👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 256
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания

А я виждал като сирена Wink  Smiley

чак ми е неудобно да му се подигравам.Sad

Грехота е да се подигаваме на този олигофрен. Да ни прости Господ!

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 15:52 от 🍀Smileys®

# 511
  • Варна
Мда, даже кривогледа я е направил. А това под "устата" изплезен език ли е? Laughing

# 512
прътко си е едно не-пораснало дете.

# 513
Я, кажете какъв е този Гичкин чипс🙊🐷? Умирам за картофи и бих го пробвала🐷🐷🐷!
Тихомиров дали умишлено се дъни, много ми е чудно? Мм се произнесе, че този на чиято яхта е работил като личен готвач, бил собственика на Манчестър Сити,  все си мисля, че би следвало да е по- взискателен към персонала си. 
Според мен го прави умишлено, доста много умишлено.
Не беше ли готвач на шейх?

# 514
Да, шейха е собственик на отбора.

# 515
Не мисля, че Тихомиров се дъни умишлено. Всъщност не мисля, че изобщо се дъни - въпрос на скалъпен монтаж е да изкарат нещата така, че да изглежда като пълен некадърник. Като ти каже Ангелов, че сосът е солен, иди доказвай, че не е така. Ние не опитваме през екрана. Simple Smile По сценарий тази седмица той е в ролята на лошия готвач с високо самочувствие. Другата седмица ще е друг; дано не е този, за когото си мисля. Simple Smile

# 516
  • София
И сред всички тези готвачи се явява наш Пецан, който готвел "миди по Бургаски" ама и тях не видяхме.

# 517
  • ГО
Толкоз ми е тъпо това със специалните желания, че няма накъде. Да отидеш в хубав ресторант и да се тръшнеш за картофи/чипс.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 518
Не мисля, че Тихомиров се дъни умишлено. Всъщност не мисля, че изобщо се дъни - въпрос на скалъпен монтаж е да изкарат нещата така, че да изглежда като пълен некадърник. Като ти каже Ангелов, че сосът е солен, иди доказвай, че не е така. Ние не опитваме през екрана. Simple Smile По сценарий тази седмица той е в ролята на лошия готвач с високо самочувствие. Другата седмица ще е друг; дано не е този, за когото си мисля. Simple Smile
Съгласна съм за сценария и нарочното показване на некадърност. Но как ще му режисират да сложи топъл дроб при заготовките? И обърканите степени на изпичане? Едва ли някой ще е съгласен насила да го окепазяват при положение, че му предстои кариера и тези кадри винаги могат да се изкарат? Това са едни много високоплатени хора, ако е истина казаното във визитките и надали биха си жертвали бъдещето заради сценария.

# 519
Аз също мисля, че за всички участници това си е вид реклама. Едва ли биха искали да си създават лошо име и кофти репутация в бранша.

# 520
Дори и Петко не би сложил топлия дроб при заготовките, тоз малоумник. Направи се на хитър Тихомиров, но не му мина номера.
Ако беше имало поръчка в следващите минути за дроб, щеше да извади полусготвения и да го досготви- ама Ангелов не пасе трева и да е заблуден. Мишкува си Т. и това е.

# 521
Да, то щото Пецата не мишкува, ходи като метилява овца по станциите и не знае на кой свят е.....ама на и той барабар Пецан с мъжете! ooooh! И аз мисля, че е грехота да му се подиграваме.....природата достатъчно го е наказала....добре, че милия снощи поне спря да готви, че да остави готвачите да му спечелят играта!

# 522
Дори и Петко не би сложил топлия дроб при заготовките, тоз малоумник. Направи се на хитър Тихомиров, но не му мина номера.
Ако беше имало поръчка в следващите минути за дроб, щеше да извади полусготвения и да го досготви- ама Ангелов не пасе трева и да е заблуден. Мишкува си Т. и това е.
Дробът е 98% мас. С горещия  дроб всички парчета стават на пастет или каша. Това си беше някакво безумство. Или опит да си прикрие грешка. И не видях добре, но когато изпращаха Варта другите “плачеха” , а той отзад се хили като ряпа. Много странен тип...

# 523
  • Испания

Това къде го пише?

# 524
Но как ще му режисират да сложи топъл дроб при заготовките? И обърканите степени на изпичане?
Да, дробът определено си беше издънка. Яко се беше притеснил Тихомиров, в един момент въобще не знаеше какво прави и къде се намира.

Общи условия

Активация на акаунт