Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 646
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • AMS
 Привет и благодаря за споделеното!!!
 Чакам и други да се изкажат за последната серия.
 На мен нещо не ми хареса.
 Много викове, много крещене и постоянно намалявам звука.
 От толкова крясъци, дори не ми се иска да се върна,
 за да разбера какво точно казват.
 Но най ме шокира жестокостта.
 Много е жестоко, особено това
 издевателство над болния Недим.
 Извинявам се, че слагам инфо за следващата серия,
 преди всички да са изгледали последната,
 но такава е системата на представянето на сериала.

"Kimseye söyleme Cenk!"- Не казвай на никого, Дженк!

# 136
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Къде гледате серията?

# 137
  • AMS
Светле, на сайта на kanalD и 
 тук с превод на руски

# 138
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Дивичке! Hug

# 139
  • Свети Влас
Нова снимка от официалният акаунт на нашият сериал:
" Състоянието на Недим се влошава "

от Дениз🌸

Нова на Идрис, нещо ризата не ми харесва

Мине е отговорила на няколко въпроса, свързани със сериала:

- Харесвате ли ролята си в Жестокият Истанбул ?
- Не харесвам, че тя прави лоши неща. Ще видим, защо Шехин е станала толкова лоша, когато историята започне да се разкрива.

- Не ви отива да играете лоша роля. Щеше да е добре ако бяхте изиграли такава роля като в сериалът " Прилив " ?
- Аз съм актриса и моята задача е да я изиграя най-добре. В бъдеще обезателно ще изиграя отново положителна роля.

- Какви са отношенията ви със Симай Барлас💜 ?
- Симай е талантлива и красива. Да играя с нея е удоволствие.
И изненада:
💎💎💎
"Жестокият Истанбул" - епизод 2, със субтитри на български език. Превод - DIAMONDS Studio.
https://vimeo.com/333610053?fbclid=IwAR1Gg59PbjFE1uEgwLCpBdGXY8D … JgFrPE8RWL2-e4g6U
https://fex.net/s/trycpt1?fbclid=IwAR2k9uTrSV84dBqgJf0-sh2Ucma1n … 7PfHNcPpshHxboSfM (изчакайте 30 секунди, за да се зареди видеото).
Приятно гледане !
Приятно гледане!💗💗💗

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 14:23 от Габриела Радева

# 140
  • AMS
Цитат
💎💎💎
"Жестокият Истанбул" - епизод 2, със субтитри на български език. Превод - DIAMONDS Studio.

https://vimeo.com/333610053?fbclid=IwAR1Gg59PbjFE1uEgwLCpBdGXY8D … JgFrPE8RWL2-e4g6U

https://fex.net/s/trycpt1?fbclid=IwAR2k9uTrSV84dBqgJf0-sh2Ucma1n … 7PfHNcPpshHxboSfM

(изчакайте 30 секунди, за да се зареди видеото).

Габриела, благодаря, че си донесла и инфото
 за преведената серия на български!!!

"Senin gibi oğlum yok benim!" - Нямам син като теб!

# 141
  • Свети Влас
Цитат
💎💎💎

https://fex.net/s/trycpt1?fbclid=IwAR2k9uTrSV84dBqgJf0-sh2Ucma1n … 7PfHNcPpshHxboSfM

(изчакайте 30 секунди, за да се зареди видеото).

Габриела, благодаря, че си донесла и инфото
 за преведената серия на български!!!

"Senin gibi oğlum yok benim!" - Нямам син като теб!
Момичетата, които превеждат сериалът, каза, че е имала проблеми и затова не е станал по-рано преводът.

# 142
Здравейте и от мен, момичета!
Благодаря за споделеното!
Агях вика, че няма син като Дженк, ама и той не е цвете за мирисане.
От миналия епизод не мога да си обясня как след като Джемре показа видео на Агях как Шениз тормози Недим, той не й повярва. Разбирам Джемре да беше обвинявала Шениз без доказателства, но видеото е най-голямото доказателство. Че на всичкото отгоре и Недим крещеше, че Джемре е права. Интересно в следващия епизод Агях пак ли ще подмине проблема с лекота. Защото фрагманите са подвеждащи. Какво ще направи? Ще обвинява Дженк, все едно той е изцяло виновен за състоянието на Недим, а на Шениз ще вика малко, а после ще я остави. Но се надявам да не стане така. То вярно, че Агях живее в заблуда и вярва сляпо на Шениз. И аз съм на мнение, че не толкова Дженк е виновен, колкото майка му. Той е бил дете. Достатъчно е тя да му е пълнила главата с глупости против Недим, а той да я е слушал, защото децата лесно се поддават.

# 143
Хайде стига сте го оправдавали този Дженк!!! Тогава е бил дете, ами сега??? И какво като е бил дете? Това оправдава ли го? Категорично не! Бил е лошо дете, разглезен както и сега, озлобен към Недим както и сега! Имал е право на избор, да избере лошата си майка, нейните грозни и жестоки постъпки, безконечните и лъжи, или да разкаже всичко на баща си и така да защити Недим!
Аз също харесвам много Озан Долунай, но в никакъв случай не мога да харесам героя му Дженк, поне на този етап от развитието на филма.

# 144
Хайде стига сте го оправдавали този Дженк!!! Тогава е бил дете, ами сега??? И какво като е бил дете? Това оправдава ли го? Категорично не! Бил е лошо дете, разглезен както и сега, озлобен към Недим както и сега! Имал е право на избор, да избере лошата си майка, нейните грозни и жестоки постъпки, безконечните и лъжи, или да разкаже всичко на баща си и така да защити Недим!
Аз също харесвам много Озан Долунай, но в никакъв случай не мога да харесам героя му Дженк, поне на този етап от развитието на филма.
Трудно ще се въздържа да ви нападна лично- вие не си ли спомняте детството си? Баща му дори сега не го чува, а какво е за едно дете да съди майка си? Не случайно децата се съдят по друг начин и носят друга отговорност. Тепърва ще разберем истината. Според мен има случка, в която и Дженк е жертва, но не е той причината за случая с братовчед му. Децата на здравите селски сили не са разглезени, но са златотърсачка, груб анадолски момък и нервозно неслучила се поп дива, която е любяща мед сестра. Нали едни и същи родители са ти гледали? И какво значи “имал е право на избор”- да предаде майка си?

# 145
И аз мисля, че едно толкова малко дете, не може да бъде съдено, затова че родната му мама го е манипулирала, вменила му е /и продължава да вменява/ вина и го е накарала да се чувства виновно, заради чужди лоши постъпки.
Хич не ми харесва, че ще се опитват да избелят и оправдаят лошия характер на мама му със случка от миналото. Ако по душа си добър човек, с напредване на годините ще се осъзнаеш и ще се опиташ да се промениш.
Шениз всичко е правила и прави за наследство и пари. Точно за това са си лика прилика с кандидат-снАхата Simple Smile

# 146
Имаме си втори фраг!

След превод ще мога да коментирам, защото от този фраг думичките са много важни.

# 147
  • Свети Влас
- Ела. Ела да видиш, че не са важни парите със собствените си очи ! Виж. Ето виж го. Парите не помагат да накарат племенникът ми да се усмихне... Усмивката на вашата дъщеря ще го спаси.
- Ти не си с черна душа.
- Може би очите ти не са свикнали с тъмнината ? ( демек към лошите души ).
- Бъди внимателна със желанията си. Бог дава това, което искаш. Мислиш ли, че ще ги получиш ? Това, което получи не е награда. Това ще бъде твоят урок.
-  Ако вътре наистина има парченце от синът ми, твоят гръб никога няма да докосне земята.
- Не се страхувай.
- Аз сам със себе си не мога да живея. Ти, как ще можеш да живееш, не знам, от какво ще ме спасиш ?
- Вчера вечерта играх в хазартна игра. Ти каза: " Или винаги, или никога ".

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 22:45 от Габриела Радева

# 148
Габи, много благодаря за превода!
Лека вечер, момичета!

# 149
  • Свети Влас
Моля ! Очертава се чок интересан епизод. Дано не ни подведат....
Днес рожден ден има Бахар Шахин, която прави 22 години !

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 11:55 от Габриела Радева

Общи условия

Активация на акаунт