👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Във фейса някаква жена пише, че Никола вече е излязъл, т.е. не стига до финал. Не вярвам, ама ако някой знае подробности да драсне едно ЛС, че няма да заспя от чудене.
Леле. И аз искам лично.

# 166
  • София
Моля, споделете, ако можете! ☹️Тръгнал ли си е, изгонен ли е?

Ако си тръгва е нормално да се ръкуват, не значи, че остава.

# 167
Не вярвам.
Трудно ще гледам без Никола.
А ако пак се е ядосал на Пецата и в гнева си нещо е подпалил?
И го изгонят заради муньото???

# 168
Да не би Никола сам да е пожелал да си тръгне, изнервен от Петко и от факта че все още го държат в предаването. И заради това да е в кабинета на шефчето. И преди тръгване си  стискат ръцете с Ангелов.

# 169
  • София
Не вярвам.
Трудно ще гледам без Никола.
А ако пак се е ядосал на Пецата и в гнева си нещо е подпалил?
И го изгонят заради муньото???
Не заслужава да си ходи той, а Пецата да си стои. Аз не мислех, че ще победи Никола, струва ми се, че Ангелов си гласи Тихомиров за това, но все пак очаквах да е на финал.

# 170
Това е срамота за професионални готвачи, от толкова подсказки, да не познаят рататуй!😲
Аз, където съм с две леви ръце в кухнята и готвя 2-3 пъти в месеца, от втората подсказка, отгатнах.
Каква обща кулинарна култура нямат, както писа някой, те трябва да имат повече от обща!
"професионалисти"😄😄😄

# 171
Все се надявам да е заради стреса и просто да блокираха, че иначе това говори много зле за качеството в нашенските ресторанти, дори и тези с претенции.

Няма ли Пецата да си ходи вече? Той милия не може да се вреди от толкова издънки, особено в червения отбор. Може да е сексистко, но ми става ясно защо с предимно или изцяло женски колектив много трудно биха се случили нещата в ресторант.

# 172
  • Sunshine state
Под коя публикация във фейса е писано, че Никола е вън? Може ли да видя, че уж ги следя, ама не съм видяла подобен коментар. Петко наистина може да изкара всеки извън нерви.. Чиста подигравка с останалите играчи и със зрителите е фактът, че е още в играта.
А пък това с рататуя направо ме разби. Как може да не го знаят?! Дори за тортата Сахер, Таня измънка нещо друго наподобяващо името. Може ли да са толкова невежи, нямам думи направо. Чилева май не е толкова лоша. На мен ми харесва от самото начало. Ралица за нвйна сметка е голяма лисица, и Ангелов я е надушил.

# 173
  • ГО
Под коя публикация във фейса е писано, че Никола е вън?
Беше под новата снимка на корицата от снощи, но сега го няма. Явно е изтрит. Дано защото е лъжа, за това да е изтрит.

# 174
Мда Никола е вън, защото вече всички са вън. Снимките приключиха
Пп.Предполагам, защото миналата седмица бяха с черни престилки.
Мисля, че с две седмици или повече са напред.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 09:51 от Билян@

# 175
  • ГО
Мда Никола е вън, защото вече всички са вън. Снимките приключиха
Е как? Тези покани дето ги дават за кога са?

# 176
  • Испания
Не са приключили снимките. Играта вчера беше за покани за снимки в понеделник.

Hell's Kitchen Bulgaria

Знаете какъв ден е, нали? Време да поиграем за 2 двойни покани за Hell's Kitchen! 😍
Както винаги, нашите загадки към вас са свързани с епизода довечера. Имате шанс да пробвате знанията си преди Татяна и Светлана довечера. На колко въпроса бихте могли да отговорите? 👀
Ето и условията на играта:
👉Всички отговори, независимо грешни или правилни, се считат за регистрирано участие.
👉 Играта продължава до 22:00 часа тази вечер.
👉 Победителите ще обявим утре (12.04) до 14:30 часа с коментар под този пост.
👉 Поканите важат за снимките на 15.04.2019 година, понеделник от 16:30 часа, така че преценете възможността си да присъствате!🙏
👉 Общите условия ще намерите в първия коментар.

# 177
В анонса ми се струва, че точно Никола стиска ръце с Ангелов. Ще е жалко ако си тръгне, защото Петко го изкарва извън нерви.

# 178
Пп.Предполагам, защото миналата седмица бяха с черни престилки.
Къде видя, че са с черни престилки, някой е пуснал спойлер?

# 179
Според мен може да си стискат ръцете и за съвсем друго нещо

Общи условия

Активация на акаунт