига и до повече от 100 мл чай и/ или вода. Купуваме ги предимно от "Метро". Памперсът го сменям сутрин към 8 часа преди закуската й.

# 16
Мили мамчета и бебоци, благодарим за пожеланията   bouquet  Heart Eyes  bouquet

Рождения ден го празнувахме с тесен кръг роднини и приятели и беше много хубаво. Бебка много се забавлява, търча през цялото време из къщи, хванала някой за ръка Simple Smile Купихме обикновенна торта, но я украсихме с надпис и захарни фигурки  Hug Тортата купихме от сладкарница Неделя. Детските там бяха над 40 лева и затова взех обикновенна. И без това малката не беше впечатлена от тортата и духането на свещичката Wink

Новото при нас е че 3 дни след като проходихме паднахме и после спря да се опитва да ходи сама. След още 3 дни пак се пусна. Аз си мислех че като е паднала веднъж по-предпазливо ще го кара, но забрави  #Crazy Хуква нанякъде и въобще не й пука  Crazy
Тези дни се научихме да казваме "кола" и "аз". Трудничко става, но ги докарва тези думички Wink
Това с лазенето и играта на земя вече е история. Майчето иска само да ходи и да бърка по шкафовете  Mr. Green Мама покрай туй тичане е станала едно финно гадже, вече няма притеснение за морето след всекидневния фитнес, който прави  Blush

За памперс, ние ползваме Памперс 4+, от 9 кг май беше и много много рядко се случва да пропусне и то след неправилно сложен памперс  ooooh!

Хайде мамчета че стана много дълго Simple Smile

Цунки на вас и на вече порасналите ни дечица  Heart Eyes

# 17
  • непостоянно

newsm59 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ, КАЛИНА И ИРЕНКАТА newsm51 newsm51 newsm51
ПИКОЛА, ДИКИ, МИМОЗКА Hug ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЪЩЕРИЧКИТЕ  bouquet ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ! Heart Eyes

ЧЕСТИТО (с малко закъснение) И НА ВЕЧЕ НАВЪРШИЛИТЕ ГОДИНКА ТЕЗИ ДНИ МАЛЧОВЦИ Hug bouquet Heart Eyes ДА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ И СИЛНИ Wink

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ С ПОВОДИ  bouquet НА ТЕЗИ С ХОДЕЩИ КРАЧЕТА, НА ОНЕЗИ С НОВИ ЗЪБКИ, И НА ХРИСТИЯНЧЕТО АДИ НА СИЯ  bouquet  bouquet  bouquet

# 18
И ние сме с 4-ката на Памперс и не ни е пропускал въобще. Само един ден, но бях забравила цял ден да му го сменя памперса и вечерта видях, че бодито е мокро  Embarassed, но това беше инцидентен случай. А сега му взех онзи ден 4+, защото една мама ми каза, че са и по-удобни но още не съм ги пробвала да видя дали има разлика.
Но Гале, със сигурност по-малкия размер си мисля, че са по-добре, защото щом Оги е 9, а те започват от 11кг.  newsm78. Като по-малък в началните месеци сменихме всички видове памперси, защото всички му пропускаха, и си мисля, защото все му бяха по-големи, но не знам ........ Пробвай с друга марка да видиш дали ще има пак изпускане.

# 19
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА, ГЕРИ И ИРЕНКА БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА
newsm59 newsm59 newsm59

Да разкажа и за нашата одисея - "На море за два дни с дете в прекрасно време  Mr. Green"
В събота тръгнахме към 9,30 ч и пристигнахме към 13 ч с две спирания по бензиностанции за малко. На Ванката му беше доста интересно и поспа само 1/2 час. През останалото време гледаше през прозореца, играеше си и въобще всичко беше наред. Като пристигнахме валеше дъжд. Настанихме се, разходихме се и така. В 17 часа Ванката заспа до 20 ч   Grinning После на кръчма в голяма компания. Танцува им при всяко пускане на музика просто няма такав танц  Joy Joy Joy То не е поклащане и и махане на ръце и какво ли не още.  rotfImbo
За връщането не ми се говори - затворен пътя на Ахелой и от Несебър до Каблешково пътувахме 2 часа !!!  Twisted Evil През това време Ванката спа. След това на Сливен заради извънгабаритен товар пак задръстване. Та направихме пътуване 7 часа  #Crazy.Ванката беше най-големия ГЕРОЙ, ние се скапахме, а той не.
Ох стана много дълго. Но въпреки всичко въобще не съжалявам, че тръгнахме. Първото море на Ванката ще го помним. Успяхме да го видим само вечерта, ще пусна снимки по-късно.

# 20
Честит рожден ден на Рени, Гери и Калина!!! Да растат здрави, щастливи и добри деца!

# 21
  • София
Честит първи рожден ден на малките госпожици - Гери, Калина и Иренка! Да са здрави и щастливи и умни и красиви!

Ето и още снимки от онзи ден в "Ментовия носорог". Асе, има и няколко неподходящи за широката публика снимки  Wink. Пусни ми мейл на лични да ти ги пратя!

Черпя ви  - имаме втора годишнина от сватбата.

Сия, честито в христианче! Много хубави снимки!

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 15:20 от Lana

# 22
Честит първи рожден ден на Гери, Рени и Калина  bouquet Много радост, много усмивки и палави игри Laughing

Ние също сме в трепетно очакване на утрешния ден и празника на Лили Flutter Много се вълнувам -  припомням си цялата изминала година и се надявам най-трудното да е минало. На домашния компютър имам папка със снимка на Лили от всеки навършен месец (кръстена е "Watch me as I grow") и там прогресът е най-видим Grinning Ами това е от мен, че нещо много сантиментално стана, утре се надявам на незабравимо изкарване и сполучливи снимки Wink

# 23
  • welcome to the Jungle
Благодаря за мненията за пампите, ама аз трябва да внеса повечко разясненя май Thinking
Ползваме ЛИБЕРО 7-14, които безпроблемно си държат 5-6 часа през деня. ДО този момент ползваме само ЛИБЕРО, като за кратко съм пробвала и Памперс и Хъгис, ама Либерото пасна идеално на Оги. И трябва да си призная, че бях забравила какво е напикано дете.

Напоследък от около месец, откакто спряхме кърменето, Оги се учи да пие течности от бутилка. Вечер преди сън пие 230 мл мляко и заспива. До скоро му давах мляко и на събуждане в 3 през ноща, но преминах на водичка, а от 3-4 дни даже не давам и водичка... И точно тук ми идва голямото недоумение - защо всяка сутрин се буди мокър до мишниците чак...
Либерото винаги беше въз пълно и затова минах на по-голям размер, за да може да поема повече  ooooh!. Избрах ПАМПЕРС, защото на ЛИБЕРО този размер е само гащички. Пазарувам пампите само и единствено от МЕТРО и аз.

И ето къде ми се крие голямото недоумение  newsm12 - течностите са му даже по-малко от преди да започне напикаването....памперсите сутрин преливат, даже и по-големите ..... и се чууудяя  smile3506 какво да правя

Сия, много сте сладурки с Ади и кръстницата! ДА ти е жива и здрпава малката христианка  love001

# 24
Честит Първи Рожден Ден на Майчето на Ритка!!!

Честит Първи Рожден Ден на Ангелчо на Лори!!!

Честит Първи Рожден Ден на Йоан на Чернооко!!!

Честит Първи Рожден Ден на Калоян на Миси!!!

Честит Първи Рожден Ден на Иренка на Мимозка!!!

Честит Първи Рожден Ден на Гергана на Пикола!!!

Честит Първи Рожден Ден на Калина на Дики!!!

Скъпи дечица, пожелавам ви да сте палави, буйни, здрави и умни!!!

# 25
  • В средата на времето
Гале, значи нещо в поставянето куца тогава. А защо не му вземеш на Ого 10-16 на Либеро, нищо че е 9 кг. При мен Памперс са пропускали, но само когато на Криско дриското му беше по- редичко. Омазваше се до шията буквално.. Crazy Към Либеро нямам никакви забележки.

При нас положението пък е малко наопъки - кърмим се стабилно, отделно изпива по около 250-270 мл. чай или сок на ден, а с пишкането хич ни няма (сега в жегите)..Вие по колко памперса дневно сменяте? Ние сега сме на 10-16 кг. на Либеро и за целия ден изхабяваме 3-4броя, като 2 от тях са наакани..

Сия, разгледах снимките ви от кръщенето и ме заинтригува красивата бяла кошница. Тя за какво служи?Simple Smile

# 26
  • София

При нас положението пък е малко наопъки - кърмим се стабилно, отделно изпива по около 250-270 мл. чай или сок на ден, а с пишкането хич ни няма (сега в жегите)..Вие по колко памперса дневно сменяте? Ние сега сме на 10-16 кг. на Либеро и за целия ден изхабяваме 3-4броя, като 2 от тях са наакани..

Сия, разгледах снимките ви от кръщенето и ме заинтригува красивата бяла кошница. Тя за какво служи?Simple Smile

Памперси и ние сменяме горе-долу като вас, а кошницата я беше приготвила кръстницата, т. е. нашата кума, идеята си е изцяло нейна.   smile3501 Беше сложила вътре кърпите, роклята, шапката, бельото, обувчиците и кръстчето за кръщелницата си - всичко в бяло. Кошницата наистина беше много красива, както и всичко останало - тя беше избрала и църквата, и попа, че даже и свещта - за последното по принцип и традицията си е такава. Под секрет: нашата кума е дъщеря на директорката на класическата гимназия, та ги разбира тези работи.  Wink

# 27
newsm59 newsm51Честит ПЪРВИ  newsm38РОЖЕДН ДЕН newsm59 НА

Гери newsm51, Рени  newsm51и Калина  newsm51
 baloni  party002 baloni  party002 baloni  party002 baloni

# 28
 Hug ЧЕСТИТИ НИ РОЖДЕННИЦИ   Hug
Бебе ИРЕНА на мама mimozka
Бебе ГЕРГАНА намама piccola
Бебе КАЛИНА на мама Дики
Както и на всички които пропуснахме през уикенда  

Честито на всички проходили крачета - да ги ползват безаварийно  newsm68
Честити ни нови християнчета - да се държат като такива  Laughing - кротички и послушнички  Hug
Честито и на всичките мами и татковци

Лана , честита ви 2 годишнина - да обичате ужасноооо мнооооого и да слушате нашия приятел Калоян   Heart Eyes(снимките дето ви награбихме да ви целуваме са страшни   Mr. Green)

Срещичката ни беше страхотна - бебетата се налудуваха, а мамите се наприказвахме, е можеше и още  и още и още - ей нямам насита за такива срещи   Hug Crazy , но ние заминахме почти веднага след това за провинцията. ТРЯБВА ДА ПОВТОРИМ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ
Само дето уплашихме времето с планове за басейни  Mr. Green Скоро и аз ще пусна мойте снимки.

Та като стана на въпрос  Mr. Green мисля в Ментов носорог можем да си направим чудесен групов рожден ден - хем на познатата ни вече място за срещи (до Южния парк), хем в двора има пространство и удобство за мами и бебета, хем и не плащаш нищо за двора, можем да си поръчаме торта (половин рак половин лъв  Mr. Green) и другото по желание на мамите - Е казвайте, че вече е ЮЛИ

# 29
Lioness, може би сте в период на усилено нощно пишкане  Mr. Green - сложете си непромокаема постелка и.....................чакайте да отмине  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт