👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 176
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Другата България
Леле. И аз искам лично.
Laughing А аз не искам лично. Wink
За всеки случай да си ти кажа.
И изобщо слагайте ги тези неща в спойлери, кой кого къде видял и какво прочел.
Аз снощи пак заспах. Не мога да търпя повече клоунът Петко и това е, сценарий, несценарий, прекалено е. Този човек и за шут вече не става. Не му е мястото там, и добре, че никой не си тръгна снощи, а той да остане, че щях окончателно да ги отсвиря.

# 181
Оф,сега като ви изчетох,май сте прави за Татяна.Не мога да я харесам тая Чилева и това си е.Голямо съскане в червения отбор.
   И аз съм фен на Никола и снощи през цялото време си виках,дано не се издъни,дано.Смятайте,щом той се развика така ядно на Пецата,какъв дразнител е .Време е да е вън.

# 182
Ако Никола излезне заради този клоун Петко, рейтинга на предаването главоломно ще тръгне към дъното. Шефът пък ще си плюе на все претенции, авторитет и всичко.

# 183
  • Ню Йорк
Леле това дъртото лелче каква злоба е  #Cussing out  И тая Ралица как подлива вода на всеки, ако беше при Рамзи да я е изгонил отдавна.

# 184
  • София
Влязох да нагледам темата и каква изненада! Всички харесват Никола, в това число и аз. Blush
Чилева не мога да я понасям. Изглежда ми голяма злобарка.
Петко искрено ме забавлява. Няма такъв шут.

# 185
Аз пък не видях нищо кой знае какво в избухването на Татяна. Отдавна някой трябваше да нахока Чилева. Ако бях аз нямаше да съм толкова мека, колкото беше Таня.

# 186
Леле това дъртото лелче каква злоба е  #Cussing out  И тая Ралица как подлива вода на всеки, ако беше при Рамзи да я е изгонил отдавна.
ГОЛЯМА Е МРЪСНИЦА, ОЩЕ В НАЧАЛОТО Я НАДУШИХ....
Татяна не ми е толкова неприятна, много силно стартира, но защо така се паникьосва на резервациите...!

# 187
  • Пловдив
Загледах се сега в анонса за следващия епизод отново - по някаква причина ми се стори, че Цецо е в кабинета на Шеф, а не Никола.

# 188
Загледах се сега в анонса за следващия епизод отново - по някаква причина ми се стори, че Цецо е в кабинета на Шеф, а не Никола.

И аз на това се надявам. В гръб си приличат доста.

# 189
  • Пловдив
Освен това и двамата са брадясали

# 190
  • София
Абе баш си е Никола ама после при пожарната беше пак в кухнята и обясняваше нещо.

# 191
  • Испания
Затова се прави анонс на предаване - за предизвикване на зрителския интерес. Друг въпрос е, че в повечето случаи е монтаж от различни кадри и се оказва, че не е точно това, което си мисли зрителят.

Ангелов: "Отивай в кабинета ми и ме чакай там!". Но не се знае на кого го казва. От лявата му страна е Никола, срещу тях се вижда Цецо, а на предишен кадър отляво на Цецо е Веселин.

Следващият кадър /в кабинета на Ангелов/. Никола е в гръб.

"- Имам мъжката ти дума. ОК?

- Да, шеф."

"Шеф", казано с типичното шъшкане/чъчкане на Никола.

# 192
  • Варна
Леле това дъртото лелче каква злоба е  #Cussing out И тая Ралица как подлива вода на всеки, ако беше при Рамзи да я е изгонил отдавна.

Нещо подобно ми се струва и на мен. Симпатизирах на Ралица в началото, защото винаги съм се впечатлявала от нахъсани и борбени жени, но нещо играта като загрубя съвсем по друг начин започна да ми изглежда. Чупи и прехапва устнички, цъкли очи, физиономии прави, рипа като ожилена при всеки един коментар, който не и изнася... арогантност също показа... повече не за кухня, а за боксов ринг май става... такава я усещам, така ви го споделям, не твърдя на 100%, че съм права. Относно лелчето... не точно злоба, а по-скоро отбранителна позиция видях, понеже наистина я закопаха, реноме и сринаха, изкараха я най-голямата некадърница, беше нужно да се защити по някакъв начин жената. Чилева не ми е сред най-приятните, но шапка и свалям, че наистина запретна ръкави и се хвърли като истински боец за каузата, нищото че каузата си беше вече обречена при толкова много натрупани грешки и от ръководител на червените и от подривни действия от страна на разни облещили очите само в тия 100 000 леА, сякаш каквото можа направи за отбора.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 18:03 от Spirit Crusher

# 193
  • Sunshine state
Ауу, Никола в кабинета.. На мен ми се струва, че Петко го е изкарал извън нерви пак и за това Ангелов го мъмри да бъде по-сдържан. Как ми стресира любимеца тоя неандерталец, пфууу! 😡

# 194
Шефчето уж искаше да види характер от него, пък сега- що така , бе Никола 🙄
Аз пък си разточих кори и си пека баница 😁😁😁, никога няма да отслабнем вкъщи, hell' s kitchen са виновни😎

Общи условия

Активация на акаунт