Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 650
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Ето го и втория фрагман.Мале Дженк да не си посегне....

Страхотни думи ....на Дженк убий я тази чума бее това не е майка!

# 601
  • Свети Влас
Превод на фрага:
Шениз: Спре, какво ти каза ?
Недим- Аз го направих. Аз смених теста. Искаш ли да знаеш, защо умря това бебе ?
Шениз- Не го слушай, синко.Нито една дума не е вярна.
Джерен- Добре дошъл. Синът на убийцата.
Шениз- Синко, не !
Дженк- Почувствай кръвта на нероденото бебе. Почувствай я. Почувствай, студената земя, мамо. Ти си виновна за това !
Шениз- От първият ден, в който те видях на крака, чаках този ден ! Когато ще застанеш пред мен и ще се разплатиш.
Агях- Г-н Недим ме чака на съвещание, така ли ?
Шениз- Дойде този ден !
Недим- Не съм ли прав !
Дженк- От самото начало, знаех, какво искаш ! Винаги си искал нея. И сега можеш да ми я отнемеш, благодарение на всяка една твоя дума.
Джерен- Развеждаме се с Недим.
Нериман- Ще направиш, така че да не се разведеш.
Джерен- Ще говориш с адвокатът.
Недим- Защо да го правя ?
Джерен- Заради това.
Джемре- Ще става, каквото ще става вече !
Дженк- Джемре, не !

Черна розичка- за мен Шениз не е майка... Как не я е срам да убие бебето на синът си... Не помисли ли Дженк как ще реагира... Имам чувството, че не обича никои, освен себе си !

# 602
Габи мен ме плаши това,че никой не сяда да мисли за Дженк и точно това го имаше и в Фазо
Яъз на всеки пангяр обаче там мисли за Синан и тн ти си брат тука Агях се посра да мисли за Недим,Джема от заблудата си блее та залива вече.Шениз човек не е за да е майка спомни си изцинировката на самоубийството...Обаче сега си мисля ако Дженк си посегне дали някой ще го забележи....И Джерен и тя "Добре дошъл сина на убийцата..."
И това,че Недим може да откъсне Джемре от него както казва Дженк в фрагмана с една негова дума е достатъчно да се прасне в онази стена.Психиката на Дженк е лабилна...малко му трябва.

# 603
  • Пловдив
Леле  този фраг е 💣, горкия Дженк не можа да се зарадва, че ще става баща, сега не може да изживее и болката по изгубеното. Шениз не е майка дори и за свойте деца Sad. Интересно да видим ще има ли два развода, аз лично не искам нито едната двойка да се разделя, дано Дженк наистина не си посегне, но от видяното, но пък фраговете са и доста подвеждащи 🤷‍♀️
П.С Джерен е наранена, загуби детето си, може да не е най-добри човек на света, но по някакъв начин обичаше детето си, нормално е да напада всички, интересно как се нави така за този развод.

# 604
  • Свети Влас
Дженк не го оправдавам, защото повярва на проклетият тест... Мисля, че в онзи момент не беше дорасъл да стане баща. Дали пък няма да катастрофира, тъй де да се опита да се самоубие, но няма да успее. Може би ще говори с психолошката. Шениз няма да я коментирам... Джерен е афектирана от фактът, че е загубила бебето... Но ще има развод, но дали няма да е между Джемре и Дженк.... Дали не е разбрала, че бебето е от Дженк.... Дано ни изненадат и с Озет, че да се светнем малко...

# 605
  • Пловдив
Много са ми объркани отношенията на четворката, май и те самите не знаят кой в кой е влюбен. Представете си какъв шок ще е като Дженк и Недим научат ,че са полу братя, ей тогава Шениз ще я видя аз, гадина. Още не мога да проумея, че уби собствения си внук.

# 606
В туитър някои са повече от сигурни,че след тази катастрофа Дженк ще седне на стола на Недим.Знае ли се може да почне да го жали Джемре и така да "отлюби" Недимката....

# 607
  • Пловдив
В туитър някои са повече от сигурни,че след тази катастрофа Дженк ще седне на стола на Недим.Знае ли се може да почне да го жали Джемре и така да "отлюби" Недимката....
и аз си помислих същото, надявам се сценаристите да не си направят тази гадна шега с нас Sad те и сега не го забелязват Дженк, а тогава изобщо няма да го отразят...  Шениз искам да седне на онзи стол Simple Smile

# 608
  • Свети Влас
Тогава ще я унищожат със сигурност.... За мен Шениз няма угризения на съвестта, за нея беше угодно да убие бебето, като уж наследник на Недим, за да не се домогне до трона... Много искам четиримата да се съюзят и да я унищожат, според мен сам Недим няма да успее. Друг е въпросът дали Агях е знаел, че Шениз е бременна, когато са се женили.
Мисля, че Недим се опитва да отвори очите на Дженк, че майка му е чудовище, дано най-после го осъзнае и разбере, че е жертва и той.
Също така си мисля, че Недим иска да отмъсти само и единствено на Шениз.
Друго ми е интересно, като разбере Недим за фалшивият брак между Джемре и Дженк, какво ще направи ?

# 609

Каква ярост хвърчи и от двамата....Много добре им се получават сцените заедно особено!

# 610
  • Свети Влас
Кешке тази ярост да беше насрочена срещу Шениз, а не един срещу друг. Дженк може да помогне на Недим, защото той най-добре познава майка си. Интересно ми е, какъв ще е козът на Джерен, за да остане. Според мен го прави, за да може да отмъсти на Шениз.

# 611
  • AMS

Благодаря ви за споделеното!!!
Радвам се на оживлението в темата!!!
Нали ви казах, че и следващият епизод пак ще е бомба.
Но никой не искам някого да убива! Има съд, присъди, ...
За мен няма само четворки. Шестиците са повече.
Във фрага кадрите и репликите са малко разместени,
но Дженк ще стигне до стената и то май  в края на епизода >>>

# 612
Благодаря за споделеното!
Очаква ни още един интересен епизод. И аз мисля че сцената с колата и стената ще е в края на серията. Прекалено ще е да седне Дженк на стола на Недим след катастрофата (ако има такава де). На Шениз й е мястото там. Ама пък и аз се чудя дали на някой ще му запука изобщо, ако Дженк пострада?? Дано никой с никой не се развежда, защото така както са двойките са СУПЕР

# 613
  • AMS

Резюме еп. 23 >>>

Планът на Шениз се движи в грешна посока и ще я удари от неочаквана страна.
Докато Дженк и Недим са шокирани от ситуацията, в която са попаднали, Шениз няма да им повярва.
Върху Агях ще падне бомба, когато види извлеченията от сметките.
Дженк ще изгради между себе си и майка си дълга стена.
Джерен вижда само един човек, който е виновен за загубата на детето си;
тя използва всичките си оръжия срещу Шениз.
Но Джерен, която знае, че самата тя няма да може да се справи с това,
първо ще предприеме мерки за своята безопасност.
Докато Джемре  споделя мъката на сестра си,
новината за развода на Недим и Джерен ще обърне всичко наопаки за нея.
Джерен решава да пусне в ход своя коз, който държи в ръцете си.
https://vk.com/darisibasimizamode?w=wall-100061856_157673

# 614
  • Пловдив
Агях е време да се събуди, наистина ли е толкова невиден,че не вижда игрите които собственото му семейство плете Sad
Много мъчно ми стана от снимката с погребението, отвратителна Шениз.

Общи условия

Активация на акаунт