👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Пф, ако ни сложат за оценяващи ще стане страшно.
Ей сега обърнах внимание на мъжо, че бекона за бургера трябва да е хрупкав Joy Шеф Ангелов ми влияе, прихващам даже реплики, ужас Joy
И за пореден път се зачудих какво толкова сложно има на пошираните яйца, че постоянно ги бъркат, тази седмица и в МШ се издъниха с тях...

# 241
Много ме втрещи и мен непознаването на рататуя. И като кажат, че не са готвели това или онова от менюто, не мога да ги разбера - гледал си предния сезон, ще участваш в този, ами не се ли подготви нещо?
Освен това Шефът често пита не го ли изтренирахте преди резервацията, значи имат право да се упражняват!

# 242
  • София
Най голямата глупост беше,  когато Петко рече, че не знае как се готви леща Simple Smile
После съставките на киселото зеле.
Всяка една жена от улицата да хванеш и леща ще направи и кисело зеле ще сложи без да е професионален готвач.

# 243
Не може ли Пецата да не го гонят,а да го трудостроят и да стане мияч?

# 244
  • Испания
Като гледам колко е нефелен, едва ли става и за мияч.

# 245
Ох, Пели, Смайли ще ме уморите, до сега се кискам тук, то аслъ Пецата и за мияч трудно ще се класира! hahaha

# 246
Ама те нали го пратиха веднъж да мие чинии и той каза, че не искал. Харесвало му да обикаля станциите

# 247
  • София
Пецан ако не друго стана по известен и от Гичка.

# 248
Пецан ако не друго стана по известен и от Гичка.
Да бе, и той не разбра как му изгря звездата... hahaha

# 249
Такива звезди светят ярко само отдалеч, дето се вика - да не са ти на главата Smile

# 250
  • Другата България
Като гледам колко е нефелен, едва ли става и за мияч.
Ама те нали го пратиха веднъж да мие чинии и той каза, че не искал. Харесвало му да обикаля станциите

Joy hahaha С глас се смея с вас, момичета.

# 251
  • Sunshine state
Петко и звезда в едно изречение няма как да съществуват.
Скрит текст:
Много мразя да мрънкам така, ама сезонът е доста слаб, очаквах повече, предвид предния. Този го гледам с интерес, но някак вяла работа. Само един Никола ми остана.. Rolling Eyes

# 252
  • Другата България
Прекрасно те разбирам.
При мен горе-долу е същото. Миналия сезон също нямах възможност да го гледам редовно поради естеството на работата ми и смените, но после задължително връщах и гледах епизодите. Сега го правя само за "Откраднат живот" и "Дяволското гърло" Laughing, ХК го "следя" когато имам възможност и тук от вас. А и щом заспивам...ето, в четвъртък отново съм проспала "важен" момент Laughing Sunglasses....
Слабичък е сезона, никакви запомнящи се образи, ярки индивидуалисти, добри готвачи, особено от жените - сезонът е преполовен, и няма нито една жена, която да е заслужила да е на финал, няма и да има. Тихомиров, Весо и ЪФкорс, Никола, ама последния май повече заради друго го харесваме, а не заради готварски умения. Laughing

# 253
Шеф Ангелов се опитва да се прави на Рамзи, с крясъци и викове, за да става шоу. А Петко го държат само за шоуто, няма кой знае какви качества от това, което виждаме. Ангелов като иска да е на нивото на Рамзи, да не търпи лигльовци само за шоуто, защото Рамзи не го прави.
Иначе фаворит ми е Никола, изглежда най-свестен, пък и хубави ястия сервира, помага на другите, млад е и има желание да се учи.

# 254
  • Испания
Шеф Ангелов се опитва да се прави на Рамзи, с крясъци и викове, за да става шоу.

Не се опитва нищо. Спазва регламента на формата. Предаването е по лиценз.

Общи условия

Активация на акаунт